Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Heathy...

Dnes jsem mamce pouštěl Temného rytíře, žánr filmu jí sice vůbec nezaujal, ale Heatha jako Jokera chválila, ale hlavně když ve scéně ve věznici, kdy batman Jokera bije, mamka říkala, proč ho tak batman mlátí, že je chudák, mamka totiž vnímala prostě Jokera jako Heatha, a tak jí bylo líto, když viděla, jak ho batman valí... *1* ale bylo to milý *4*
  • bellatrix22

navždy...

Druhého jako on už není, byl to skvělý herec a určitě báječný člověk... Je to strašné, ale jak žil tak i zemřel a nechtěl by, abychom se tím trápili... zvlášť, když se tak rád smál... Navždy zůstane v naší paměti a celé generace si ho budou připomínat jeho hereckými výkony... tak jako my...
    • zoufalka22

Re: navždy...

souhlasí s tebou... *9*

A ještě jedna věc: ve filmu Johnny říká, že umře-li člověk mladý, nikdy nezestárne, nezmnění se ,lidé si ho budou pamatovat krásného, nebo něco v tom smyslu, ale Já bych dala přednost tomu, abych mohla sledovat přibývající vrásky v Heathově obličeji, které by se mu vytvořily kolem očí a úst, protože se hrozně rád smál, strašně ráda bych pozorovala jak mu šedivějí vlasy...prostě vše co s přibývajícím věkem přichází, jen kdyby měl tu možnost a mohl tady s námi zůstat a hlavně bych mu přála, vidět Matildu jak vyrůstá a dospívá...ach jo vážně to není FÉR!!
    • emo-anne

Re: ***

já si myslím že napsali tuhle větu kvůli heathovi ....nádherná věta ...:)
    • kackac

Všichni to tady pěkně píšete. I když Heath stihl roli tatínka, tak toho mohl stihnou víc ... Nejvíce je mi líto Matildy, protože si tatínka bude pamatovat s fotografií. Stejně jako Vy : Všechno bych dala za to, abych mohla Heatha vidět stárnout ... Jak už jste se tady zmínili o tom, že dříve nebo později bychom na Heatha jenom vzpomínali, tak můj názor je takový : Je mnohem horší, když zemře mladý člověk, než starý.
    • spnetka

Johny to to řekl moc krásně :)) a taky krásně jste to tu napsali :)) bohužel některé věci nejdou vrátit zpět, i když si to z celého srdce přejeme :))
      někdy si říkám, že by bylo prima, kdyby existoval kouzelný svět a všechno by se dalo zrealizovat, to by pak jenom stačilo si vypůjčit obraceč času, který měla Hermiona v Harrym Potterovi a tím všechno změnit a Heath by mohl být mezi živými ♥
    • Re: ***

Napsala jsi to moc krásně, stejné pocity jsem při Imaginariu měla také, brečela jsem i v kině, zvlášt ve chvíli, kdy po vodě jely lodičky se jmény předčasně zemřelých herců, což jsem považovala za připomenutí té strašné události. A o tom, že vlastně Heath nikdy nezestárne také. Je to strašné.
      • eve-lyn

Re: Re: ***

I já bych chtěla vydět jak se z Heathova mladého obličeje stane muž s vrásky okolo očí,na čele.. až bude mít šedé vlasy,velkou dceru..
        Ale stejně by to přišlo,jednou bysme ho ztratili.Já jsem zastáncem toho názoru,že každý má na světě nějaký úkol a když ho splní,může odejít.Heath byl bohužel rychlík ..
        • Re: Re: Re: ***

Určitě máš pravdu v tom, že má každý na světě nějaký úkol a jedním z Heathových úkolů, nebo spíš rolí byla ta, že se stal otcem a proto si myslím, že je strašná škoda, že si tuhle roli *zahrál* tak krátce, dívám se na na to z pohledu milující mámy dvou dětí *14* každopádně, umírat takhle mladý, to by se fakt nemělo!
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: ***

Imaginárum  - ..Ti všichni jsou již mrtvý.Ano,ale.. Přesto však nesmrtelní. Nezestárdnou,neztloustnou,neonemoc ní,nemají se čeho bát,protože jsou navždy mladí!Jsou bohové!A pamatuj,nic není věčné,ani smrt! *4*
  • Heath

Konečně jsem se včera přimněla podívat se na Imaginárium...jako bych neměla odvahu vidět poslední Heathuv film, a taky že jo!!!Po celou dobu jsem měla tak stísněný pocit...Heath samozřejmě naprosto úžasný a ten jeho hlas, ješte teď mi běhá mráz po zádech, hrozně mi však vadila ta jeho výmněna za zrcadlem, protože v tu chvíli si člověk uvědomil tu krutou pravdu, že ON už není a proto je tam Johnny, Jude anebo Colin!!Celou dobu až do konce filmu jsem si říkala Bože to není fér, proč zrovna ON a hlavně od okamžiku, kdy ho vystřídal Colin a bylo jasné, že Heath už tam nebude, brečela jsem a brečela!!Prostě se nedokážu smířit se skutečností, že to bude bez mála 2,5 roku co se Heath už neprobudil!Jsem stejný ročník jako byl ON a mám dceru v podstatě ve věku Matildy, možná i proto to takhle silně prožívám a znova a znova si opakuju....NENÍ TO FÉR!!!!
  • Heath Ledger

Heath semi moc líbil ve filmu 10 důvodů proč Tě nenávidm a Candy. U těchto filmů jsem brečela. Bylo mi líto, když jsem se dozvěděla, že zemřel. Takový krásný, mladý člověk.
  • ....

ahoj všetci :))) kto máte kanál Tv Doma? ... zajtra tam ide o 21:35 Skrotená Hora ... už sa moc teším *3*
  • kackac

Heath ...

Dětska mám na vás, co jsem chodíte takovou otázku : Kde, jak, kdy jste Heatha objevili, kde a kdy jste ho viděli poprvé ? ? ? Moc by mě to zajímalo. Já osobně jsem ho poprvé viděla v Patriotovi. Když jsem se před mamkou zmínila, že je to moc hezký herec, tak mi řekla, že už nežije. *9* Nechtěla jsem jí to věřit, protože jsem říkala, že je moc mladý na to, aby už nežil. Zjistila jsem si o něm veškeré informace a bohužel jsem zjistila, že je to pravda ...
    • Re: Heath ...

Já jsem z vás asi fanda nejkratší dobu.První na co si vzpomenu je jak byly o vánocích ukázky na Příběh rytíře.Přesně si pamatuju jak říkal:,, Já jsem Urlich,Urlich von Lichtenstain"Tu dobu jsem ho ještě neznala,ale když si to připomínám,vím,že na mě musel zapůsobit.Jindy nevím,co bylo v televizi před takovou dobou.Nakonec jsem se nedívala.První na co sem se dívala,bylo 10 důvodů.Po chvíli jsem si uvědomila,že je to ten co jsem viděla v článku o Imaginariu a o tom,že je mrtvý.To mě dost vzalo.
    • petrahladilova

Re: Heath ...

já ho poprvé viděla v Příběhu rytíře..a pak 10 důvodů a atd atd. Byla pro mě velká rána když sem zjistila že už umřel...a opravdu to NENÍ FÉR...že umřel tak mladý plný života leč byl unavený..ale žil...chybí mi ...
      • emo-anne

Re: Re: Heath ...

Já ho poprvé viděla cestou do anglie v roce 2004 v příběhu rytíře....furt sem na něho myslela, na ten jeho talent a nádhernej kukuč až sem si ho naprosto zamilovala...a postupně sem tak sledovala všecko....myslím že další filmik byl casanova, zkrocena hora....bez něho už to není ono ..není hodina kdybych na něho nemyslela....miluju ho moc a porád budu ...v nasich srdcích je naporád
    • kackac

Všem vám moc děkuji za to, že jste se s námi podělili o své příběhy. Všechny jsou moc hezké a zajímavé. Heath mě stejně jako vás očaroval svým úsměvem. Přestože, to jsem všichni píšete, neodpustím si to napsat znovu. Heath byl užasný herec i člověk. Takových lidí, jako byl Heath je málo. Je ho velká škoda, a proto na něho vzpomínejme a mysleme v dobrém ...
    • spnetka

já Heatha viděla poprví v roce 2005 v 10 důvodech *3* strašně mě učaroval ten jeho úsměv a pak v příběhu rytíře, kterej nám učitelka pouštěla ve škole na dějpise, tam byl tay tak úžasnej a krásnej *14* proto asi tyhle dva filmy s Heathem patří mezi mé nejoblíbenější. *14* 10 důvodů mám v mptrojce a vždycky, když je mi smutno nebo nejhůř pustim si je a kochám se Heathem a tím jeho úsměvem *1*
      potom když jsem v jednom časopise objevila jeho překrásný plakát, kde bylo napsáno jeho datum narození a datum úmrtí, úplně jsem se zhrozila a říkala si, že to není pravda a že to nějak spletli a vůbec to tam být nemá *9* přece tak krásný herec nemohl být najdenou mrtvý... bohužel, když jsem pak projížděla internet a tu hroznou zprávu našla a uviděla bylo mi strašně *9* *9*

V roce 2003 jsem viděla Příběh rytíře.Od té doby je pro mě nej...

Před 5lety jsme byli na párty u bráchovy holky to mi bylo 13.Na zdi visel jeho obrovský plakát a tam mi poprvé učaroval jeho úsměv.Ten plakát jsem z Lindy později vyškemrala,ale když se s bráchou rozešla musela jsem ji ho vrátit.Tenkrát jsem bulila jak kdyby mi někdo umřel.
      • stankova.lidka

To se ti ani nedivím. Pro mě je sebemenší fotka jako jeden diamant. A když bych to všechno spočítala dohromady mám doma velký poklad v podobě Heatha. Zdá se že jsem tady asi nejkratším příznivcem. Ano mám ho ráda jen krátce, ale myslím že to moc nemění na faktu, že je pro mě číslem jedna. Pamatujete jak dávali o Vánocích Příběh rytíře? Ano v tu chvíli získal další fanynku. Zrovna jsem byla s našima u babi a navštívili jsme společně tetu, byla tam strašná nuda. Byla zapnutá televize a najednou se linuly tóny We will rock you! Už jenom ten malý kousíček nás přesvědčil se na to mrknout. Taťka ještě podotkl, že v tom hraje Heath Ledger, pro mě doposud jen herec. Ale když poznamenal, že už nežije, docela mě to zarazilo. Celý film jsem se jenom kochala. Strejda rytíře rozdělil na světlého a černého a chvilku co chvilku se přišel zeptat z kuchyně kdo vede. Když si na to vzpomenu, musím se smát. Drželi jsme Williamovi palce. Celá rodina. Byla jsem šťastná když ten ze všech nejkrásnější a prostě nejlepší rytíř vyhrál. Ještě ten večer jsem sedla k internetu a vyhledala všechny podrobnosti. Potom den co den jsem hledala stránky s jeho fotografiemi a kochala se jimi. Za několik dní jsme bloudili Plzní a mě upoutalo knihkupectví. Přemluvila jsem všechny, abych se tam mohla aspoň porozhlédnout. Vyběhla jsem úplně nahoru a upoutal mě stojan s kalendáři. Mezi nimi jsem objevila jeden s přesně tím samým hercem, co hrál v Příběhu rytíře. Zkoušela jsem mamku nějak přesvědčit o koupi, ale byla neoblomná. Doma jsem jenom vzdychala a mamka si se mnou nevěděla rady tak se teda rozhodla mi jeden kalendář zakoupit. Byla jsem šťastná. Za chvilku jsem měla i druhý a od té doby se považuji za fanouška. :)

Já ho poprvé viděla v Příběhu rytíře, také se mně tam moc líbil, a pak jsem se dozvěděla o jeho smrti na internetu. Četla jsem o něm různé články, a když dávali v TV Zkrocenou horu, věděla jsem, že tam hraje, a tak jsem na ni koukala vlastně jen kvůli Heathovi. Ale po tom, co se mnou tenhle film udělal, jsem se o něj začala zajímat podrobněji, viděla všechny jeho filmy dostupné u nás a většinu z nich mám doma. Heath byl úžasný herec, který zahrál skvěle jakoukoliv roli, do každé dal celou svoji duši. Je ho strašná škoda. Mám ho moc ráda.
      • kackac

Teď si uvědomuji, že jsem Heatha viděla vlastně poprvé v Příběhu rytíře, ale z Patriota mně utkvěl v paměti. Když jsem s Heathem poprvé viděla Příběh rytíře, tak jsem byla malá a tak jsem Heatha asi moc nevnímala. Když jsem , ale viděla Patriota,tak jsem se do Heatha zbláznila ! Heath prostě je a pořád bude úžasným, skvělým, hezkým, šikovným, výborným ... hercem ! *3*
        • Re: Re: Re: Heath ...

Tak to si pamatuju zcela přesně. V roce 2006 jsme jeli na prázdniny pod stan a stavovali jsme se v jedné hospodě na oběd.Bylo tam puštěné dvd a běžel tam Casanova.Nemohla jsem se od toho utrhnout a naši museli čekat až to skončí.Pak už to šlo samo.Články výstřižky,filmy fotografie.Od té doby ho miluju.
      • Re: Re: Heath ...

V roce 2002 jsem viděla film Deset důvodů....sice v angličtině ,ale to mi nebránilo abych se do něj úplně zblbla od té doby je mým idolem.
    • eve-lyn

Ano,ano.V Patriotovi..V 1. třídě jsem viděla tenhle film poprvý a teď,když sem byla v 9. ,tak jeho poslední film - Imaginárum.Bpjím se že tímhle něco skončilo.I když na Heatha nikdy nezapomenu,protože těch 9 let se vrylo hluboko do srdce i paměti..
      Už jako malý holce se mi v Patriotovi tak moc líbil.Tolik let jsem nemohla vymazat z hlavy jeho tvář a Gabriela Martina.Vlastně ani nevím,jestli jsem za těch několik let viděla Heathe ještě v jinym filmu.Až potom v 10 důvodech a to bylo bohužel až po jeho smrti.Stejně jako ty jsem tomu nechtěla uvěřit,ale už je to tak.
      • heatcliff

Heatha jsem objevil poprvé ve Zkrocené hoře, v první den roku 2009, kdy běžela na Nově. Celý film jsem byl jako na trní, naprosto jsem se s tím příběhem zžil, a když film skončil, a hrály titulky, měl jsem toho plnou hlavu. Nikdy se mi to z žádným filmem nestalo, a samozřejmě né jen filmem, ale i s hercem, Heath se mnou ale prostě udělal nevídané...Naprosto mně to zasáhlo, hned po skončení Zkrocené hory jsem tehdy sebral jeden časopis, kde byl článek o slavných lidech, kteří zemřeli v roce 2008, mezi prvními byla fotka Heatha, v tom momentě to pro mne byla opravdu rána, ať si to každý vysvětlí jak chce, nemohl jsem uvěřit, že tak krásný člověk po všech stránkách, takový herec, a ten člověk, který mně před chvílí dostal na kolena -už není. Uvědomil jsem si, že už vlastně neslavil konec roku, a začal jsem na něj moc myslet. Heath a Zkrocená hora to prostě tehdy přišlo jako blesk z čistého nebe, a jsem strašně rád, že to přišlo! Zkrocená hora bude z Heathových filmů pro mne navždy srdcovka, už právě kvůli tomu, že nebýt jí, Heatha bych možná dodnes pořádně neznal.A zrovna ve Zkrocené hoře jako Ennis Del Mar snad dokázal rozplakat a dojmout každého, kdo má city. Jak jsem napsal, nikdy mne nic z filmu nedostalo tak jako Heath a Zkrocená hora.
  • Joker

Tak jsem se dočetla, že Nolen připravuje další natáčení Batmanna, do kin by mněl přijít v roce 2012 a postava Jokera už v něm vystupovat nebude, protože sám Nolen prohlásil, že Heath byl pro něj absolutni JOKER a roli zahrál takovým způsobem (což my všichni velice dobře víme), že je pro něj nemyslitelné, aby ji přepisoval a hrál ji někdo jiný! Heath forever *4* co jiného k tomu můřu dodat...
    • kackac

Re: Joker

Taky jsem o tom četla a jsem moc ráda, že Nolen nechal Jokera Heathovi ... *4*
    • Re: Joker

*můžu* *5*
      • heatcliff

Re: Re: Joker

Taky jsem byl moc rád, když jsem se to dozvěděl, ale abych řekl pravdu, myslel jsem si hned, že Nolan by na nahrazení Jokera jiným hercem nepřistoupil...
        Jak řekl sám, Heath byl jako Joker opravdu nepřekonatelný, a vlastně ve všech svých rolích byl nepřekonatelný...
        Joker je už navždy prostě jen jeho, je sice smutné, že už ho v akci neuvidíme, ale on prostě odešel s Heathem.
        Heath je navždy jedinečný!
  • hudba

Tak jsem si zase pouštěla Heathovy filmy, Příběh rytíře, Candy a také Zkrocenou horu, což je pro mě do dneška strašně silný zážitek. Jen mě hrozně štve, že teď k všelijakým upoutávkám v TV dávají hudbu ze Zkrocené hory, kterou mám s tím filmem spojenou, a s ničím jiným.
  • stankova.lidka

knížka

Tak mi včera mamka vyzvedla na poště balíček s knížkou Heatha. Měla jsem to sice dostat až v září na narozeniny, ale já bych to asi nevydržela. Vědět, že má mamka u sebe takový poklad a já se mám tvářit jakoby nic...nad moje síly. Mamču napadlo asi něco podobného a už jsem jí včera držela v ruce. Lítala jsem s ní po bytě a vřískala. Prohlížela jsem si jí a nevěděla jestli mám být šťastná nebo brečet. Je nádherná, nemám slov. Když sem jí držela v ruce tak sem na ní sahala co nejmíň a co nejopatrněji obracela stránky. Takový poklad... V září jedu do Anglie a ona pojede se mnou. Když už jsme u toho. Napadlo mě, že až budeme hostitelům o sobě něco říkat, mohla bych hned navázat na téma Heath/ oblíbenci. V angličtině nejsem moc zdatná, ale tak kdybych jenom nadhodila téma, možná by se rozpovídali *4*
    • kackac

Re: knížka

Taky tu knížku o Heathovi mám a je vážně úžasná ! Je v ní spousta krásných fotek. Když jsem ji rozbalovala měla jsem pocity přesně jako ty. Nevěděla jsem jestli mám brečet, nebo mít radost a smát se. Když jsem ji rozbalovala a držela v ruce, nemohla jsem věřit tomu, že ji mám. Byl to opravdu zvláštní pocit. Je to hezké, když o Heathovi napsali tak pěknou knížku. Moc hezká vzpomínka ...
      • heatcliff

Re: Re: knížka

Já měl to stejný, loni v únoru.
        Byl jsem šíleně šťastný jen z toho, když jsme volali do jednoho knihkupectví, jestli už jí mají, a oni že ano, bylo kolem šesté, tma, byla zima, ale já do rána čekat nechtěl, takže jsem jel pro ní.
        A pak když jsem se s ní vracel, zrovna chumelilo, byla to taková krásná euforie.
        Doma jsem si jí položil na postel, a nechtěl na ní skoro sahat, chtěl jsem jí mít stále jako novou, a pak jsem se do ní začetl...Tehdy to bylo co se týče Heath pro mě krásné období, čím dál více jsem si ho zamilovával, hodně jsem to tehdy prožíval, bylo to takové nové, a Heath mě jednoduše učaroval, úplně mě dostal! Je neuvěřitelný, že už to bylo před rokem a půl, příjde mi to jako teď, když jsem si ho poprvé oblíbil...
        Heath je prostě navždy!
        • kackac

Re: Re: Re: knížka

Ve všem se s tebou shodnu ! Já jsem si tu knížku objednávala přes internet. Pokaždé, když jsem přišla domů ze školy jsem se mamky pořád ptala, jestli ta knížka už nepřišla, už jsem se jí prostě nemohla dočkat. Myslím, že pro všechny, co jsme tady je Heath věčný ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit