-
Heath
ahojky lidi tady je v poslední době nějak mrtvo nebo se mi to zdá? -
Candy
Před chvílí jsem dokoukala Candy. Samozřejmě v angličtině, vychutnávala jsem si Heathův nádherný hlas, který zvlášť v tomhle filmu vyniká, a jeho neuvěřitelný výkon. Je to hrozně emotivní film, šíleně mě dojímá. Řekla bych, že je to pro mě asi druhý jeho nejlepší film hned po Zkrocené hořě. -
-
Re: Candy
Pro mě je také Candy po Zkrocené hoře jedním z Heathových nejlepších filmů, stejně tak ho mám oblíbený. -
-
Re: Re: Candy
Je to skvělý film, ale nejenom Heath tam podal strhující výkon, ale i Abbie zahrála Candy naprotsto skvěle. Je taková něžná a krásná, moc jim to tam spolu slušelo. Hned ta úvodní píseň, při které se spolu točí v tom kole, mě strašně dojímá, jak jsou tam oba tak zamilovaní. A pak ten beznadějný život feťáků. Co z člověka udělají drogy a špatní přátelé. Je to zahrané opravdu úžasně, jako ostatně každý Heathův film. -
-
Re: Re: Re: Candy
Souhlasím, mě také i Abbie Cornish zaujala svým výkonem, zahrála Candy moc dobře.
A při úvodní písni v tom kolem, mám vždy zadržený dech, je to silná scéna,k terá jakoby předpovídala, jak emotivní ten film bude, navíc tu píseň Song To The Siren miluji, je moc smutná, a deprimující, a zároveň odpovídá filmu, a dnes již bohužel i Heathovi *9* Ale Candy je fakt úžasný film, nikdy se mi neomrzí! -
Re: Re: Re: Candy
To jo to máš pravdu....Oba podali ohromný výkon a spolu byli dohromady užasní....miluju ten film ;) oba tam dokazali ze opravdu hrát umí;)
-
-
-
-
Heath
Jestli na nás koukáš někde tam z toho modrého nekonečna,tak určitě vidíš co pro nás znamenáš.Všechno nejlepší Heathy *14* -
7
Heathy je z herců v top 10 na sedmém místě. -
Prší.....:(
U nás právě prší...tak doufám, že voda, která steče dolů k nám na zem, se zase odpaří i s našimi ,,vzkazy'' pro Heatha...Jdu se kouknout na nějaký pěkný film(samozřejmě s Heathym) a potom se budu snažit usnout.....byla bych hrozně šťastná kdybych měla nějaký sen o našem dokonalém SLUNCI...♥ Dobrou noc předem všem...:) -
-
Re: Prší.....:(
To jsi napsala moc krásně. Také bych si přála, aby se naše vzkazy dostaly až k Heathovi. Kdyby to tak šlo.... -
Re: Prší.....:(
Odpoledne nám Heath přinesl slunce a teď..asi jak říkáš si přišel spolu s vodou pro naše vzkazy..Tak ať k němu všechny dorazí!
-
-
nabídka
Tak hrozně ráda bych ho viděla v té hlavní ukázce oslavencůů *9* -
-
Re: nabídka
já taky a jak...:(
-
-
..♥
nevím co napsat, všechno co jsem měla na mysli tu mnozí z vás už napsali a velmi krásně...dneškem si připomínáme sice Heathyho tragický odchod ale i jeho překrásnou osobnost a hlavně to co zde dokázal a čím nás ohromil....proto bych byla ráda kdyby každý z nás prožil dnešek co nejpříjemněji se vzpomínkami na Heatha a doufám že to on z nebíčka vidí, vidí naši nesmírnou lásku a to kolik lidí dokázal ,,dostat'' svým usměvem a sebou samým.....asi to píšu poprvé takhle otevřeně a i tak to cítím...Miluji Tě Heathy.....vždy budeš v mém srdci...R.I.P....♥ -
-
Re: ..♥
Můj život a můj sen
moje noc a můj den.
Moje osobnost
a můj jen....Heath Ledger...♥
to ,,můj jen'' myslím tak obrazně...:) samozřejmě Heathy je nás všech...:)♥ On si to zaslouží...:) -
-
Re: Re: ..♥
Moc, moc pěkné ! ! ! *3*
-
-
-
4.4.
Tak dnes je ten den, kdy přišel na svět před 31 lety náš milovaný Heath Ledger. V noci jsem si pustila Zkrocenou horu, kterou jsem neskutečně prožila a moc jsem při tom myslela na Heatha a ptala jsem se sama sebe, jestli je ještě něco po smrti. Přála bych si to, přála bych si, aby se tam Heath měl moc hezky a aby se mohl dozvědět, jak moc ho všichni milujeme a jak se nám po něm stýská. Mám tě moc ráda Heathe a nikdy na tebe nezapomenu!!! -
31
Vzpomínám a u srdce me tíží. Budiž mu zem lehká. -
Výročí..
Co napsat..že mu dneska mohlo být už 31let, že si mohl užívat života, své dcerky, přítelkyně..Je to už víc jak 2roky, ale chybí nám tu pořád stejně..Byl neodolatelný, nepopsatelný, neuchopitelný..
Heathy myslím na tebe a doufám, že to tam někde nahoře cítíš..doufám, že víš, jak jsi nás všechny zasáhl svými hereckými výkony, ale hlavně tím, jak jsi nás opustil..doufám, že víš, že tě máme rádi a že na tebe nikdy nezapomene..R.I.P.Heathy