Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

Casanova

Nedavno jsem si koupila knizku o Casanovovi, kde je jeho portret,vazne nechapu co ty zensky na nem videly :D:D...krivej nos,hnusnej,,no boze :D:D....Ve filmovych podobach ho stvarnuji krasni chlapi a on byl pritom hnus :D......Alain Delon,Heathy...to bych chapala ze po nich zensky sly..no tak mozna a tu dobu byl Casanova krasavec :D
    • Re: Casanova

Hele, nemáš nějakej psychickej problém? Protože z většiny tvých příspěvků to tak vypadá.
      • gallacher

Re: Re: Casanova

hej coveče ted si na to kapnul,asi jo,ale blazni jsou ze vsech nejlepsi to nevis ;).. *3*
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Casanova

Blázni mají život jednodušší *15*
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Casanova

přesně bláázinkovéé ;)
      • emo-anne

Re: Re: Casanova

proč myslíš? kvuli te hadce o michelle?
  • gallacher

Casanova

Mozna jste si vsimli ze vysel znova na stancich Casanova..tak kdyz to nekdo nesehnal nebo nestacil koupit tak muzete znova... *14* *5*
  • heatcliff

video

Našel jsem tří minutové video z premiéry Příběhu rytíře,- Heath si to tady tak užívá, a je plný života, byl opravdu jiný, a je super moment, když si zapálí cigaretu:
    http://www.youtube.com/w atch?v=d1WWFQ8PdhA&feature=related
    • Re: video

Mně to šlo spustit hned, Heath je tam přímo kouzelný. Heath - muž mnoha tváří:
      na YouTube: HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 1 of 3, nebo: HEATH LEDGER FLYING A PLANE.
    • Re: video

Prosím kde to je?nemůžu to najít když napíšu uvedenou adresu naskočí mi tam nějaké blbosti
      • leunamet

Re: Re: video

Mělo by to být tady:
        http://www.youtube.com/watch ?v=d1WWFQ8PdhA
        • leunamet

Re: Re: Re: video

Jo tak to taky nejde, hele dej do vyhledáváče na Youtube "heath ledger a knight's tale premier" a mělo by to být druhé nebo třetí video. *3*
          • Re: Re: Re: Re: video

Mám to mocinky děkuji.
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: video

stačí vymazat tu mezeru před otazníkem a půjde ti to *3*
      • stankova.lidka

Když to zkopírované vložíš do vyhledávače tak zkontroluj jestli tam nemáš někde nějakou mezeru navíc. Taky jsem se zlobila když mi to nešlo ale pak jsem na to přišla *4*
      • heatcliff

To je zvláštní, ale na osobnostech to vždy dělá chyby, také mi to už nechce najet, a rád bych ti poradil, ale ani nevím jak bych to video znovu našel, našel jsem ho titiž náhodně, ale zkusím se ještě mrknout *3*
    • stankova.lidka

Re: video

Mě se líbí jak tam je slyšet ten jekot a on se tam koukne a udělá 2x za sebou obličeje. Škoda že mu není vidět do tváře :(
      • heatcliff

Jo je tam skvělý, úplné slunce *4*
  • heatcliff

scéna...

Mám rozkoukaný Prokletý ostrov, kde hraje DiCaprio s Michelle, a včera mě zasáhla jedna scéna, která je na začátku, DiCaprio drží Michelle, která už je mrtvá, a říká mu aby jí pustil, že musí jít, a že už tu s ním není a nebude,- celá ta scéna je tak efektivní a emotivní, že jsem si musel představit jak Michelle možná natáčela tuhle scénu s těžkým srdcem, navíc ještě ten rok, kdy Heath zemřel, je to jakoby se Michelle držela Heatha, a nechtěla ho pustit jít, ta scéna mi prostě dala tyhle pocity, pokud to z Vás někdo viděl, nebo uvidí, určitě Vám to bude také tak připadat *9*
    • gallacher

Re: scéna...

Mám stejnej názor jako ty Ančo...Já Michelle nenávidím,už sem ji nemela rada kdyz byla v Dawsonove svete,proste pipka..a kdyz sem se dozvedela ze chodi s Heathem tak sem si rikala jezidi kriste paneboze...A já ji to davam za vinu,muze za to....kdyby mu nevzala Matty tak nic z toho se nestalo...a nic muj nazor nezmeni..Heathcliffe tvuj nazor ti nikdo nebere,a ty nam zase neber nas hhm? *3*
      • heatcliff

Re: Re: scéna...

Hm, v Dawsonovém světě byla jedna z nejnormálnějších postav,..můj názor!
        • gallacher

Re: Re: Re: scéna...

celej serial byl poj*banej,a ona nejvic..MUJ NAZOR!
      • emo-anne

jj sk jo.....je to vec nazoru...a je zbytecne se tady hadat ;-);-)
        • gallacher

sak ja vim,ale stejnak proste ju nenavidim,a kdykoliv ji vidim tak mam chut vrazdit..kravka jedna *8*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: scéna...

bla bla bla....Nejde o to ze se nadala vidal s Matty,ale jde o to ze se bal ze uz ji nikdy neuvidi,protoze nebylo jisty co si ta jeji debilni blondata hlava umane.....Rikej si co ches,ty "nejvetsi" fanousku Heatha,shlidla jsem vsechny s nim rozhovory,tak me nepoucuj co bych mela videt a co ne,ja ho miluju uz od jeho zacatku v kariere,tak me dop*dele přestan s*at...uz te mam fakt dost a nejsem jedina,tak me nech napokoji,pis si sem ty svoje srance ale nekomentuj moje prispevky..dik a tim sem z tebou zkoncila a nepis mi do vzkazu..diky... *16*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: scéna...

bla bla bla
            • heatcliff

Také se tu už nechci hádat, o respektování jsem s tebou za jedno emo- anne, ale Galacher mě tu žačala pro nic za nic urážet, coý jsem si já nikdy na nikoho tady nedovolil, ještě k tomu nemá důvod, ale máš pravdu, fakt to už nebudu komentovat!
            • heatcliff

A víš co je je to už jedno, každý tady na diskuzi máme Heatha rádi, a to je hlavní, sice nechápu proč máš potřebu mě urážet, ale už tě fakt řešit nebudu, tím to celé končím!
            • heatcliff

A mimochodem, kdo proti mě tady něco má, a vlastně proč? Když s tím tu tak vyplouváš všude možně, opravdu by mě to zajímalo!...
            • heatcliff

Vážně, ty mě máš dost, to je zajímavé, já tě mám dost už dlouhou dobu, nechápu co proti mě máš, jestli se bojíž že ti beru místo velkého fanouška Heatha nebo co?! Nevím o co ti jde, co ti vůbec přelětělo přes hlavu, ale uklidni se. A to že máš na Mihcelle, a vlastně na vztah Heatha a Michelle fakt zcestné názory, se kterými by ani Heath nesouhlasil, tak to fakt nekomentuji! A pokud jsi se mnou skončila, víš klidně, já nemám ve zvyku dětinské chování, a nechápu co ti je, a o co ti vlastně se mnou jde, ale zamysli se nad sebou, a možná bys měla přehodnotit i svou žárlivost, tím jsem s tebou skončil Já!
          • heatcliff

Gallacher názor nikomu brát nebudu! To si piš, že né! Ale Michelle křivdíš neskutečně, ona za nic nemůže, nemůže za to, že Heath bral prášky, a Matildu mu nikdy nevzala, Heath se s ní vídal nadále, stačilo kdyby sis někdy pustila nějaký rozhovor s Heathem v období jejich rozchodu. *3* Chápu, že máš vztek, protože Heath zemřel, ale nesvaluj tu vinu na ní,a už kvůli Heatha, který by to tak nechtěl! Protože jí stále velmi miloval. Není to žádná kráva, ale názor Vám neberu, toho se neboj!
            • gallacher

ok
            • emo-anne

Myslím si, že nikdo nemůže vědět co z našich názorů může bejt pravda a co ne....Já jen, že každý má na michelle a na jejich lásku jiný názor a měli byjsme se navzájem respektovat...co říkáte? hlavně se prosím už nehádejme nemá to cenu....respektujme se a komentáře co se nám nezamlouvají radši nekomentujme....
            • heatcliff

K tomu Heath sám potvrdil, že byl vyčerpán k smrti z jeho rolí v Beze mě, a Temném rytíři. Sám to řekl, je blábol říct, že Michelle může za Heathovu smrt!
    • emo-anne

Re: scéna...

jj máš pravdu....ale nešla jsem na ten film kvůli michelle....nemam ji rada...vím že bych měla...ale trošku jsme ji to dávala za vinu...jak sem se dočetla v anglickem časopise nerozešli se v dobrém...heath chtěl matildu do své péče a ona nechtěla zezačátku aby svou dcerku vubec vidal protoze pil...:( heath od pravnika odešel prý se slovy: MIchelle uz nedam nic!...:( tk nevim....ale ten film je super....a hlavne je zajimavy tim ze ma dva vysledky...bud ze z neho blazna udelali a nebo byl blázen a ten pribeh se odehraval v jeho hlave ;-) co myslis heathcliffe?
      • heatcliff

Tak to já mám Michelle rád, radši už ani nečtu různé zprávy z tisku, o tom že Heath pil, o tom jsem nečetl, já zas četl, že bral drogy, ale nic se nepotvrdilo.
        A i když mám Heatha moc rád, zase chápu Michelle, pokud byl Heath v těžkém stresovém období, Michelle ho opustila, asi nechtěla s Matildou žít pod takovou tíhou, ale nic není dokázané. Heath sám řekl v posledních rozhovorech, že i když se s Michelle rozešli, milovali Matildu nade vše, a chtěli se oni oba starat, takže bych zas tak bulváru nevěřil, pokud měli nějaké problémy, bylo to jejich soukromí, a nechtěl bych, aby mě to jakkoli ovlivnilo, a to, že Heatha zbožňuji, neznamená, že budu na Michelle nadávat, protože se s Heathem rozešla, třeba k tomu měla důvody, třeba ne, ale nebudu nic usuzovat. Mě je Michelle líto, Heathova smrt jí musela zasáhnout, milovala ho moc, a nikdy bych jí nedával za nic vinu, já to vidím takhle- Heath se prostě dostal do stresu jak z filmování, tak z možných povahových rozdílů s Michelle, díky čemuž začali mít problémy, Heath začala brát velké množství prášků, a jeho nervy asi pracovaly, Michelle v tom asi žít nechtěla, a tak od něj odešla, prostě se lišili i jejich životy. Heath pak bral léky dále, a nakonec víme jak to dopadlo. *9* Myslím, že chudák Michelle si sama dost vytrpěla, třeba si část té situace sama vyčítala. Ale Heatha milovala stále, a musela to pro ní být nejtěžší chvíle v životě, a asi to do ní občas stále vstupuje...Ale jen prostě pokud měli oba problémy, nebudu se tím zaobírat, mám je rád oba, a nikdo nic neví, jak to vlastně bylo, i Vy všichni tady, kteří máte Heatha strašně rádi, byste neměli dávat Michelle nikd ynic za vinu, neberte to jen podle toho, že Heatha máte rádi, ale berte to celkově, třeba i Michelle se v tom vztahu trápila, takže já nikomu vinu dávat nebudu, měli problémy, rozešli se a tečka. Jinak Prokletý ostrov je super fil, máš pravdu, závěr je celkem šokující, ale můj názor je takový, že Leonardo byl opravdu tím nemocným, a to jeho vyšetřování byla jen součást nějaké terapie, všechno tomu potom nasvědčovalo. A ta scéna jak už jsem jí tu zmínil, kdy Leonardo drží Michelle, je to tak silná scéna, nádherně zahrané...
        • emo-anne

však jo já ti tvůj nazor na ni neberu...kazdej ma jinej nazor...a znam lidi co si mysli to same co ja ;-) ...a neverím bulváru...verim svemu instinktu;-)
          • heatcliff

To je jasný, že má každý svůj názor,-) *3*
            Ale zase tím chceš říct, že Michele je podle tvého instinktu špatná?
            • gallacher

kdyby nebyla Matty tak bych ji asi obesila..
  • heatcliff

Heathy...

Pouštím si různé rozhovory s Heathem, a je pravda, že v tom posledním rozhovoru je Heath jiný, jde na něm vidět ta únava, a stres. Je šílené, jakoby jeho smrt tolik věci věcí předpovídalo. *9*
    Ale já prostě miluju ten jeho hlas, projev, a i v tom posledním rozhovoru se mi Heath moc líbí, on měl vždy krásný a charismatický, až milý projev, a ta jeho zvláštní nervozita byla také moc roztomilá, hlavně když si v každém rozhovoru sáhne po chvilce mluvení na čelo, nebo něco dělá s rukou... *14* *1* *5*
    • Re: Heathy...

Máš pravdu ten poslední rozhovor s Heathym si pouštím dost často a taky jsem si toho všimla.Teď jsem nemocná a pořád dokola si pouštím jeho filmy.Nejvíc miluju Příběh rytíře a Zkrocenou horu.Heathy byl prostě jen jeden.
      • heatcliff

Re: Re: Heathy...

Přesně tak, Heath byl jedinečný!
        • kackac

Re: Re: Re: Heathy...

Naprosto souhlasím ! *3* Heath byl jedinečný, úžasný, zajímavý, výjímečný, .... . Takový jaký byl Heath už nikodo nikdy nebude. *9*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathy...

co nikdo jiný...Heath už tu nikdy nebude *9*
  • heatcliff

Heath zpívá v Legendách...

http://www.youtube.com/watch?v=BTns 8Xq2_YE

Pro všechny, kteří chtějí stále vidět Heatha krásně znějícího v Legendách z Dogtownu *3*
    • spnetka

Re: Heath zpívá v Legendách...

děkuju *3* Heathy je fakt sladkej *14*
  • stankova.lidka

Bludiště

Včera odpoledne se sestra koukala na televizi a bylo tam Bludiště a najednou mamka "hele Joker". Přihnala jsem se k televizi a opravdu vidím fotku Heathyho jako Jokera. Byla jsem celá šťastná, bylo to v jednom úkolu kde soutěžící měli přiřazovat kladňáky a záporňáky k sobě. Jsem ráda že si vzpomněli na Temného rytíře a že právě on s Jokerem udělal díru do světa *14*
    • heatcliff

Re: Bludiště

*1* i když Bludiště *9* ale Joker alias Heath *4* ale Bludiště *9* ... *1*
      • stankova.lidka

Re: Re: Bludiště

Já vím *15* ale stejnak mi to potěšilo *4*
  • gabi..heath..

Imaginárium...♥♥

právě před půl hodinou jsem spatřila titulky tohoto velkolepého díla...♥ je to pěkný film a Heath je jako vždy nejlepší a jedinečný....ale potřebovala bych to vidět ještě jednou protože mi uniklo určitě spousta věcí a detailů když byl na plátně Heath....snažila jsem si tyhle chvíle vychutnávat..ale jak jsem sledovala hodně i děj filmu tak to mooc nešlo...každopádně jsem taky byla radši že tam umře Colin Farel a ne náš Heathy...:D už nevím co psát...prostě krása paráda nádhera....(ale na zkrocenou horu to stejně nemá..:D) a uplně jsem během filmu zapomněla že je heathy mrtvý.....nějak jsem se s tím asi už smířila..možná pomocí právě Imaginária dr. Parnasse...:)
    • stankova.lidka

Re: Imaginárium...♥♥

Souhlasím se vším. Nevím jestli jsem to sem psala, ale pro mě je Tony v podání Colina ten zlý a Heath je ten hodný :D I když vím že Tony celkově je pěkný rošťák *15*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Také jsem to podobně vnímal, ten Heathův Tony mi přišel takový chudák a moula, *4* , ale Colinův se pěkně vybarvil, vlastně celej Tony se pěkně vybarvil. *1*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

no to mě na tom překvapilo uplně nejvíc já jsem si nejdřív opravdu myslela že Tony je ten hodný co pomáhá...a znovu se opakuji, jsem ráda že se vybarvil až v colinově podání...ale i jako záporák je Heathy úžasný...ale nwm prostě jsem za tohle radši...a ještě si taky myslím že je škoda že to nemohl celé dotočit Johnny....Depp je skvělý herec a když si vezmu ty tři Johnnyho,Juda a Colina tak Johnny byl podle mě z nich nejlepší i když tam byl jen krátce...mám ho zkrátka nejraději...Ale Heatha nikdy a nic nepředčí..♥♥ je to moje(naše) věčné slunce.. *4*
    • kackac

Re: Imaginárium...♥♥

Přesně moje slova. Imaginarium je krasný film, ale Heath je tam jěště o 100% lepší. Kadyž sem se na film dívala, tak sem si taky neuvědomovala, že je Heath mrtvý. *9* *9* Dokonce se to líbilo i mojí mamce ! *3*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium...♥♥

Všechny tady máte pravdu, Imaginárium je moc pěkný a velmi podařený film, a Heath se rozloučil komediální rolí, ve které se opět předvedl, ale strejně je zvláštní, že tímhle se rozloučil, že to je to poslední co jsme od něj viděli, a poslední příležitost ho vidět živého, je to prostě jednoduše zvláštní pocit, a velmi smutný... *9* Protože třeba během filmů s Heathem, si člověk říká, kde je tomuhle skvělému, krásnému a talentovanému klukovi konec... *9* A ono přece jen ten konec je...Ale také musíme být rádi, že Heath existoval, a že nám dal tolik radosti do života *3*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Imaginárium...♥♥

a vlastně stále radost dává a dávat bude... *3*
  • gallacher

Joy

Dneska jsem si koupila časák Joy a tam je rozhovor s Judem Lawem a ptaji se ho i na Imaginarium a Heatha..tak kdyby nekdo byl takovej magor jako ja a kupoval si vsecko kde je o nem jedno slovo tak do toho :D
    • emo-anne

Re: Joy

a co tam o něm říká??? Zítra se na to půjdu aspoň mrknout....a článek kde je aspoň napsané jeho jméno :D
      • gallacher

Re: Re: Joy

oni se ho ptaji jak se stalo to ze zaskakoval za Heatha v Imaginariu...a on rika ze Mu Terry Gilliam zavolal,ze se znaji dlouhou dobu a ze uz vedel proc mu vola,a byl rad,nataceni bylo prijemny i kdyz tam porad byli citit rany ktery za sebou heath zanechal...
  • stankova.lidka

Legendy z Dogtownu

Včera mi přišla dvdčka (Kletba bratří Grimmů, Ned Kelly a Legendy z Dogtownu)Dneska jsem viděla Legendy prvně a strašně se mi líbí a večer se na to mrknu s mamkou *14* a to jak tam zpívá to je tak úžasná scéna pořád si to pouštím dokola...
    • kackac

Re: Legendy z Dogtownu

T se ti ani nedivím, že si to pouštíš pořád dokola, protože Heath je v Legendách z Dogtownu fakt sladkej ! ! ! *14* *14*
    • stankova.lidka

Mamka mi nechtěla věřit, že to zpíval on *14* Tak jsem jí to musela pustit ještě jenou a mamka podotkla "zpívat teda umí hezky" *14* Ale on byl prostě skvělý herec, uměl zpívat, tančit a hlavně hrát. Dneska jsem si pouštěla bonusy u Kletby bratří Grimmů a hned jsem se koukla na natáčení a Heath se tam v jednom kuse smál a byl tak živý a veselý. Bylo to něco vidět ho tak šťastného a zapáleného do hraní. *4* A o víkendu mě čeká zkouknout Neda Kellyho. Odpoledne jsem kousek viděla, ale přišla sestra a já když se na něco chci mrknout s Heathym tak musím být v celém bytě sama a kochat se *14*. No určitě víte o čem mluvím *4*
      • heatcliff

Re: Re: Legendy z Dogtownu

Myslím, že všichni víme. Já vždy naprosto žasnu, když sleduju film s Heathem, jsem úplně omámený... *3*
    • heatcliff

Já mám tu písničku, kterou tam zpívá staženou v počítači, celkem pohodový song. *3* Hlavně si u toho vybavím Heatha, že?! *1*
      • heatcliff

Re: Re: Legendy z Dogtownu

Proto jsem si jí také stáhl *1*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

jj je to super film....a taky ji mám stáhlou kvůli heathovi....jmenuje se maggie may tk si ji kdyžtak zadejte do youtube....je fkt moc pekná...a vždycky si vybavuju tu část s heathem a ten jeho hláásek ;-)
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

Jeee díky moc. Teď když to slyším tak mi tam ten Heathův hlas nějak chybí :D
            • spnetka

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

nemohli by jste mi sem dát ten odkaz z youtube,jak Heathy zpívá, please?? *4* mě se to nějak kraví a nejde mi to vyhledat...thanks *3*
            • heatcliff

To tak si to nechat zazpívat od Heatha naživo, co?! *15* *9* ale to se už stát nemůže...ale i tak je to pěkná představa *4*
            • emo-anne

jj presne :D upe jak to ten zpevak zpiva tak si tam vybavuju toho heatha:D:D
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Legendy z Dogtownu

jojo, Heath měl nádherný hlas, jeho hlas bych mohl poslouchat hodiny a hodiny...
            • emo-anne

no to joo.....me prave sedne k heathovi tady tento hlaasek krasnej ;-) ale ze zacatku jsem byla tky docela v soku, kdyz sem ho poprve slysela v jednom rozhovoru :D;-)
            • heatcliff

No ta jeho hloubka, je až zvláštní jak byl jeho hlas hluboký, i má ségra se diví, prý jí k Heathovi sedne jemnější hlas, nebo že na něj vypadal, ale on měl tak šíleně hluboký a charismatický hlas, a líbí se mi to! Prostě takový lev, dokázal člověka smetnout pohledem, a dokázal smetnout člověka i hlasem... *14* *5* *1*
            • emo-anne

jo to si můj člověk....ten jeho hláásek...tk krásně hlubokeej a ten pžízvuuk....mňááám:-* a ten zpev taky stal za to ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit