Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

znelka

dnes jsem se divala na televizni noviny s mamkou a u reportaze o FIFA 2010 pustili soundtrack zkrocene hory....zrovna nevim proc tak krasnej song dali k fotbalu :D;)
  • emo-anne

jude law...

vím ze se to netýká heatha, ale je s heathem spojený ...
    JUDE LAW prijede na karlovarsky filmovy festival prevzít si cenu :) herec je to skvely mam ho moc ráda......a predstava ze bych se tohle dozvedela o heathovi je uzasna ;):(
    • heatcliff

Re: jude law...

No ta radši si to ani nebudu představovat... *9*
      • Re: Re: jude law...

Když jsem byla na Princi z Persie, říkala jsem si, že by bylo krásné, říct si, že půjdu takhle na nový film Heatha Ledgera, už jsem to sem napsala. Ale zároveň jsem si uvědomila, že v té době, kdy Jake natáčel tento film, byl ještě pořád mladší než Heath. Ale postupně, až bude natáčet další filmy, bude stále starší, zatímco Heath bude pořád stejně mladý. On vlastně nikdy nezestárne. Mám tady u počítače fotky obou, protože je mám spojené díky jejich přátelství a hlavně díky Zkrocené hoře, a mám je oba moc ráda. A když budu fotky obnovovat, Jake bude stárnout, zatímco Heathovi bude pořád těch nedožitých 29 let. Je to zvláštní.
        • heatcliff

Re: Re: Re: jude law...

Také mě to už takhle napadlo, že Heath zůstane navždy mladým, a takového si ho budeme pamatovat...ale i tak... *9*
  • Heath

Ahoj, v novém TVstar je fotka Heatha z Kletby, zrovna tam dělá ten svůj ksichtík, a 20. června dávají na Cool ve 22.25 hod. zase Pojídače hříchů. Škoda, že zrovna tenhle film dávají tak často narozdíl od jiných, daleko lepších. Ale aspoň něco. Stejně se budu dívat i na Grimmy i na Pojídače. Už teď se těším.
    • Re: Heath

Kdy dávaj Kletbu a kde??
      • heatcliff

Re: Re: Heath

12.6. ve 21.30 na ČT1
        • Re: Re: Re: Heath

Děkuji mam to přepálené na dvd a nejde mi to přehrát.těším se.
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heath

Není zač *3* Také se těším, Heath je tam prostě... *4* *15* *4*
    • stankova.lidka

Re: Heath

V TV magazínu je taky fotka a článek *4* Já mám tu smůlu že zrovna 12.6. v noci budu v Plzni na náměstí takže to neuvidím, ale budu si představovat jak teď všichni Heathovi fanoušci sedí u Kletby *1* no mohli by dát něco lepšího, neříkám že je Pojídač hříchů špatný ale Heath má opravdu lepší filmy...
      • heatcliff

Re: Re: Heath

Pojídač je fakt slabší, to je prostě jasné, ale Heath je tam božský, plus ta ponurá atmosféra mi něčím vyhovuje *1* , takže se dívat opět budu. *4*
  • stankova.lidka

sloh

Na úterý si máme do školy připravit charakteristiku osoby. Nevybrala jsem si nikoho jiného než Heatha. Napsala jsem sice něco přes dvě stránky, ale o něm bych mohla napsat román. No a nevím jak to zvládnu ve škole, protože ten konec -jak jsem to psala tak jsem se rozbrečela. Tak držte palce ať to tam zvládnu napsat. Už jednou jsem psala o něm životopis a doma jsem to přepisovala asi 3x než jsem to zvládla bez slz.
    • heatcliff

Re: sloh

Tak to pěkně napiš *3* A ty bys psala romány, já to nemám jinak, dokázal bych o něm psát hodiny... *1*
      • petrahladilova

Re: Re: sloh

i já *7* myslím,ale jo psala bych moc dlouho...
      • stankova.lidka

Re: Re: sloh

Přesně tak, mám to na dvě stránky a lidi ve škole budou říkat jak to mám dlouhé, ale mě to připadá jako minimum. Chtěla jsem tam toho napsat víc, ale při hodině bych to nestačila hodit na papír.
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: sloh

v tomhle tě úplně chápu, my když jsme loni probírali výklad, také jsem měla prezentaci o Heathovi, měli jsme být ve dvojicích a moje kamarádka vůbec neprotestovala..:D naopak ji to docela bavilo a já se v tom vyžívala....:) byl to jeden z mála ukolů ze kterého jsem měla dobrý pocit....Ukázala jsem tam Heatha celé třídě v tom nejlepším světle, ono to ani jinak nejde..:) Ale bylo to pěkné a obě jsme dostali 1.. *3* *3* Tak at to zmákneš..:)
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: sloh

Já si dala heatha i na charakteristiku i na vypraveni do anglictiny ...:) a tky sem mela na male ale nejak sem to zvladla...ja bych o nem dokazala nejen psat ale hlavne mluvit hodiny ... :):)
  • heath v blesku

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro- zeny-vip/137009/top-5-predcasna-umr ti-ktera-otrasla-soubyznysem.html
  • stankova.lidka

Olympie

Včera jsem jela se školou do Plzně do kina v Olympii. Když jsem seděla v sále a pomalu se setmívalo vzpomněla jsem si, jak jsem tady seděla před několika měsíci na Imagináriu a kochala se Heathem. Byly to smíšené pocity. Nutno dodat, že jsme byli na filmu Souboj Titánů. Film začal a po několika minutách byla scéna zaměřená na řecké Bohy. Nevím proč, ale najednou mi v hlavě proběhl Heath. Film byl dobře udělaný a s holkama jsme porovnávaly film, co jsme viděly s tím starým. Ale zpátky k Heathovi. Prolezly jsme celou Olympii skrz naskrz, ale až ke konci rozchodu jsem se zastavila u malého krámku. Už na první pohled mě zaujal stojan, kde byly placky. Celé jsem to tam prolezla, od shora dolů, ale nic zajímavého jsem nenašla. Tak se ohlídnu a vidím druhý stojan, tak koukám koukám... Úspěšně :) úplně dole byly dvě placky Jokera a ještě jedna s Batmanem. Hned celá šťastná jsem si ty dvě koupila. Pro mě asi největší zážitek z toho dne. Ale tím to nekončí... Když už jsem seděla ve vlaku, hudbu ve sluchátkách, začala jsem si prohlížet fotky v MP4. A najednou se mi strašně po něm zastesklo. Ještě když všude v kině visely plakáty Prince z Persie...Heath už nebude nikdy v kině, už tam nebude takhle viset film ve kterém hraje, prostě nic... Byly to strašné představy a jednu chvíli se mi chtělo brečet. Byla jsem v jednu chvíli tak nešťastná těmi myšlenkami, ale na druhou stranu zase šťastná, protože jsem si něco s Heathem - v tomhle případě to byly placky - vezla domů. *4*
    • Re: Olympie

Já jsem byla v úterý na Princi z Persie a měla jsem přitom ten samý pocit. Říkala jsem si, jak by to bylo krásné, kdybych se mohla takhle těšit na nový Heathův film a pak se na něj jít podívat a psát si tady svoje pocity s ostatními. Také se mi po Heathovi strašně zastesklo, musím si zase pustit nějaké jeho filmy. Vždycky si je budu pouštět a Heatha si připomínat. Kdyby aspoň vyšel nový kalendář, aby zase bylo na co se těšit do budoucna.
      • heatcliff

Re: Re: Olympie

Tyhle pocity mám také, to snad každý Heathův fanoušek...Někdy si radši říkám, že na to nebudu moc myslet, že už se nikdy žádného nového filmu nedočkám, protože mě to pak moc rozesmutní, a je mi až k vzteku, když si to vždy pořádně uvědomím...
        A co se týče kalendářů, je to skvělé, mám dva na zdi, takže mám Heatha z každé strany *4*
        • gallacher

Re: Re: Re: Olympie

Jo no, ten pocit nám zůstane uz navzdycky. *8* ... Dost me to s*re... Ale tak zase na druhou stranu, já osobně mám hodně dalších oblíbenců tak se to snažím ventilovat, ale občas mě to dostihne, ale pustím si hudbu a je mi hned líp. Nesmíte se tomu poddávat, je to hodně těžky, ale tak vite co...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Olympie

No já mám oblíbených osobností mnoho, ale Heath je prostě Heath, to je víc než jen běžná oblíbenost, je to prostě něco jiného!!! Takže se tomu smutku nedá někdy vůbec, ale vůbec zabránit... *9* *8*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

No vím, člověk se tomu nemá poddávat, ale někdy si říkám, že to občasné smutnění k tomu prostě patří, jakoby to byla součást, a možná dost pěkná verze fandění Heathovi, přece i tím smutkem vyjadřujeme pocity, a to jak ho zbožňujeme, nebo to třeba časem samo vyprchá, a smutku bude méně, ale jedna část smutku tu stejně zůstane, je to přece Heath, a je tak neuvěřitelné, že už tu není...Už se těším na sobotu na Kletbu bratří Grimmů, Heath je tam moc roztomilý, zlatíčko! *4*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Olympie

Ale dá, jen se tomu moc poddáváte, já to taky delala a poucila jsem se...POrad to v sobe mam ten smutek ale nemusim se tolik poddávat..Moc to hrotíte, stejne s tim uzz nic neudelate ze umrel..
    • gallacher

Re: Olympie

Zlato vis co sem ti říkala o tom smutnění ;) *3*
  • gabi..heath..

po dlouhé době...:)

s hrůzou jsem ted zjistila, že jsem zde byla naposled přesně před měsícem...:(...Je to hrozné já vím,skoro až nepochopitelné, ale byla jsem nějak pořád zaneprázdněná, určitě si říkáte, že na Heatha by si člověk měl udělat čas vždycky...ale já to nějak nedokázala.....Ale už jsem zase ve svých starých kolejích,a jsem zase 100% fanynka Heatha a celým srdcem....pročítala jsem si všechny příspěvky a 11.5. psal Heatcliff, že byl v Bontonlandu....:) Je to dost velká náhoda ale já, která žiju od prahy dost daleko jsem tam ten den byla také...:D Bohužel jsem kromě filmů, které jsem už viděla a mám je doma nic nenašla, žádný plakát ani kalendář..:( Byli jsme se třídou na exkurzi po památkách a také jsme byli v katedrále sv.Víta už jen když jsme čekali před a já viděla budovu ze předu...jako stejný záběr z filmu Příběh rytíře, kde Heathy stojí a vchází pak dovnitř a potom když jsem se procházela vevnitř...Napadaly mne myšlenky co si asi Heathy tak říkal o této monumentální stavbě, kde asi přesně stál....no rozhodně jsem se více zabývala Heathym než obsahem katedráli..:D Ale ten Bontonland mě opravdu mrzel....tak třeba příště...:) Mějte se všichni pěkně...a pá *3*
    • heatcliff

Re: po dlouhé době...:)

To je fakt náhoda, že jsi tam v ten den byla také!
      Taky čekám, zda dostanou nějaký kalendář s Heathem *7* *9*
      No snad se dočkáme...
      • gabi..heath..

Re: Re: po dlouhé době...:)

To doufám.. *3*
  • skromná hvězda

Minulý týden jsme s manželem navštívili Londýn kde jsme se seznámili s párem věkově nám blízkým(32let)Jack pracoval několik let jako číšník ve vybraných hotelech ve Spojených státech a obluhoval i velice známé celebrity.Jeho vyprávění bylo opravdu zajímavé a až neuvěřitelné co vše si dokážou celebrity vymýšlet a doslova tím týrat personál.Ale k věci.Píši na tyto stránky proto,protože si myslím že fandové Heatha Ledgera mají právo vědět ,co jsem se o něm dozvěděla.Jack říkal, že obluhoval i HL a že v životě neviděl tak skromnou celebritu.Vůbec se prý nechoval jako hvězda.Byl velice příjemný, usmíval se na všechny strany rozdával autogramy a co prý ho šokovalo nejvíc, vedle u stolu malá holčička rozlila džus a on šel k baru pro hadr a chtěl to utřít.Všichni tam prý koukali a nechápali.Slova Jacka:On byl opravdová celebrita tím jak se choval.Musela jsem se s vámi o to podělit mějte se krásně a milujte Heatha.
    • Re: skromná hvězda

Tohle jsem si přečetl docela se zájmem.Můj spolužák ze střední bydlel před třemi lety ve stejném hotelu jako on ale neměl štěstí ho vidět.Ale mluvili prý o něm podobně jako píše Andrea.Uplně normální člověk.Po hvězdných manýrech ani náznak.Ale proč jsem přišel sem.Nevíte kde natáčeli Příběh rytíře?Je to asi pro vás nepochopitelné ale viděl jsem to včera poprvé a všiml jsem si českých jmen v titulcích.Film super určitě ho skouknu znova.
      • Re: Re: skromná hvězda

V Barrandovských ateliérech a v Zálezlicích. Jsou bokem mezi Mělníkem a Neratovicemi.
        • Re: Re: Re: skromná hvězda

moc díky
      • Re: Re: skromná hvězda

Pribeh rytire se natacel v Praze v Barrandovskych studiich ;-)
    • stankova.lidka

Re: skromná hvězda

Heath byl opravdu úžasný člověk. A děkuji za to, že jsi to sem napsala. Pomůže mi to malinko do slohové práce o něm. *4*
      • emo-anne

Re: Re: skromná hvězda

Ůžasná vzpomínka to musela být ...byl tak neskutečně štědrý ....Ůžasné ...:) takovej chlap už se nenajde ;)
        • emo-anne

Re: Re: Re: skromná hvězda

chlap v celebritách ... ikdyž věřím že jack je taky i v osobním zivote super :) ale heath je proste heath .... *14*
    • gallacher

Moc děkuju za tvůj příspěvek. Heath byl opravnu uzasny clovek.....Všichni fandové to vědí a tímhle si nás v tom jeste vic utvrdila.
    • gabi..heath..

To je opravdu moc pěkné...a od tebe hezké, že jsi nám to napsala... *3* Heathy byl prostě tak jedinečný.. *14* Ale jedinečný zůstane napořád jak na plátně tak i v našich srdcích... *3*
    • Re: skromná hvězda

Andreo děkuji za tento příspěvek, určitě potěší všechny Heathovy fanoušky, kteří věří, že to byl dobrý člověk, skromný a na nic si nehrál. Jsem moc ráda, že se nám to potvrdilo i od člověka, který měl možnost se s Heathem setkat osobně. Ještě jednou děkuji, že jsi to sem tak krásně napsala. Budu si to číst ještě mockrát.
      • heatcliff

Re: Re: skromná hvězda

Také děkuji!
        Heath byl opravdu jedinečný... *9* Krásné vyprávění, a neboj milovat ho budu, stejně jako ostatní tady!
        • eve-lyn

Re: Re: Re: skromná hvězda

*4*
  • dada.

TV mini

Dnes jsem si šla prohlídnout to TV mini,ale už jsem to nestihla a koupila nové číslo.A při prohlížení časopisu najednou na mě vykoukl Heath z filmu Kletba Bratří Grimmů-takže vysílat ho budou 12.6.v 21.30 na ČT 1.Až potom jsem si taky všimla,že malý obrázeček je i na titulní stránce.
    • stankova.lidka

Re: TV mini

Díky za info *4* půjdu v nejbližší době koupit
  • heatcliff

Kletba bratří Grimmů v TV!

Tak jsme se dočkali a po delší době máme našeho Heatha zase v televizi.
    Kletba bratří Grimmů- ČT1, 12.6., 21.30h.
    *4*
    • kackac

Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Už se taky těším ! ! ! *3*
    • dada.

Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Čau,tak jsi mě o pár vteřin předběhl!Zase s křížkem po funuse.
      • heatcliff

Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

*1* No jo co se dá dělat, já si říkal, zda budu první *1* ...A jinak na mě taky vykoukla ta malá fotka na přední stránce ale na netu, tak jsem hned běžel do trafiky *4*
        • Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Tak to je super, že bude Heath zase v televizi. Kletba bratří Grimmů je jeden z mých oblíbených filmů. Sice jsem ho viděla už mockrát, ale v TV je to něco jiného, a navíc budu vědět, že se budeme dívat my všichni společně. A to se mi líbí.
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Kletba bratří Grimmů v TV!

Wow!..tak to je supr zpráva ! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit