-
Kletba
10.8. vyjde DVD Kletba bratří Grimmů za 59 Kč. -
Casanova
V TV STAR je článek o Casanovovi, a je tam i malá fotka Heatha z jeho filmu a krátký, ale hezký článek. -
-
Re: Casanova
jj už jsem se divala :)
-
-
Temný rytíř
6.srpna na HBO OD 00:05 .. Bohužel HBO nemám.. -
Zkrocená hora
Zkrocená hora za 49 Kč vyjde v pátek 13.6., ale tu už asi všichni doma máme. Já například dvakrát. -
-
Re: Zkrocená hora
Také jí mám dvakrát *1* Mám normální DVD, a pak Oscarovou edici *4* -
-
Re: Re: Zkrocená hora
Já ji mám jednou originální a ůplně mi to stačí...film je stejnak ten samý takže mi na obalu dvd nesejde...taky nemám peněz na rozhazování... :)
-
-
-
DVD Imaginarium
V patek 6.8.vyjde na DVD Imaginarium!!! -
-
Re: DVD Imaginarium
Musím si je objednat ! Už se nemůžu dočkat. *3* *3* -
Re: DVD Imaginarium
Jojo, na stránkách Bontonlandu je už nějakou dobu k předobjednání, cena je na jednu stranu super, není moc novinek na DVD, které jsou tak levné, ale jak jsem se díval i ti Bratři s Jakem stojí stejně, takže je v té ceně více filmů...Kdo ví proč, možná je ta cena daná i podle úspěchu filmu, třeba Temný rytíř je trhák dodnes, a taky stojí stále okolo tří stovek, to už je v prodeji od zimy 2008, a Zkrocená hora je také stále dražší než Imaginárium...
Ale je pravda, že je to Heathův finální film, ale co, hlavně že to vyjde, a doufám, že se dočkám bonusů.
Teď ještě aby vyšel ten kalendář!!! *8* -
-
Re: Re: DVD Imaginarium
Zkrocená hora výjde teď někdy za 49 Kč..
-
-
-
Upoutávka
Včera jsem si pustila film Milý Johne a v upoutávkách, které jsou před filmem, najednou Imaginarium dr. Parnase! Rozbušilo se mi srdce a nahrnuly se mi slzy do očí, úplně jsem hltala každý záběr na Heatha, protože to byly jeho poslední záběry. Vůbec jsem se nemohla soustředit na film, jen jsem myslela na to, až takhle budu koukat na Imaginarium. Už aby vyšlo! Doufám, že to bude co nejdřív. -
-
Re: Upoutávka
A ještě k bonusům. U tohohle filmu bonusy jsou, a Imaginarium vyjde ve stejné edici - FILMPREMIÉRA a za stejnou cenu, takže by tam měly být určitě také. Už se nemůžu dočkat. -
-
Re: Re: Upoutávka
super, doufám, že tedy bonusy budou *4*
-
-
-
kýžby...
kéžby mohl dostat druhý život... *9* -
-
Re: kýžby...
Moc bych mu to přál, aby žil a dýchal
*9*
Zasloužil by si to, ale to jsou jen přání... *9*
Andílek malej!
-
-
triumf záporáka
V týdeníku Televize je krásný článek především o Heathovi, coby Jokerovi ve filmu Temný rytíř! -
-
Re: triumf záporáka
jj už sem si to koupila ;) -
-
Re: Re: triumf záporáka
A je to větší článek, nějaký fotky?... -
-
Re: Re: Re: triumf záporáka
Je to článek na A4 a myslím si, že stojí za to, fatka je klasika Heath-Joker sedící ve výslechové místnosti s Batmannem v zádech, ale článek je vážně napsaný krásně, autor měl Heatha určitě v oblibě *3* -
-
Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
stojí to za to ...jako všecko s heathem :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: triumf záporáka
Dík za odpověď, musím si ho honem koupit!
Jsem rád, že se stále píší články o Heathovi, nesmí se na něj zapomínat!!! *13*
-
-
-
-
-
-
Imaginarium
V pátek jsem si koupila film Milý Johne jako přílohu HBO za 99 Kč a uvnitř obalu bylo připravujeme: byly tam čtyři filmy, které teď budou následovat, druhý byl Bratři s Jakeem, a ti vyjdou v pátek 30.7., a čtvrté bylo Imaginarium!!! To znamená, že DVD vyjde nejpozději do dvou týdnů, a skutečně bude stát jenom 99 Kč, jako příloha časopisu HBO, což mi připadá tak trochu jako degradace Heathova posledního filmu. Takhle vycházejí nepříliš úspěšné filmy. -
-
Re: Imaginarium
Oprava: ne HBO, ale HCE. -
-
Re: Re: Imaginarium
No také se divím, že bude stát jen 99,-kč, ale zase díky tak levné ceně si ho možná koupí více lidí, když už dražší nebude, a taky začínám dost silně pochybovat o bonusech, na které jsem se tak těšil... *9* -
-
Re: Re: Re: Imaginarium
Já už začínám pochybovat i o kalendáři, když zmizel z té nabídky. A nikde o něm není ani zmínky. To by mě moc mrzelo. Ale připravený určitě byl, protože jsem už viděla i titulní fotografii, byly tam i rozměry a cena, takže nevím. -
-
Re: Re: Re: Re: Imaginarium
Myslím, že vyjde, jen záleží kdy...
Při nejhorším se zas všichni přetrhnou s prodejem kalendářů v období, kdy jsou nákupy největší- před vánoci. Doufám, že vyjde dřív...
-
-
-
-
-
kalendář!!
ahoj všichni,jak se máte...lze už někde objednat lalendář Heathe Ledgera na rok 2011???Nevíte to někdo??Moc pěkně tu o MIlovaném Hečathovy píšete...a jak už někdo psal není to FÉR že umřel...to se nemělo stát...opravdu ne..tak na něho vzpomínejte a mějte se HEATHLEDGEROVSKY...pa všem..a hlavně pa Heathovy našemu andílkovy *4* -
-
Re: kalendář!!
Ohledně kalendáře na rok 2011, tak stále nneí v prodeji, byl jsem ve čtvrtek opět v Bontonlandu a stále ho neměli, přitom ho měli dostat dávno, aspoň mi to tehdy psala ta paní.
Tak uvidíme, třena bude k zakoupení až během podzimu, no hlavně aby vyšel!
-