Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • perth

Imaginarium

Tak včera jsem si konečně pustila Imaginarium, přestože jsem si ho celá šťastná koupila v první trafice už v pátek..No musím říct, že nemám fakt slov..Film je úžasný, Heath je úžasný..Já vím, že film už spousta z vás viděla v kině, ale já jsem bohužel tu možnost neměla, jelikož nemám hlídání mé malé dcerky, takže tohle je pro mě ten nejhezčí dárek k narozeninám *3* Když Heathe alias Tonyho oživili, byla jsem tak šťastná, jako kdyby vstal z mrtvých ve skutečnosti..normálně jsem brečela jak želva.. *9* Všechno do sebe ve filmu nádherně zapadá a možná i díky tomu, že jsem trochu děj filmu znala od vás, přišla mi tam změna tváří Tonyho zcela přirozená..Myslím, že Terry Gilliam musí mít obrovskou fantazii a skvělé nápady, protože tenhle film se mu fakt povedl a nechápu, že můžou prodávat za 99,- Kč jako nějakou starou podpultovku.. *7* Heath je naprosto úžasný a nejen kvůli tomuhle film cítím, že je tu pořád někde s námi..Jeho tvář, gesta, úsměvy..všechno jsem doslova hltala a nemohla se ho nasytit.. *4* Jdu si to pustit ještě jednou v angličtině, aby slyšela jeho nádherný hlas *8* Takže Heathy-zahrál jsi to skvěle *3* a doufám, že to teď rozjíždíš tam nahoře *3* *4*
    • heatcliff

Re: Imaginarium

Jak tu ještě píšeš o tom pláči, vzpomněl jsem si na 21. ledna, když jsem v kině sledoval Imaginárium, a také se mnou smutek pěkně cloumal *9* Nejdřív ve scéně, kdy se tam objeví Johny Depp, myslel jsem si, že se tam totiž Heath už neobjeví, a také mi bylo jasné, že touhle scénou to všechno skončilo *9* Ale pak, když se tam zrcadlem vrátil, bylo to vážně, jakoby byl živý, a nezemřel, byl a je to tak nádherný moment, který mně tehdy naprosto dostal, a děkoval jsem za něj! *4* Opravdu to celé mistrovsky zvládli! *4*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginarium

Přemýšlel jsem o tom, jak jsem napsal, že : Touhle scénou to všechno skončilo.
        Nemyslel jsem to tak, že to všechno skončilo, jen že to skončilo v tom filmu, pro ty herce, a že prostě chvíle, kdy se tam objeví Johny, už nebyla Heathova chvíle *9*
        Protože nic přeci nekončí, Heath tu s námi bude dále, a jeho filmy také! *4*
        Musíme ho milovat! *4*
        • perth

Re: Re: Re: Imaginarium

My víme, jak jsi to myslel *3* Ty na Heathe nikdy nezapomeneš a nikdy pro tebe nic, co se ho týká, neskončí, za to dám do ohně třeba obě ruce *1*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Děkuji *4* Je to tak! *4* A vím, že ty to máš stejně *4*
            Heath je prostě...nelze slovy popsat *4*
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarium

Já to tak mám určitě taky *14*
    • heatcliff

Re: Imaginarium

Krásně napsáno! *3*
      Imaginárium je vážně jedinečné, nemá chybu! *4*
      Také vím, že tu něčím Heath stále zůstává, i v Imagináriu vás úplně dostává do tranzu, jak to jen dělal *7* *1* Byl opravdu jediný svého druhu! Nikdo ho nemůže nahradit, a nikdy nenahradí! *4*
      Prostě Heathy...! *4*
  • heatcliff

Matilda

Je vážně sladká! *4* Celej Heath!!! *1* *4* Je to jeho přesné dvojče, vždycky v ní bude žít kus Heatha, a pro Michelle také *4*
  • eve-lyn

matilda

http://justjared.buzznet.com/2010/0 8/09/michelle-williams-matilda-ledg er-toronto-twosome/ *4*
    • Re: matilda

Malý Heath v holčičím vydání *1* co víc k tomu dodat!!!V Matildě tady zanechal obrovský kus sebe, je to nádherná slečna Heathe a věřím, že na ni jsi tam nahoře velmi pyšný!!! *4*
      • emo-anne

Re: Re: matilda

Přesně....je to celej heath :) ty postoje a ty výrazy má stejné jak on:) je ůžasná :)
  • DVD

Imaginárium je skvělý film, pouštím si ho pořád dokola, jednou česky, jednou anglicky... Nemůžu se ho nabažit. Ale obal je pěkný, není na něm žádný Blesk, je tam jen FILMPREMIÉRA, na hřbetu je popsaný, můžu si ho hned zařadit mezi ostatní.
  • spnetka

tričko

našla jsem stránku, kde si můžete vytvořit svoje vlastní tričko s Heathem ! *14*
    http://natricko.cz/tvorba-tricka.php

stačí si vybrat barvu, kliknout na obrázek a pak na nahrát vlastní obrázek a můžete si tam dát fotku Heatyho jakou chcete *1* *3*
  • emo-anne

DVD

Já si ho včera hned šla koupit, jenže mi prodavačka oznámila, že měli jenom jedno, a to už je vyprodané..takže smůla...musím to zkoušet jinde :-///
  • Poslední

Tak včera vyšel na DVD Heathův poslední film a tady žádné reakce? To je divné. Už jsem viděla bonusy, je to moc dojemné, jak o Heathovi všichni moc hezky mluvili. Už se moc těším na film.
    • eve-lyn

Re: Poslední

Tyjo ! ..já Imaginárum pořád nemám!Ale musim si ho dojít koupit,až přestane lejt.
      • heatcliff

Re: Re: Poslední

Já myslel, že včera vyšla i ta originální verze v Bontonlandu, ale ta vychází až 20.srpna, takže já si počkám až na tu oficialitu *4* Prostě chci mít radši to DVD z prodejny, kde nebude nápis Blesk *1*
        Sice je to pokušení, to nevidět, i ty bonusy, ale já si počkám *1*
  • trička

Ahoj všichni,
    dávám tady odkaz na stránku, kde se dají koupat originál trika s Jokerem, já mám tohle už doma. Je to sice hodně peněz, ale mě to tričko udělalo velkou radost a jsem ráda, že se konečně prodávají i u nás. Někdo je šikovný a podobné si třeba nechá udělat, já si ho ale koupila.
    Mějte se hezky a vzpomínejte. *4*
    • Re: trička

http://www.demoshop.biz/default.asp x?cls=productclothing&srz_id=43134
  • Imaginarium dr. Parnasse

Tak už mám konečeně DVD Imaginarium, sehnala jsem ho až ve druhé trafice. A bonusy tam jsou: rozhlasové interview s Heathem Ledgerem, Heath Ledger a přátelé, rozhovory, vystřižené scény atd.
    Namůžu se dočkat až si to pustím. To mi bude srdce bušit až v krku. Tak kupujte a pište svoje dojmy. Já pak také napíšu.
  • perth

DVD Imaginarium

Ahojky, zdravím všechny po dlouhé době. Mám radost, že zde stále moc pěkně píšete o Heathovi a že na něj nezapomínáte..:o) Já také ne, přestože už se zde pravidelně neobjevuji..Zítra konečně tedy vyjde DVD Imaginarium, moc se těším:o)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit