-
narozeniny
Jen úsměv na rtech zbývá a nic víc.Jen krůpěj rosy spadlá na řasách a šlépěje tvé otištěné v hvězdný prach..... -
-
Re: narozeniny
Jen strhující pohled čokoládových očí.... -
Re: narozeniny
to je hezkýý *4*
-
-
oslavenec
Je hezké,že i jeho jméno je napsáno v dnešních oslavencích.Nečekala bych,že ho tam najdu.
Taky je zajímavé,že den jeho nedožitých narozenin vyšel zrovna na velikonoční neděli.
Jinak prostě všechno nejlepší Heathe.Všechno tu už bylo řečeno.Pro nás jsi stále nejlepší a dále žiješ ve svých filmech.Proto teď jdu a pustím si Patriota.
Happy birthday Heath -
gratuclace
i já se přidávám ke gratulacím *14* a souhlasím s vámi všemi *14* krásně tu o něm píšete *14* takže HEATHE všechno NEJ *4* -
-
Re: gratuclace
Také se přidávám. Vše nej Heathe!!! -
-
Re: Re: gratuclace
aj ja sa pripajam ku gratulacii.Je tu bez teba smutno obrovska strata,ze si odisiel taky mlady,mal si toho este vela pred sebou *9* *9* *9* *9*
-
-
-
vše nejlepší ...
Když to tady všechno čtu, chce se mi brečet !!! *9* *8* Proč Heathy musel umřít tak mladý. Je mi po něm strašně smutno. *9* I když si to nepřečteš, chtěla bych Ti popřát všechno nejlepší k dnešním narozeninám ! ! ! V našich srdcích stále žiješ, nikdy Tě nepřestaneme milovat ! ! !
:-* :-* -
-
Re: vše nejlepší ...
Budu si přát,aby všechny tyhle přáníčka došli až do Nebe,do nebe k Heathovi..
Třeba se to splní. *4*
-
-
děkuji
4.4. 1979 krásné to datum, když se nám narodil tak skvělý člověk jako byl Heath a za to děkuju Bohu ♥ krásný a přitom tak smutný den ♥ I Love You Heathe...Forever a nikdy nezapomenu ♥ nikdy :* v mém srdci budeš mít vždycky místo... -
happy birthday
vše, co jsem chtěla říct jsem řekla už včera, takže teď jen přidávám:vše nejlepšíí....pořád te milujeme a nepřestaneme a nezapomeneme:-** -
4.4.
I já se přidávám ke gratulacím,kterou jsem již těsně po půlnoci poslala Heathovi do nebe.Dneska nevím,jestli se mám radovat nebo smutnět.Je to obrovské dilema.Jedna půlka by slavila,ale druhá by oplakávala tu obrovskou ztrátu!
Tolik bych toho Heathovi chtěla říct,tolik věcí bych mu popřála.Ale stačilo by mi ho jen naposled vidět,kdyby nás všechny naposled navštívil.Alespoň ve snu..
Heatha ještě jednou - Happy birthday - všechno nejlepší! -
Všechno nejlepší
Doufám, že si ten svůj dnešní den užíváš aspoň v nebi, že tam slavíš své dnešní narozeniny. Já ty svoje dnešní už oslavila z části včera, ale dneska si dám na naše společné narozeniny aspoň skleničku.. Happy Birthday, Heath *3* -
-
Re: Všechno nejlepší
Tak i tobě všechno nejlepší. -
-
Re: Re: Všechno nejlepší
Děkuji :)
-
-
-
Společná oslava
Dnes by ti milý Heathe bylo 31let,škoda,že to už nemůžeš oslavit zároveň "se mnou",protože nás spojuje aspoň jedna věc-i já dnes oslavuji,sice jen svátek,přesto budu slavit.Přesto ti přeju všechno nej...k tvým nedožitým jednatřicátinám.Ivana -
Heath slaví!!!!!!!
dnes svítí SLUNCE a to nejen na nebi,ale i v našich srdcích..dnes je den který doufám oslaví i Heath v nebi..krásné narozeniny ti Heathy přeji..a neustále na tebe myslím..MILUJU TĚ a nikdy na tebe nezapomenu...já si dám dnes na tvou počest skleničku vínka...a za celý tvůj život a poděkování ti píšu jediné..voalááá ....navždy... *4*