-
imaginarium
Imaginarium na dvd vyjde už v srpnu :) a bude na internetu stát jen 99 Kč... :) -
-
Re: imaginarium
Taky jsem rád, ale udivuje mě ta cena.
A taky tady třeba vůbec nepíší o žádných bonusech. Doufám, že to tak nebude. -
Re: imaginarium
Chtěla jsem si to stáhnou, ale v originále je to lepší !!! *3* Už jsem se na ty stránky dívala a určitě si to z nich objednám. Jinak, jak jste tady psali o kalendáři na rok 2011, tak se na něj taky moc těším, ale mohli by tam dát lepší fotky, než jsou v tom letošním kalendáři ! Heath má tolik krásných fotek a oni je do toho kalendáře ani nedají ... ! ! ! *13*
-
-
Omluva ...
Všem, co sem chodíte, se moc moc omlouvám, že jsem tady tak dlouho nebyla, ale na 100 % to napravím ! ! ! Promiň Heathe ... ♥ -
-
Re: Omluva ...
stejně se tady nic moc neděje.takze to moc nehroť ;) ;) -
-
...
Já se těším na kalendář! A taky nechápu, kdy vyjde Imaginárium na dvd, jako už je to nějaká doba, co to bylo v kinech, to i filmy, které v kinech běžely až od března, vycházejí na dvd dříve, mohli by už dát nějaké info. -
-
Re: ...
Na stránce www.heathy-ledger.blog.cz už informace o dvd jsou teď si přesně nevzpomínám kdy přesně vyjde ale prý by mělo stát jen 99 Kč. -
-
Re: Re: ...
Imaginarium vyjde v srpnu :) a na netu bude stát jen 99 KČ....:) -
-
Re: Re: Re: ...
já to mám taky stáhnutý :) ale originál je originál ;) -
Re: Re: Re: ...
já ho mám stáhnutý z ulozto.cz, ale DVD si určo koupim, abych měla Heathka pěkně v originále *14* *1*
-
-
-
-
-
-
Pojídač...
Už se těším na večer, na Pojídače, byl sice nedávno, ale snad nemusím vysvětlovat, že není důvod proč bych se nedíval! *1* *4* -
-
Re: Pojídač...
Taky se těším i když ho znám skoro zpaměti. -
-
Re: Re: Pojídač...
Také už se moc těším, i když jsem ho viděla aspoň pětkrát. -
-
Re: Re: Re: Pojídač...
Já též.. stejnak nejvíc se mi líbí jak Heath jde a rozpaží ruce .. *4*
-
-
-
-
Zase kalendář
http://www.curepink.cz/produkt/heat h-ledger295mm-x-420mm-kalendar-2011 /film-267150/?CatID=842 - na této adrese je už Heathův kalendář, ale vy skladu ho zatím nemají. Tak se aspoň koukněte. -
-
Re: Zase kalendář
Já jsem tam teda žádný nenašla... *9* -
Re: Zase kalendář
Škoda..hned bych si ho objednala.
-
-
Kalendář 2011
To jsem zvědavá na ten kalendář, jaké tam budou fotky. Doufám, že lepší než ty loňské (aspoň tedy v tom prvním). Mohly by tam být fotky z jeho filmů, to by bylo zajímavější. Ale ať jsou tam jaké chtějí, hlavně že kalendář vyjde. Už se nemůžu dočkat. Zase budu celý rok koukat na Heatha. -
-
Re: Kalendář 2011
Přesně tak, fotky v tom prvním jsou nic moc :( Ale ta červnová se mi líbí. :) -
-
Re: Re: Kalendář 2011
Je škoda, že nemáte ten druhý kalendář na tento rok, tam jsou skvělé fotky, i z filmů. I když já byl tehdy nadšený i z toho prvního kalendáře. Uvidíme, co kalendář na příští rok, je mi to jedno, hlavně ať už ho mám doma!!! *4* A mimochodem fotka v tom prvním kalendáři na tento měsíc je vážně nádherná!
-
-
-
Sen
Dnes se mi celou noc zdálo o Heathovi.Byl tam krásný usmíval se a mluvil se mnou.Je mi strašně smutno. -
Kalendář s Heathem na rok 2011!
Právě mě informovali z Bontonlandu, že kalendář s Heathem na rok 2011, dostanou během 1-2 týdnů, a bude stát 199kč,-!
*15* *15* *15* *3* *3* *3* *15*
Už se nemůžu dočkat! Mám velkou radost! -
-
Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
jak znám ten náš podělanej Olomouc tak tady ho mít v Bontolandu nebudou....DAMN :/// -
-
Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
Třeba ho budou mít i někde jinde, než jen v Bontonlandu. Vím, že ty předchozí (jeden určitě, ten druhý nevím), měli i v knihkupectví a tak. Sehnat se to dalo *3* Jinak jsem moc ráda, že bude. Popravdě jsem to moc nečekala... -
-
Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
jj už se moc těšíím ;)
-
-
to 100% ne ....v tom našem pidi bontonlandu v globusu mají velký *****....:( -
-
mozna tak nejaky srance...Miley Cyrus tak akorat...budu zvracet az tam zase pujdu....ja chci Heatha... -
-
Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
já tam byla minulý týden...jediný co mě potěšilo byla nová PC hra princ z persie ;) jinak tam vůbec nic není :-// -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
nečekaně, tam maj akorát hovno....fakt uz me s tim serou ja chci nejakej obchod kde jsou nejaky dobry veci, jenze tady je akorat tak ******....a fakt stovka za postovny se mi navic platit dycky nechce... *8*
-
-
-
-
-
Tak jsme se konečně dočkali. To je super zpráva!!! -
-
Ó můj božeee ... tak ten musim mít..ale nevím ,kdy se dostanu do Prahy . -
-
juuu super akorat do prahy ted nebudu mit cestu .... :( teda mozna jo pokud pojedu na koncert :D;) -
-
Re: Re: Re: Re: Kalendář s Heathem na rok 2011!
Tak to je super. Až budu mít někdy cestu do Plzně tak se mrknu v Plaze :)
-
-
-
-
woou, to je skvělý do prahy jedu 27.června...Doufám že se tam dostanu.....a hlavně ho tam najdu....:)
-
-
tričko
Takže jsem byla o víkendu v Plzni pod podmínkou, že se mrknu do Plazy. Hned jsem se letěla mrknout do Cropp Townu po tričku. Prošla jsem nejdřív dámské oblečení, pak se rozhlížela i po pánském oddělení, ale nakonec jsem se rezignovaně zeptala prodavačky. Ta nejdřív řikala, že už budou vyprovaná a já už myslela že odejdu se sklopenou hlavou, ale jaké povzbudivé zjištění, když mi slečna ukázala ještě 2 zbývající kousky. Oči navrh hlavy, celá šťasná. Jak mi jedno podala, tak jsem si ho ani nezkoušela a letěla k pultu. A to že je tričko XXL mi vůbec nevadí. Beru to spíš plus, protože mám Jokera pěkně velkého *15* A zakázala jsem si v něm spát, sice bych měla krásné sny, ale bojím se že by se mi zmuchlal :) Takže to shrnu...mám druhé Vánoce *14* -
-
Re: tričko
:):):) zavist nejvetsi :D:-**
-
-
_eath...
Všimli jste si někdy, jak jde u jeho přezdívky Heath přehodit jedno jediné počáteční písmenko a je z toho úplně jiné, anglické slovo...? Sice mi to zase vehnalo slzy do očí, ale musela jsem to sem napsat... Nevím, asi proto že lidi tady to chápou *9* *9* *9* -
-
Re: _eath...
Popravdě mě to nikdy nenapadlo, ale je to tak... *9*
-
-
Tisk
Dnes vyšel televizní magazín Právo.Na titulní stránce je Jake a uvnitř rozhovor s ním. Hlavně tam ale píší, že je kmotrem dcery tragicky zesnulého Heatha Ledgera a fotka ze Zkrocené hory s Heathem. V TV plus zase píšou o Kletbě bratří Grimmů (je tam rozepsané, že se to natáčelo v ČR) a vzadu je hledání pěti rozdílů (na fotce Matt Damon a Heath). Také v TV max je fotka. Ale to ostatně skoro v každém televizním programu, takže si myslím, že to už všichni máte prohlídlé a zjištěné *3* -
-
Re: Tisk
Právo mám, nejdřív jsem si Jaka vůbec nevšiml, a pak ho najednou vidím na přední straně, byl jsem rád, pak také zvlášť, když jsem uviděl tu krásnou fotku ze Zkrocené hory, kde je Heath jedinečný, hlavně ten jeho výraz, prostě jedinečné...A z Jaka mám také radost, Zkrocená hora je prostě srdcovka! Jsem rád, že byli tak velcí přátelé i ve skutečném životě. -
-
Re: Re: Tisk
Už to mám taky doma. A když jsem včera držela Právo v ruce, řikala si jaké by to asi bylo, kdyby Heath byl na titulce a pak dlouhý rozhovor s ním... -
-
Re: Re: Re: Tisk
No to by bylo...Můžeme si to jen představovat...Aspoň že máme Youtube, kde je tolik rozhovorů s Heathem, někdy si to jen tak pustím, a pozoruji ho...Pořád mě fascinuje, byl tak jedinečný!
-
-
-