Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MuCk

ByL To ProStě BoReC..!! KRaSny a DobRy HeRec....ŠKoDa že ZemřeL.. *9*
  • banik pico

vy ste buzeranti *13*
  • Tahle země není pro starý

Věděli jste, že v oskarovém filmu bratru Coenových měl původně hrát Heath Ledger? Docela mě to překvapilo, protože JOsh Brolin který ho nahradil mi připadá úplně jiný týpek. Ale zahrál to dobře. Heath odmítal tak svělé role, byl to prostě borec .
    • Re: Tahle země není pro starý

Tak to jsem nevěděla, ale nedávno jsem zjistila, že měl hrát i v Alexandru velikém.
      • Re: Re: Tahle země není pro starý

No o tom Alexandru jsem to taky nevěděla, až tady o tom někdo psal.Asi jsou s Colinem Ferrelem podobné typy, teď ho vlastně znovu nahradí v tom Gillianově nedotočeném filmu.
        Tahle země není pro starý- to jsem náhodou vyčetla, ale psala o tomhttp://show.idnes.cz/pet-nejleps ich-filmu-kdo-dostane-oscara-fc3-/s how_oscar.asp?c=A080223_921135_show _oscar_kot Mirka Spáčolová, tak by to mělo být z důvěrihodného zdroje. Tady je odkaz, ale je to jen malá zmínečka.
        • Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

Omlouvám se, nějak se mi to tu spřeházelo a přeji všem příznivcům Heath Ledgera krásný den!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Tahle země není pro starý

děkuji za přání a doufám, že ti lidé co jeho příznivci byli, zůstanou i nadále. *3*
  • ..

tak tohle je HNUS.. myslela sem si že tohle je stránka pro ty kdo měli Heata rádi a chtějí si na něj občas vzpomenout.. a ne pro ty mamrdy, co maj patologickou pořebu někomu ubližovat.. sakra co je špatnýho na tom, že ho měl někdo rád a je mu líto že umřel.. copak to, že se s nim nikdo neznal osobně, znamená že ho nikdo nemůže obdivovat?? chodila sem na tyhle stránky ráda, ale ty vaše trapný keci mě pomalu začínaj odrazovat.. z některejch těch komentářů je mi fakt na zvracení.. nevim kdo se může snížit k něčemu takovýmu a kdo vůbec může psát tak hloupý a zlý věci.. víc k tomu fakt nemám co říct..
    • Re: ..

taky mě to štve,že se lidi navážejí do těch,kteří dávájí na jevo svoje city..a říct o někom že je gay,aniž by ho znal to je taky dost trapný..takovým lidem bych sem zakázal chodit..ale bohužel to nejde..a tak tady musíme číst ty keci těch ubožáků...s tím se bohužel Baru musíme smířit.i takový lidí jsou mezi náma.ale zapomeneme na ty keci a budeme vzpomínat na člověka,kterého máme rádi a těch ubožáků si budeme snažit nevšímat...
    • Re: ..

dear baru,
      zivot neni vzdycky ruzovej, a vsechno ma i sve stinne stranky. tak a ted si sundej z xichtu ruzovy brejlicky a poslouchej: jestli sem nechces chodit, tak nemusis nikdo te nenuti.tolik negativismu sem ani ja do jednoho prispevku nedostal takze priste staci no comment. *5*
      • Re: Re: ..

tak na tohle můžu říct opravdu jenom no comment.. *1* *1* mě prosím z těch svejch záchvatů vynech..
        • Re: Re: Re: ..

neni problem, se tu priste nemotej pod noham *3*
  • lidé bez citu

Někteří lidé by se nad sebou měli zamyslet, než něco napíšou, přece je nikdo nenutí, aby na tyhle stránky chodili, když se jim tu nelíbí co píšeme o Heathovi. My nepíšeme nic špatného, za co by jsme se měli stydět, ale oni bohužel jo. *13*
    • Re: lidé bez citu

nejsem bez citu, a za nazor se nestydim. skutecnost je ze tu smrt proste je a na kazdeho dojde.nebudu ted k vuli nahle smrti ledgera ho obdivovat pac sou mezi nami obycejnejsi lidi kteri se dostali s vetsich zivotnich tezkosti nez byly ty jeho(kdyby si mnel na zivot sahnout kazdy s pracovni vytizenosti tak by nas tu moc nezbylo, vlastne jen cernosi v bronxu, u nas cigani a pak flegmaticti flakaci na socce) *7*
      • Re: Re: lidé bez citu

A proč Tě všechno tady tak rozčílilo? A pokud vím, tak sebevražda to nebyla, to laboratorní testy vyvrátily, prostě něšťastná náhoda, tak nevím proč píšeš něco o sebevraždě.
        A jestli je Filda homo, tak ať si je, rozhodně tady nikomu tak slovně neubližuje, jako Ty.
        A to, že umírají lidé všude kolem víme, ale tady je to o Ledgerovi a tohle patří zase jinam. *9*
        • Re: Re: Re: lidé bez citu

chci tě hned ujistit,že homo nejsem,jenom jsem citlivej kluk..a myslím,že na tom není nic špatného..ale díky že se zastáváš lidí,kteří mají city a nebojí se je dávat najevo...
          • Re: Re: Re: Re: lidé bez citu

neni zac.ja te chci ujistit ze homo ses, minimalne -sapiens. a pak si jeste jednou precti cos napsal: ¨na Heatha myslím hodně,pořád se dívám na jeho videa a je mi do breku...jako sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky..ale kdybyste mě poznali tak zjistíte proč mě to tak vzalo.jsem hodně citlivej a smrt někoho koho sem měl rád,je pro mě dost těžké snášet.možná si říkáte proč to tady píšu,ale není nikoho,komu bych se mohl svěřit..a to není moc dobré že nemáta člověka,kterému můžete říct o svých problémech..díky že ste si to přečetli a myslím si,že je mezi náma víc lidí kteří to cítí tak jako já..na Heatha nikdy nezapomenu!!!... a nafackuj si *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: lidé bez citu

tak ty jsi asi ubohej, neměl by ses navážet do lidí, proč na tyhle stránky chodíš? My jsme tu měli klid. Ty se asi nudíš, ale ve skutečnosti jsi zbabělec, schováváš se pod rouškou anonymity na internetu, jsi opravdu ubohej. Nech nás tady v klidu.
        • Re: Re: Re: lidé bez citu

snad jenty keci: budes nam chybet, byl to sqely clovek, mel sem ho rad(jak vite jestli vedet ze byl sqely, jak nekoho muzete mit rad kdyz nevite jaky je-to jsou prece dohady). stejne tak jeho smrt. to pokud vis si slisela v mediich nebo mas snad zarucene zpravy zhury.pokud ja vim nebyla by to prvni cilevedomne zakryta pravda.jeho smrt-jenom dalsi dohady *14*

takové keci..jako když se ti tu nelíbí co tady píšeme,tak sem nechoď a radši makej v práci,uděláš líp..jestli chceš jenom provokovat,tak si nejdi jinou zábavu..tady píšou lidi,kteří něco k němu cítili,i když ho nezanli..každý je jiné povahy a každý svoje city vyjadřuje jiným způsobem.třeba nemá nikoho,komu by to řekl,tak se chce o to podělit s lidma,které trápí to samé...

To už tak prostě chodí, že lidé vyjadřují pocity těmi kecy, jak říkáš. Hlavně Ti mladšího věku, tak jim to neber.
            Já osobně věřím, že to, co se potvrdilo byla pravda. To bych pak nemohla věřit vůbec ale vůbec ničemu. *1*
      • Re: Re: lidé bez citu

asi se to k tobě nedostalo, ale on si na živoz nesáhnul, on prožíval těžké období a zemřel na předávkování léky na předpis. Byla to nevhodná kombinace, takže to byla nešťastná náhoda, nikoli sebevražda.
  • ach

jezisi, ted se asi vas vsech dotknu ale je to tu hotovy raaaaaaaaaaaj pro psychouse. vubec bych se nedivil kdybyste nekdo chtel za ledgerem odejit. tak si neco zabalte a stastnou cestu *4*
    • Re: ach

to, že někdo čekne svůj názor, neznamená, že je zralý na Bohnice, spíše ti co píší tyhle články, by se nad sebou měli zamyslet, protože, tihle nemají pochopení pro ostatní a možná jste to právě vy co se straníte společnosti.
      • Re: Re: ach

kua pro co mam mit pochopeni. ledgera sem neznal, nevym v jaky byl situaci a co se onen osudny okamzik stalo(a na tuty fim ze vy taky ne), tak dpc pro co mam mit pochopeni. ze na svete umira hlady denne 100 000 deti je vam u prd.le. tady budete cur...ovat kvuli jednomu rozmazlenymu holywoodskymu frackovi.teda nefim kdo je vetsi dmmnt *16*
        • Re: Re: Re: ach

tak toto může napsat jenom úplný magor,který nemá nic na práci,jenom otravovat lidi takovýma debilníma řečma..najdi si jinou zábavu a už nás tady neotravuj,protože seš fakt trapnej a ubohej a nikoho to nezajímá ty tvoje blbé keci..psychouš seš tak akorát ty,běž se léčit...a jinak lidi já bych si vůbec takových debilů nevšímal,protože to jsou jenom lidi bez citů,kteří nemají rozum a píšou sem takové keci..

Myslím si, že to že lidé chodí na tyhle stránky, neznamená, že by je nezajímalo dění kolem nás, ohledně těch dětí co píšeš atd... Přemejšlej nad sebou, proč chodíš na tyhle stránky, nudíš se? Máš nějaké problémy v práci? Nebo chceš zkrátka jen prudit? Není to zbytečné to co tady píšeš, asi ty tvá slova nikoho nezajímaj.
          • Re: Re: Re: Re: ach

jo nudim se. v praci problem nemam spis naopak. dik za optani.neprudim schvalne, za vulgarismy se omlouvam zbytek je muj osobni zcela svobodny nazor *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ach

dělá ti to tedy dobře, že se navážíš do lidí. Víš je mi tě líto, člověk jako ty, asi nemá kolem sebe moc dobrých přátel, nemám pravdu? A tak si své komplexy vybíjíš zde.

Kliď se odsus..seš ubohej..nikdo na tvý rádoby chytrý řeči není zvědavej..akorát se ztrapňuješ sprostýma kecama. Kdybys aspoň uměl tu gramatiku *15* vypadni už prosím tě..bude nám tu bez tebe líp *9*

gramatiku sem uz vysvetlil tak nevym proc dotoho furt vrtas. nejsem tu od toho abych ti dokazal pravopis *10*

kouzlo internetu. tkze nikam nejdu *3*

No já rozhodně nikam jít nechci, ale chtěla jsem jen někoho povzbudit, bohužel v jedné větě to neumím.
      A pro Susannu - nechodím tady abych plakala, ale pořád mě Hetah Ledger zajímá a těším se na jeho filmy, které teprve poběží a rozhodně u nich plakat nebudu pořádně si je užiju.Nevadí Ti to náhodou? Přeji Ti taky šťastnou cestu do pr.... *1*

Jo, naprosto souhlasim. To je fakt zralé na Bohnice. Aby jste si nevyplakaly oči děvčata!! Taky vám přeji šťastnou cestu. *1* *1* *1* *3* *3*
      • Re: Re: ach

Teda nechci nikomu brát názor ani se ho nějak dotknout, ale to je fakt síla. Takový slohy. A nebojte ,myslim, že Ledgerova manželka si velmi brzo najde náhradu, takže ko mu je líto jeho dcery..... *9*
  • aa

je mi líto jeho dcery Matildy..až se zeptá mámy kdo je její otec..nechtěl bych být v kůži toho kdo jí to bude říkat..musí to být hodně těžké jak pro jeho nejbližší rodinu,tak pro známé a fanoušky...nechápu proč umírají tak mladí a nadějní lidi..hlavně bez rozloučení...na Heatha myslím hodně,pořád se dívám na jeho videa a je mi do breku...jako sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky..ale kdybyste mě poznali tak zjistíte proč mě to tak vzalo.jsem hodně citlivej a smrt někoho koho sem měl rád,je pro mě dost těžké snášet.možná si říkáte proč to tady píšu,ale není nikoho,komu bych se mohl svěřit..a to není moc dobré že nemáta člověka,kterému můžete říct o svých problémech..díky že ste si to přečetli a myslím si,že je mezi náma víc lidí kteří to cítí tak jako já..na Heatha nikdy nezapomenu!!!
    • Re: aa

nekomu do trenek se dostanes i jinak nez takovyma blbyma a trapnyma kecama o nekom. ikdyz v tomhle pripade maz dvojitou smulku protoze ledger byl kalibr kteremu fildo nesahas ani po chlup na jeho malicku u nohy a za druhe ledger je zkratka death.jo slisis dobre death,death,death *16*
      • Re: Re: aa

Bejt tebou bych radši sklapla...kecáš tu blbosti a shazuješ lidi, který tu s láskou vzpomínaj na Heatha...navíc když neumíš ani nejzákladnější českou gramatiku, jako jsou vyjmenovaná slova, tak se pak nedivím, že místo dead píšeš death. Do kelu s takovejma lidma. *16*
        • Re: Re: Re: aa

PS: filda se shodil sam pac napsat, cituju:
          na Heatha myslím hodně..,je mi do breku nebo sem tady asi jedinej kluk mezi váma holky ba dokonce smrt někoho koho sem měl rád. to je fakt kruti narez. k tomu snad no comment a to nebudu polemizovat o jeho sexualni orientaci, to by bylo na nekolik takovych pikantnich prispevku *10*
          • Re: Re: Re: Re: aa

Myslím si, že to jak je Filda orientovanej, tak je pouze jeho věc a ty s tim stejně nic neuděláš. Já mám kamarády, které jsou na kluky a jsou naprosto v pohodě, dobře se mi s nima kecá o chlapech. Takže si myslím, že za to se člověk stydět nemusí jak je orientovanej a tobě do toho neni vůbec nic. Nechtěl bys jít raději na nějaké jiné stránky? Nevím jestli tě někdo naštval, nebo jestli se takhle chováš stále, ale je to úplně zbytečné, ten kdo je naštvanej, tak jsi akorát ty. Nevím proč sem chodíš. Heath ti nic neudělal. A to, že se tu lidi schází, tak na tom přece neni nic špatného, nemyslíš?????
        • Re: Re: Re: aa

mno, nefim jakou pouzivas cestinu ale ja myslel anglicke slovo death a jeden z jeho vyznamu je věčne zatracen (coz si myslim ze to vystihlo pro sebevrazdu, ze) a jeste mne chytroline povez mezi jaka vyjmenovana slova bys to zaradila. nic proti tobe ale nez se tu zacnes zase pred vsema zase shazovat s IQ houpaciho kone se zamysli a radeji nic nepis..nejlepsi bude kdyz ani nebudes zapinat interne *16*

No to si ze mě děláš prdel *15* jedinej, kdo se tady shazuje, seš ty! co to tady meleš? těma vyjmenovanýma slovama jsem měla na mysli, jak jsi inteligentně napsal SLIŠÍŠ!!!! a vůbec, nebudu se tady zabývat takovýma magorama, jako seš ty. Tohle jsou stránky věnované úžasnému herci a ne blbcům, kteří si chtěj něco dokazovat.Sbohem

Dobrý den,
            obávám se, že slečna Gábina upozorňovala na vaše slisis s měkkém i po l. Češtinářky může být správně dead, protože je to neologismus.
            • Re: Re: Re: Re: Re: aa

hele pani uco. ja sem na klavesnici a internetu vyrustal takze mi odpustte kdyz nepisu interkpunkci nebo zamenim pismeno ci ho zdvojim. stejne vsihni vyme o cem je rec takze k neci gramatice bych se vubec nevyjadrovel.diky za pochopeni *1*

Pro Michelle to už teď není jednoduché, když skrz svoji Matildu musí myslet na Heathe neustále. Matilda se určitě na tatínka už teď ptá a možná už ví, že je v nebíčku. Ona to určitě pochopí, vždyť to byla nešťastná náhoda.Puberta ta určitě bude nejtěžší, to člověk všechno vnímá více intenzívněji-smutek, radost, křivdu.
      Myslím, že když bude mít kolem sebe láskyplnou rodinu, tak to zvládne.
      To, že se nemáš komu svěřit si nic nedělej. Takových je nás více. Ono se sice člověku uleví, ale dnešní doba je tak zvláštní, že mám pocit, že problémy druhých nikoho nezajímají. I když tady to vypadá, že jo. *4* A na to, že jsi citlivý kluk buď pyšný, citlivky to sice mají v životě těžší, ale alespoň svět nevidí tak zkresleně. *3*

Myslím si, že jsi udělal dobře, že jsi to sem napsal, jednak to sem patří a také se ti určitě ulevilo. A tak to má být. Myslím si, že my všichni co na tyhle stránky chodíme, jsme Heatha opravdu obdivovali, někteří pro jeho tělo, jiný pro jeho vizáž, ale myslím si, že dohromady jsme ho hlavně všichni obdivovali pro jeho herecké výkony a jeho osobu. Myslím na něj každý den, zrovna tak jako ty a mnoha dalších z nás. Myslím si, že je ho opravdu veliká škoda a s tím co jsi psal o Matildě, tak s tebou naprosto souhlasím, ale myslím si, že určitě až trošičku vyroste jí budou pouštět o jejím otci jen to nejlepší. Někdy si smrt opravdu nevybírá. A to je veliká škoda, když se pak příjde o někoho něčím významného a také otce dítěte.
      • Re: Re: aa

díky za povzbuzení,aspoň někdo mě chápe...moc díky.
  • No

Je ho škoda... *9* *9*
  • m

Tady se to pěkně hádá *1*
    Ale souhlasím s Lenkou32.Má pravdu *3*
    Heath byl a pořád bude tak nějak vyjímečný,to je jasný *3*
  • záveť

Už to, že záveť z roku 2003 nezměnil, vypovídá o tom, že jeho smrt určitě byla něšťastná náhoda. Je to moc smutné, když si představíte, že si jdete zdřímnout a už se nikdy neprobudíte, s nikým se nerouzloučíte, žádná druhá šance. *9* http://www.blesk.cz/Clanek193674.ht m
    • Re: záveť

Ano také nad tím pořád přemýšlím, je to opravdu hrozné, když zemře člověk tak náhle, aniž by se s někým rozloučil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit