-
jeeee :))
:)) Jéé to je tak nádherný :) vy se tady tak krásně zajimáte o Heatha :))) *3* -
-
Re: jeeee :))
I když už nebude nic nového, mezi námi a hlavně v nás bude žít napořád *4*
-
-
dovolená
Ahoj hrozně mě potěšilo jak mi všichni přejete že letím do Austrálie.Jenže mi je hrozně smutno, protože jsme o tom doma mluvili a nebude to možné uskutečnit.My letíme do Adelaide a podívejte se na mapu jak je daleko Perth.Prostě se mi rozplynul sen.Zájezd jsme dostali od našich. Kdyby se jen zmínili, mohli jsme jim říct kam chceme.A ještě pro emo-anne:Byla jsem v New Yorku a tam jsem ho spatřila na nějaké filmové přehlídce.Byla to tenkrát opravdu veliká náhoda.Bylo to nečekané ,krásné a bombastické.Byl tak blízko.Kdybych se nahnula tak na něj dosáhnu.Z toho setkání budu žít po zbytek života. -
-
Re: dovolená
Ahoj Simčo,byla jsem v Adelaide.Určitě nebudeš litovat je tam nádherně.Nebuď smutná.Ono k tomu jeho hrobu není zas až tak jednoduché se dostat.Možná by se ti to ani nepodařilo.A pak na místě by to bylo mnohem větší zklamání.Měj se krásně a pozdravuj v Adelu. -
-
Re: Re: dovolená
Gábi díky moc.
-
-
Páni....to je super :) Tomu říkám zážitek na celý život :) To ti závidím...To byl vždycky můj sen ho vidět...Bohužel se mi to nesplnilo...A v Austrálii si to užij... Určitě to vyjde příště ;) -
-
Ahoj moc díky za přání snad se mi tam bude líbit i když nebudu tam,kde bych si přála.
-
-
No to musel být krásný zážitek. A jak na tebe působil? -
-
Ahoj působil na mě krásně ,přirozeně. ..Usmíval se a mával na lidi.Byl nádhernej.Ale to všechno trvalo jen chviličku co procházel.Hystericky jsem řvala.Prostě to jinak nešlo.Šok že jsem ho uviděla a hysterie že byl tak blízko.Bylo to jako sen.Dodnes když si na to vzpomenu mám husí kůži,ale v tom krásným slova smyslu. -
-
Re: Re: Re: dovolená
Díky, musel to být opravdu silný zážitek, taky by mně běhal mráz po zádech, vidět ho na vlastní oči. Byl asi moc sympatický a milý. Moc ti to přeju. -
Re: Re: Re: dovolená
Tohle ti strašně moc závidím. *9* Můžu se tě zeptat, kdy jsi v tom New Yorku byla ??? Máš alespoň autogram ? ? ? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: dovolená
července to budou 4 roky.Autogram nemám bylo tam spousta bodygardů a policajtů nebo co to bylo a železné hrazení měla jsem kliku,že jsem stála přímo u toho hrazení, takže když procházel, byl mi takřka nadosah. -
Re: Re: Re: Re: dovolená
Tak tohle je vážně silný zážitek. Myslím si, že já bych nebyla schopna mluvit. Dala bych všechno na světě ho na pár okamžiků spatřit, nebo aspoň vrátit čas. A nedělej si z toho nic, že se nedostaneš do Perthu, jak už se tady zmínilo, vyjde to příště. Mě by už povznášel pocit, že jsem v jeho rodné zemi *4* Užij si to tam
-
-
-
-
-
Kalendář...
Včera jsem byl v Bontonlandu, ale kalendář nikde, přitom mi tehdy psala, že by ho měli dostat během dvou týdnů, tak uvidíme, je možný, že nakonec to vyjde třeba až na podzim -
-
Re: Kalendář...
Já se tam šla zeptat minulý týden a nic. Řekli mi, že kalendáře mají jen na konci roku. No tak uvidíme... -
-
Re: Re: Kalendář...
To je teda divný, že je u vás mají až na konci roku. Je možný, že po malých prodejnách po české republice nemají kalendáře všude, ale tady jsou normálně v prodeji takřka od května, možná i dřív.
Minulý rok byl kalendář s Heathem dávno v prodeji, tak doufám, že si letos pospíší! -
-
Re: Re: Re: Kalendář...
Já jsem sem nedávno dávala odkaz, kde už byl v nabídce kalendářů na rok 2011 Heathův kalendář i s titulní fotkou (neměli ho zatím na skladě), ale teď se z té nabídky ztratil. Jsou tam všechny ostatní, ale Heathův ne. Hlavně, že je tam padesátkrát Pattinson. Doufám, že vůbec vyjde. Moc bych ho chtěla. -
-
Re: Re: Re: Re: Kalendář...
No také doufám, že vyjde! Ale myslím, že ano. Zrovna na Heatha by zapomínat neměli teda!... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář...
Ano !!! Na Heatha by se zapomínat nemělo ! *13* Už aby ten kalendář vyšel ...
-
-
-
-
-
-
Perth
V polovině srpna odlétám do Austrálie.Chtěla bych navštívit Perth,ale nevím zda se to podaří, protože je to dost daleko od místa, kde budeme.Doslova mě bičuje představa, že bych chodila místy,kudy třeba chodil ON.Proto budu dělat maximum ,abych se tam dostala.Před 4 lety jsem měla možnost ho v New Yorku na chviličku spatřit.Teď mám možnost navštívit jeho rodné město a možná i hrob.Ale to už asi fantazíruji.I když...co víc si můžeme my fandové přát.Držte mi palečky,ať se mi to podaří. -
-
Re: Perth
Myslím, že dostat se někdy do Perthu, je snem nás všech tady. Já nejsem vyjímkou. Sama jsem do slohu o Heathovi napsala, že bych se tam chtěla podívat a když to vezmu nadlehčeně - říct mu, že MY nikdy nezapomeneme. Udělej to prosím za nás, jestli se tam dostaneš, užij si to tam a potom povyprávíš *3* *4* -
-
Re: Re: Perth
Tak si to užij a držíme ti palečky aby ses tam dostala.Je to můj sen jet do Austrálie,jednou se tam snad taky podívám.
Pokud se do Perthu dostaneš , nezapomeň nám pak sem napsat,a popsat nám všechno do detailů ! *4*
-
-
To ti moc přeju, ale taky závidím !!! *3* Když už budeš tak " blízko ", tak se tam určitě jdi podívat, protože do Austrálie se nelétá každý den ... *4* -
to ti strašně závidím :) už několik let si přeju tam odletět, ale není to tak jednoduchéé....a kam přesně letíte? :) a při jaké příležitosti si ho viděla? :) hlvně si to tam užij a napiš pak své dojmy a zážitky ;) -
ty se máš ale!!!!!já ti držím pěsti ať se tam podíváš...snad ti to vynde a až tam budeš vzpomeň i na nás ostatní..Tak to je můj největší sen podívat se k němu na hrob a na jeho rodné město...bože můj mě je tak smutno jen na to pomyslím.. *9*
-
-
Kalendář
Ahojky,nevíte někdo něco nového o kalendáři na příští rok ??..už ho chci !! *15* -
-
Re: Kalendář
No, já se byla v sobotu zeptat v Bontonlandu, ale tam mi řekli, že kalendáře mají jenom na konci roku, tak nevím....
-
-
ahoj všichni
Tak sem si říkala,že když tady byl ten Karlovarskej festival,tak jestli by tam byl někdy i Heath kdyby žil *7* .
Já bych tam určitě jela abych ho viděla..Honzo dlouho ses mi neozval ve vzkazů..děje se něco?Tak se mějte prázdninově nebo dovolenkově a hlavně se mějte sluníčkově a HEATHLEDGEROVSKY!!!!!!!!!!!Zdraví Petra *3* -
-
Re: ahoj všichni
Taky jsem to sem chtěla napsat, ale ty jsi mě předběhla. *3* Já to do Karlových Varů mám taky daleko, ale kvůli Heathovi bych tam určitě jela ! ! ! *3* Byl by to pro mě obrovský zážitek. *4* -
-
Re: Re: ahoj všichni
Já bych se tam určitě pokusila nějak dostat,ale nevím,nevím ..
-
-
Re: ahoj všichni
Jojo,taky mě to napadlo,jestli by tam byl.Já bych ho ale stejně neviděla,do K.Varů to mám fakt daleko,ale aspoň by mě hřálo u srdce,že je u nás.Daleko ale přece jenom blízko.Jinak měj se krásně i ty *4*
-
-
Sobota
V sobotu na tv joj ned kelly od půl 11 večer !! *15* -
-
Re: Sobota
To je super *4* I když na Neda to chce speciální náladu, na tenhle film se mám chuť podívat málokdy, asi kvůli žánru...
Ale přepnu to, jen se bojím, že odvysílají se slovenským dabingem *9* Slováci mají přímo strašný dabing !!! Neumí to *9* Tak uvidíme... -
-
Re: Re: Sobota
Přesně moje slova ... *4* Nejlépe nadabované filmy máme my !!! *3* -
-
Re: Re: Re: Sobota
No český a slovenský dabing se nedá vůbec srovnat, my někdy zkazíme výběr určitého hlasu, který se třeba nehodí pro herce, nebo herečku, ale slováci jsou mimo ve všem, a k tomu mi příjde, jakoby všechny postavy dabovali dva lidé... *9*
-
-
-
Re: Sobota
Jako na potvoru TV JOJ nemám ! ! ! *8* -
-
Já bohužel také ne, i když to není zrovna můj nejoblíbenější film, určitě bych se dívala. Nemám ho ani na DVD, je moc depresivní, i když Heath je tam krásný. -
Díky Bohu já jo,ale stejnak to jejich dabování stojí za prd ..
-
-
-
Princ z Persie
Včera jsem byla na Princi z Persie. Moc hezkej film, všem doporučuju. A Jake Gyllenhaal to zahrál moc dobře. Vím, že to nemá přímo co dělat s Heathem, ale Jake byl Heathův kamarád a tak to snad pochopíte. *4* -
-
Re: Princ z Persie
jojo já to chápu mám ho s heathem spojeného a je to jeden z mých idolů :) na princi jsem byla dvakrát a chtěla bych to vidět zase ;):D:) -
-
Re: Re: Princ z Persie
JO,jo .. Na Prince z Persie se pudu podívat do kina snad už zítra :) .. moc se těšim
-
-
-
:D
Včera sme měli rozlučku .. kámoška se totálně zřídila ,nemohla sem jí dostat vůbec domů tak až pak sem si vzpomněla na hvězdy.. :podívej na hvězdy,je tam mezi nima heath ,tak pojď se mnou se projít a najít ho mezi těma všema,co jsou tam s nim ..Tak šla a já jí aspoň dostala pryč od toho chlastu,takže díky heathe :) *15* *4* -
-
Re: :D
Je vážně hezký si takhle na Heatha vzpomenout. Zrovna včera jsem mamce do mobilu posílala obrázek Heatha. Mám Heatha na tapetě v mobilu a mamka si ho taky dala jako tapetu a říkala, že když už nežije, tak ať žije alespoň takhle ... *9* -
Re: :D
To je pěkný *3* ...
-
-
Prázdniny
Prázdniny za dveřma,doufám,že bude nějakej film s Heathem v tv. moc by mě to potěšilo *4* -
-
Re: Prázdniny
Přesně ! Mohli by dát do TV nějaký ten filmík s Heathem ! *3* -
-
Re: Re: Prázdniny
Třeba ve 2 ráno,ale ať něco dávaj ! *4* -
-
Re: Re: Re: Prázdniny
Já myslím, že zas určitě něco zreprízují, třeba Patriota, toho dávaj často v létě v noci *1* No uvidíme...
-
-
-