Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Triko

Dnes jsem v Krči viděla holku měla triko a přes celou přední stranu hlavu Heatha.řekla jsem jí:kde jsi to vzala?a ona odpověděla: dala jsem si ho udělat a já:kde?a ona:To bys chtěla vědět viď? a odplula. doufám že to nebyl nikdo z fandů tady odsud.pěkně mě naštvala
    • heatcliff

Re: Triko

No jo, ale myslím, že moc tě nevypekla, těhle firem, kde si to můžeš udělat je strašně moc, prostě tiskárny triček atd...to je všude, většinou...když tak si to vyhledej na netu...třeba tady je jedna stránka: http://www.rafo.cz/potisk-tricek/, to jsem v rychlosti náhodně našel, ale je toho fakt moc...a není to ani moc drahý...ale říct ti to mohla, ale co naděláš...
      • Re: Re: Triko

Heatcliffe moc díky za radu spravil jsi mi náladu dík dík dík
        • heatcliff

Re: Re: Re: Triko

Nemáš vůbec zač! *3*
  • Pojídač hůříchů

Tak jestlipak jste koukali na Pojídače hříchů? Já tedy jo, nemohu si přece nechat ujít Heatha v TV. Sice jsem to viděla už několikrát a žádný trhák to není, ale jen jsem tak koukala a kochala se Heathem. Vždycky, když ho vidím, mám v sobě takový blažený pocit, jako když vidím někoho, kdo je mi osobně strašně blízký. Prostě ho miluju. A vždycky to tak zůstane.
    • eve-lyn

Re: Pojídač hůříchů

Já ho bohužel neviděla.Teda včera.Měla jsemm za to,že jde až dnes večer.. blbý datum.. *8*
      • kackac

Re: Re: Pojídač hůříchů

Už to fakt dávali ? ? ? Já jsem si taky myslela, že je to až dneska ! ! ! *8*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

Jojo, bylo to včera...
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

jo no já si to tky myslela naštěstí mě kámoška opravila ;);)
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Pojídač hůříchů

JÁ taky.. docela mě to mrzí,ale co..čas nevrátíme.
  • heatcliff

...

Zrovna jsem si pouštěl video z premiéry Příběhu rytíře, a reportérka se ho ptá na Prahu, odpovídá jí, že je Praha nádherné město, a jsou tam úžasní lidé... *4* Je to super to tak slyšet přímo od něj, *4* A v celku je krásné slyšet jak se mu tady líbilo, *4* Jsem rád, že bydlím ve městě, kde nějaký ten týden pobýval *4*
  • heatcliff

Heathy...

Heath je v Pojídači nádherný a skvělý, jako všude *4* !
    • pajulka000

Re: Heathy...

jj to je *14* akorát mě štvalo jak byl nadabovanej!! *16* vůbec se ten hlas k němu nehodil!! *9* no mě tak celkově štve když ho někdo dabuje!! *1* lepší je si ten film pustit v Aj... *14* no a Heath je prostě ůžasnej!!! *14* *14*
      • emo-anne

Re: Re: Heathy...

nejvetsi sok pro me byl slyset ho originalne v pribehu rytire...ten je nadabovany celkem slusne ;) je to tkovy klucici hlas a jakmile sem slysela ten jeho muzsky hluboky tk to byl sok ;) ae heath ma nejnadhernejsi hlas pste :)
        • heatcliff

Re: Re: Re: Heathy...

Jojo, taky jsem si mnohokrát říkal, že měl Heath hluboký a silný hlas, s tím blond kukučem na to určitě nevypadal, ale ten hlas měl fakt nádherný, byl tak charismatický...A ještě při rozhovorech je tak mile nervózní, když tím svým hlubokým hlasem něco zamyšleného říká, je to tak působící, byl bych mu schopen odsouhlasit cokoli, prostě byl jedinečně impozantní osobnost...
    • emo-anne

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
      • heatcliff

Re: Re: Heathy...

No pravda, film, je to slabý, ale ta zvláštní ponurá atmosféra a božský Heath to trochu zachraňují... *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Heathy...

to jo :) hlavně si spíš myslím , že tu roli přijal kvůli kamarádům a režisérovi z přiběhu rytíře ;);)
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathy...

No je to možné, prostě do toho s tou partou šel...
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...

Dopsání příspěvku: Už jen kvůli Heathovi jsem si to schopen pustit znovu...nebo jiný film, musím si zas něco pustit...dva týdny bala pauza *1* , a tak zas něco dám... *4*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heathy...

Ale stejně, vždy když je v TV nějaký film s Heathem, tak mě to naladí...asi si toho Pojídače, i když jak už bylo zmíněno mnohokrát film je to slabší, ale už kvůli Heathovi
    • emo-anne

jj tky sem koukala ... ;) sice je ten film néé moc záživný ae on je tam krásný ;):-**
  • Tričko

V pánském oddělení v polském Croppu mají další tričko s Jokerem (nevím jestli není to stejné i v českém Croppu), je na něm celý Joker a nápis v angličtině "Opravdu vypadám jako někdo kdo má plán?". Vypadalo moc hezky.
  • l.enik

Zlatý Otto 2009

V anketě Zlatý Otto,kterou vyhlašuje časopis Bravo,se Heath umístil na 10.místě,jako herec roku.Vím,že by si zasloužil být první,ale i tak je to úspěch,když si představím,co za lidi tam hlasuje.Taky podle toho žebříček vypadá.Jsem moc ráda a musím přiznat,že mě to vcelku dost překvapilo.Je vidět,že je stále dost lidí,kteří na Heatha myslí.
    • gallacher

Re: Zlatý Otto 2009

boze boze
      • heatcliff

Re: Re: Zlatý Otto 2009

Tím - bože, bože-jsi komentovala tu anketu?
        • gallacher

Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009

jo
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Zlatý Otto 2009

ok
    • emo-anne

Re: Zlatý Otto 2009

tk to je super ...;);)
      • heatcliff

Re: Re: Zlatý Otto 2009

Něco takového jako je Bravo a nějaký jejich Otto, něco takového ani řešit nebudu...Jak jsi také l.enik napsala, taky co za lidi tam hlasuje, a vůbec...
        Samozřejmě je ale dobře, že Heathovi i přes dva roky, které uplynuly od jeho smrti někteří stále fandí, je důležité aby zůstal Heath v paměti lidí nadále, on si to obzvlášť zaslouží, už kvůli tomu jak byl nadaný...
        Jak sám řekl jeho filmy tu zůstanou navždy, a ty budou připomínat jaký byl člověk, a co v něm bylo...Přeji si aby každý věděl, že Heath nebyl jen nějakým teenage idolem, že to byl velký herec, a jedinečná osobnost, - naštěstí má Heath své fanoušky, kteří na něj budou myslet! *4*
  • petrahladilova

triko!!!

hele lidi nedá se sehnat to triko někde na netu???Heatcliffe nenašel si náhodou nic?Třeba by to mohly mět na tom bontonlandu ne?Já bych ho chtěla taky *3* to triko,to by bylo fajn...
    • kackac

Re: triko!!!

Podívej se na tenhle odkaz : http://eshop.stargate.cz/e-shop/ind ex.php?act=viewProd&productId=6115 Nejsem si jistá jestli je to ono, ale Joker (Heath) na něm je ! ! ! *3* *3*
      • gabi..heath..

Re: Re: triko!!!

To není to tričko co mám já, to z Cropp townu je bílé a na celé přední straně je barevná polovina těla jokera...včera jsem měla to tričko na těláku a jak je to natisklé připadala jsem si skoro jak ve skleníku..když na mě svítilo sluníčko.....každopádně je to tričko fakt moc pěkné...doufám,že ho všichni kdo chcete seženete...:)
    • heatcliff

Re: triko!!!

No v Bontonu to triko nemají- mají tam placky, plakáty s Jokerem, ale triko myslím ne...
      Ale já mám tady kousek tiskárnu triček, a je to strašně levné, právě jsem si to plánoval před zimou, tak bych to chtěl, ale normálního Heatha, né Jokera... *4*
  • l.enik

Triko s Jokerem

V sobotu jsme byli s rodičema a bratrem v Ořechově.(Vesnička kousek od Brna,kde v roce 1945 brobíhaly největší tankové boje na Moravě.Jen pro upřesnění).Tak tam měli k této příležitosti oslavy a taky scénku bitvy.Procházeli jsme se tam a najednou mamka zběsile kýve hlavou a říká "Divej,divej" Hned jsem se začala rozhlížet,koho tam vidí.U jednoho stánku se zbraněma,tam prodával kluk a měl na sobě tričko s Jokerem.Obě dvě jsme s mamkou zůstali stát s otevřenou pusou.Chudák trochu nejspíš znejistěl,proč na něj dvě cizí žanský,tak zírají.Mamka teda k němu přistoupila a řekla mu,že má moc hezké triko a jestli se může septat,kde ho koupil.Začal nám to vysvětlovat.(Obchod na Masarykove,hned vedle Sparkysu v Cropp town.Tak jak už tady někdo zmiňoval).Hned bych tam šla.Dneska jsem se skutečně do města dostala a vyhledala prodejnu.A opravdu tam na mě v pánském oddělení mrkal Heath.Prostě krása.Měli jich asi pět,šest.Našla jsem si nejmenší číslo a tričko s Jokerem už mám doma.Krása.Mám opravdu velkou radost.
    • stankova.lidka

Re: Triko s Jokerem

Tak to je fajn. Já až pojedu k babičce do Plzně tak se chystám do Plazy, kde taky mají tu prodejnu. Už se těším :). Něco podobného mě potkalo v pátek, byla jsem na zájezdě v Rakousku a jedna osmačka od nás ze školy měla na klobouku 2 placky Jokera. *4*
      • heatcliff

Re: Re: Triko s Jokerem

Jo, placky s Jokerem mají v Bontonlandu, chystám si je koupit. *4*
        • gallacher

Re: Re: Re: Triko s Jokerem

Mozna tak u vas. u nas v Bontonlandu maji akorat cdcka a dvdcka to je vsechno :D
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

ejky a kde je vlastne u nas bontonland? :D:D
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

jo vlastne....tky sem si tam nikdy nic nekoupila
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

V Globusu, ale maji tam velky ho*no.
      • emo-anne

Re: Re: Triko s Jokerem

ty jo vy se máte...ja sem z olomouce a zadny ze zminovanych obchodu tdy nemame:-//// tk uz v nem chci usinat ;)
        • gallacher

Re: Re: Re: Triko s Jokerem

No jo v Olomouci je akorat tak ho*no.
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Triko s Jokerem

jo no to mas pravdu...
  • gabi..heath..

Mám heatha na triku...:D

Jak jsem už dřív psala o tom tričku s JOKEREM tak dnes jsem ho dostala od kamrádek ve škole k narozeninám...:D já jsem měla takovou radost, sice mi je větší ale to je jedno...:) Samozřejmě většina lidí..hned OMG zase ten tvůj Heath..:D ale i tak prostě bomba..:D mám jokera-Heatha na tričku..♥
    • kackac

Re: Mám heatha na triku...:D

Docela ti závidím ! ! ! ♥
      • emo-anne

Re: Re: Mám heatha na triku...:D

Jo no...v tomhle tricku by se krásně usínalo :-***
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Mám heatha na triku...:D

Wow,tak to je super *15*
  • heatcliff

...

Píšete jak se těšíte na te nový Jakeův film, a já si říkám jak je hrozné, že s Heathem to tak už nikdy mít nebudeme, je to strašně smutný pocit,... *9*
    • Re: ...

To máš pravdu, také mě to napadlo, když jsem to psala. Jak by bylo krásné, kdybychom si tady mohli psát, že v květnu bude mít premiéru Heathův nový film. Je to hrozné. Dnes jsem znovu dočetla jeho biografii, opět jsem se k ní vrátila, protože teď už jsem viděla všechny jeho u nás dostupné filmy, takže mi to všechno říkalo daleko víc než před rokem. Nejhorší je ta jeho poslední fotka v knize, kde se tak rozpačitě usmívá a mává, jakoby se všem omlouval za to co se stalo a loučil se s námi všemi, kdo ho milujeme. Musela jsem zase brečet.
      • petrahladilova

Re: Re: ...

tak to sem si taky říkala když sem tu fotku viděla v té biografii...jako by se omlouval za to že umře...divný,že?Ale ten jeho výraz v obličeji...prostě bez komentáře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit