Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Imaginárium na DVD

Už aby vyšlo na DVD Imaginárium, hlavně se těším na ty bonusy *15* ...
    • Re: Imaginárium na DVD

A kdy asi tak může vyjít? Také se na něj moc těším. To bude pro mě asi nejvzácnější film.
    • stankova.lidka

Re: Imaginárium na DVD

Jj to já úplně miluju, když vidím jak se to natáčelo a ještě když slyším Heatha jak to popisuje a užíval si to. Bohužel jak si užíval natáčení Imaginária se asi už nedovíme *9*
      • kackac

Re: Re: Imaginárium na DVD

Taky mám ráda bonusy na DVD s Heathem ! Pouštím si je pořád dokola. *3* Na Imaginarium se taky strašně těším ! ! ! *3* Už aby vyšlo ! *3*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium na DVD

No proč zas ne? Já slyšel, že tam budou ukázané momenty z natáčení i s Heathem ,a k tomu Terry Gilliam o tom vprávěl už mnohokrát *3* Jen pak už si toho natáčení nežil *9*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Imaginárium na DVD

Chtěl jsem napsat: neužil

Vím, že tohle je Heathova diskuze a bude-li to někomu vadit, předem se omlouvám, ale hodně z vás má Heatha spojeného právě s Jakem Gyllenhaalem, chtěla jsem proto upozornit na jeho nový film PRINCE OF PERSIA, který má premiéru 28. května.Koukněte na trailer vypadá to velmi dobře *3*
    • Re: ***

Já mám Jakea také ráda, byl to Heathův přítel a kamarád, a na tenhle film určitě půjdu, moc se na něj těším.
      • emo-anne

Re: Re: ***

já ho mám tky moc ráda....:):)stráášně už kvuli zkrocené hoře ;);) tky se moc tesim ;)
  • ...

Je lepší alespoň chvíli žít, než umřít v sedmdesáti, v křesle před televizí a v papučích.

Tenhle citát mi strašně připomněl Heatha.Asi proto,že se na zemi zdržel jenom chviličku.Ale za tu chviličku toho stihl tolik udělat,zapsat se do srdcí tolika lidí...Já na Heatha myslím snad den ode dne víc,občas mi připadá,jako kdyby tady pořád byl.Zkrátka Heath byl ,alespoň pro mě , člověk s velkym Č!
    • Re: ...

Moc hezky napsané.
      • emo-anne

Re: Re: ...

Pocit?? Evelyn on tu určitě ještě někde je :-****
        • eve-lyn

Re: Re: Re: ...

Určitě je ,je v srdcích a paměti každého z nás.
          *4*
    • kackac

Re: ...

Pro mě to byl a vždy také bude ČLOVĚK s velkým Č ! ! ! ♥ *3*
      • eve-lyn

Re: Re: ...

JJ,asi pro všechny tady *4*
  • leunamet

Pojídač hříchů

Právě čtu v TV programu, že 1. 5. od 00:15 budou na Primě dávat Pojídače hříchů. *4*

(viz http://tv.seznam.cz/?date=2010-4-30)
    • chameleon-j

Re: Pojídač hříchů

jůůůůůůů tak to budu koukat! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Pojídač hříchů

Já mám Pojídače hříchů na VHS, ale určitě se dívat budu. Díky.
      • Re: Re: Pojídač hříchů

Tak to je supr,supr ,suprrr!! *15*
    • kackac

Díky za upozornění. Asi se budu taky dívat ! ! ! ♥ ♥ ♥
    • Re: Pojídač hříchů

Těšim se. *3*
    • heatcliff

No jo Prima, ta dává Pojídače hříchů často, naposledy ho dávala v létě, ale díky za upozornění, samozřejmě se budu dívat... *3*
  • emo-anne

rozhovor

na webové stránce www.justjared.com je uplně čerstvý rozhovor s jakem gyllenhaalem,ve kterém popisuje, jaký heath ve skutečnosti byl, mluví o jeho smrti a o skvělé atmosféře při natáčení zkrocené hory:) říká tam i, že se spolu cítili bezpečně;)

zde si ho můžete přečíst....Pro toho kdo umí jakž takž anglicky tk tomu myslím porozumí a kdyžtak použijte google překladač a ty věty si odvodíte od toho co vám v něm vyjde;)

http://justjared.buzznet.com/20 10/04/13/jake-gyllenhaal-gq-cover-m ay-2010/
    • heatcliff

Re: rozhovor

Díky, že jsi na ten rozhovor upozornila.
      Hrozně rád čtu rozhovory s těmi, kteří měli s Heathem blízký vztah, zvláště třeba zrovna Jake, sice Google překládač nepřeloží vše správně a přehledně, ale aspoň mám základní přehled, co asi říkal...
      Je to takové smutné, to jak vypráví jak natáčeli Zkrocenou horu, a jak si spolu rozumněli, myslím, že Jake, Anne, pak hlavně také Michelle musí na to období vzpomínat rádi, a zároveň jim to musí působit velkou bolest, je to hrozné. *9* A to jak museli všichni reagovat a co cítili, když se dozvěděli o smrti Heatha, to asi slovy ani nikdy nepopíšou.
      Když si vždy pouštím Zkrocenou horu, v tu chvíli tím zase žiju, představuji si, jaké asi bylo to natáčení, jak v té době všichni žili, a jak byl Heath v tu dobu šťastný, vše mi pak příjde takové živé, jakoby i Heath žil, i když jde už jen pouze o fantazii, a pak také o vzpomínky...Ještě, že máme ty filmy, aspoň tam máme Heatha živého a krásného, jak si ho budeme vždy pamatovat.
      *9* *3*
      • heatcliff

Re: Re: rozhovor

A pak taky se Heathovi splnila jedna věc, kterou si ve své kariéře přál nejvíce, aby byli lidé ohromeni jeho výkony, a třeba po vidění jeho filmu řekli,- páni jak splynul s postavou...a to se mu povedlo! *3*
        Dokázal vždy dát svým postavám život, tak neuvěřitelným způsobem, vždy ten film prožíváte, jako zrovna například Zkrocená hora, když ten film vždy vidíte, zanechá to ve vás stopy, a ten příběh je pro vás jakoby skutečný, a za to jsem rád taky! Od víkendu si teď pouštím Heathovy filmy, takové dýchánky
        *5* , v neděli Candy, v pondělí Kletba bratří Grimmů, Zkrocená hora, no a před chvílí Imaginárium, v dalších dnech očekávám reprízy, či pokračování. *1* *5* *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: rozhovor

JJ souhlasím se všíím ;););) splnilo se mu to ,co si přál na rozjezdu své kariéry ....a věřím že i další generace se dozví kdo to vlastně byl až uvidí ty krásné filmy ;) a fantazie je dulezita....bez te by spoustu veci nebylo tk hezkych :)
          • Re: Re: Re: Re: rozhovor

Moc děkuji za tu zprávu o rozhovoru s Jakeem, mám ho s Heathem stále spojeného. Úplně mi oba mluvíte z duše, přesně tak to také cítím, jen to asi nedokážu tak dobře vyjádřit. Také si často pouštím Heathovy filmy a všechny moc prožívám, ale když si pouštím Zkrocenou horu, je to pro mě vždy úplný svátek. Muselo to být krásné natáčet takový film v tak nádherném prostředí a prožívat úplně nové, neznámé pocity při natáčení, muselo je to hodně sblížit. To asi Jake nečekal, že to nakonec dopadne úplně opačně než ve filmu, a že to bude tak brzy. Heatha je taková škoda, byl tak nadaný, oblíbený a milovaný!
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor

Rádo se stalo....Přesně....Chtěla bych pocítit tu atmosféru tam, ty společné chvilky na natáčení a o přestávkách...Určitě se všichni dobře bavili ii mimo natáčení...A heath tu s náma navždy bude....to se říct nebojíím:-**
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: rozhovor

pravda...I ve fantazii bude Heatha nadále...stejně jako ve snech...
  • gabi..heath..

Tričko ...croop

Ahojky...už asi před týdnem jsem byla v croopu a tam vidím nádherné tričko s JOKEREM...bílé,ale jen klučičí.....je opravdu krásný a stále přemýšlím jestli si ho nekoupím aspon třeba na tělák nebo na spaní...ale 400 mi na tričko na spaní přijde trošku dost...takže ještě nwm,ale třeba přemluvím nějakýho mojeho sponzora...xD Tak jen abyste to věděli.....:) je na celé přední straně jokerova polovina těla a ne že bych v tom přesně poznala Heathyho podobu ale i tak je pěkný....:)
    • gabi..heath..

Re: Tričko ...croop

Marně jsem z prodavačky loudila něco podobného v dámském...:D
      • stankova.lidka

Re: Re: Tričko ...croop

Jeee no tak to nevím jestli tenhle obchod někde najdu, protože to slyším dnes prvně, ale tak poohlédnu se. Jinak bych to docela brala, no ale až si našetřím :)
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: Tričko ...croop

Omlouvám se, napsala jsem to špatně....Píše se to cropp..(cropp town)....Nevím teda kde bydlíš, ale v budějcích je třeba v Mercury centru.
  • heatcliff

Koupeno...

Dnes jsem si koupil oscarovou edici Zkrocené hory, takže mám Zkrocenou horu v kompletní sbírce- normální dvd, dvd z oscarové kolekce, a soundtrack.
    *5*
    • emo-anne

Re: Koupeno...

ejky promin za ten blbej dotaz ae co je to ta oscarova edice?:)
      • heatcliff

Re: Re: Koupeno...

Tak každý neví, že jo, jinak Oscarová edice, celé dvd je ještě dáno ve speciálním zlatém obalu, kde je fotka Zkrocené hory, pod tím rok výroby filmu, a zaltě také napsáno Oscarová kolekce, to je vše. Někdo si řekne, že kvůli obalu, ale právě že tohle je jakoby sběratelská edice, a navíc je to v souladu s těmi Oscary, což je pěkné, prostě do fanouškovské sbírky tenhle kousek asi patří *3* Aspoň já jsem rád, že ho mám *3*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Koupeno...

Tady je kdyžtak fotka:
          http://www.filmopolis.cz/?p age=photo&file=cover/frontfull/1233 742990421145268.

Pokud by to náhodou nenajelo, tak si zajdi třeba přímo na web Filmopolis, a tam si název filmu zadej, a pak už víš...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Koupeno...

Aha, tak mě to nenajelo, tak tady:
            http://www.filmarena.cz/dvd- zkrocena-hora-dvd
  • kletba

Kletba bratří Grimmů.Je to pěkné? Samozřejmě že si můžu přečíst o čem to je,ale chci znát váš nazor.Díky za odpověď.
    • kackac

Re: kletba

Heath je v Kletbě bratří Grimmů strašně roztomilej ! ! ! ♥ Je to moc pěkná pohádka i pro dospělé. *3*
    • stankova.lidka

Taková pohádka ale mě se to líbí *4*
      • emo-anne

Re: Re: kletba

jo no...taková bláznivá pohádka :):) fkt pěknéé....mě se to moc líbí :)
        • Re: Re: Re: kletba

Diky moc za informace
    • leunamet

Mě osobně se ten film docela líbí. Ale znám lidi, kteří ho viděli jednou a stačilo jim to. Je to zase úplně něco jiného. Ale doporučuji ho shlédnout. Samo mluví i za sebe, že tam hrají čeští herci. *3*
  • kackac

Patriot ...

Dneska ráno jsem se dívala na Patriota a i když už jsem ho viděla hodněkrát stejně musím říct, že Heath je tam vážně úžasný. ♥ ♥ ♥
    • heatcliff

Re: Patriot ...

To je *4* Ale ta scéna, kde umírá, a posléze zemře, ta je strašná *9*
      • kackac

Re: Re: Patriot ...

To máš pravdu, ta scéna, kde Heath umírá je vážně strašná, ale jinak je v tomto filmu Heath úžasný ! ! ! ♥ ♥ *9*
      • emo-anne

Re: Re: Patriot ...

no to máš pravdu...hlavně potom , jak tam pak leží ... :(
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Patriot ...

vážně úžasnej film,mohla bych se na něj dívat pořád a pořád.Chtělo by to zase nějakej filmík v televizi.
  • stankova.lidka

příjemný zítřek s Heathem

Bohužel jsem nemocná a nemám zítra co dělat, tak jsem se rozhodla vynahradit Heathovi neděli kdy jsem se jím nemohla kochat u televize. Zítra od rána budu pouštět jeden Heathův film za druhým a budu si to užívat. Udělám si Den s Heathem :) no už se těším *14*
    • gallacher

Re: příjemný zítřek s Heathem

Tak to se mas, taky bych chtela..
    • emo-anne

Re: příjemný zítřek s Heathem

jůůů tak nezavidím ti tu nemoc ale ten den jo;) užij si to i za mě ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit