Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jokeer

heath ledger hrál nejlepší roli v batman temny rytir kde hral jokera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15*
  • stankova.lidka

Praha

Tak jsem dnes přijela z Prahy a musím říct, skvělý zážitek. Obzvláť katedrála sv. Víta, kde stál Heath. Už jak jsme šplhali po Zámeckých schodech, byla jsem moc natěšená. A i když to vypadalo, že to sestra za chvilku vzdá, já šplhala dál. Pro Heatha? Udělala bych nemožné, než jen vylezení několika schodů. Celá nesvá jsem vstoupila před tu gotickou stavbu. Vyprávěla jsem mamině, že zrovna tady někde v těch místech se pohyboval. I když vím, že kráčel po celém prostoru, ta scénka z Příběhu rytíře se odehrávala zrovna tam, co jsem stála. Byla jsem šťastná, ale na jednu stranu se mi chtělo brečet a zpozorovala jsem, že mám husinu. Byla to taková směs všelijakých pocitů najednou, ale opravdu to stálo za to. Společně s mamkou jsem se vydala do informocí k zakoupení vstupenky do chrámu. Ouha, jaké to zklamání... na informační tabuli stálo, že by jsme si museli zakoupit lístek na jeden celý okruh, který obsahuje shlédnutí i jiných prostorů než jen samotné katedrály. Byla jsem zklamaná, že se nepodívám i dovnitř. I když jsem tam už jednou byla, myslím asi v páté třídě, nevěděla jsem, kdo je Heathy a že zde točil. Ale určitě se tam za nějaký čas chci podívat zase a to i dovnitř, stůj co stůj *14*
    • emo-anne

Re: Praha

Já ti to tak závidím ...však víš ;) aspoň že sis to pořádně užila :) máš i nějaké fotky? :)
  • emo-anne

DVD

to já procházím všechy stánky v Olomouci ale imaginarium furt nemám ...se na to muzu uz vykaslat a objednat to na netu..protoze tady kdyz chce clovek neco sehnat, tak je to hroznyy:///
    • eve-lyn

Re: DVD

nejseš sama,ani já sem ještě Imaginárum nesehnala ://
      • Re: Re: DVD

Já jsem pro něj hnala hned ten den, kdy vyšlo, a dostala jsem už poslední. Je moc hezké, viděla jsem ho už čtyřikrát a i bonusy jsou super,krásně tam o Heathovi mluví všichni herci a je tam i rozhlasový rozhovor s Heathem o natáčení Imaginaria.
        • emo-anne

Re: Re: Re: DVD

Já to také už několikrát viděla...a běžela jsem pro to hned v ten pátek co to vyšlo ale řekli mi, ře dostali jen jeden kus a ten je vyprodaný ...a to mi říkají všude doteď....
          • Re: Re: Re: Re: DVD

Teď ho mají na netu za 87Kč.
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

Jj díky..to bude nejjednodušší ;)
  • placka

Byla jsem stanovat na Vranově a po cestě jsme narazili na stánek s různými předměty se slavnými .Mám placku Heatha. Jsem šťastná.
    • stankova.lidka

Re: placka

A to máš placku jenom s Heathem, nebo je v podobě Jokera? Já jsem viděla v Olympii 4 velké placky (taková sada) za 99,- z Batmana :)Možná někdo máte... *4*
      • Re: Re: placka

jednu samolepku mám s Jokerem a druhou civilní a placku taky v civilu.
    • Re: placka

Já mám taky. Koupila jsem si ji u nás na lunaparku a ještě 2 samolepky.
  • eve-lyn

..

Pořád nic novýho okolo kalendáře ?? .. já už ho chci !! *8* *4*
    • Re: ..

Já se bojím, že kalendář vůbec nevyjde, protože někdy začátkem července byl v nabídce na internetu, ale potom zmizel, a teď tam přibylo spousta kalendářů s herci a z filmů (např. i Jake nebo Princ z Persie), ale Heath ani Imaginarium tam není. Moc mě to štve, taky bych ho strašně chtěla.
  • emo-anne

rodina

Tak jsem nad tím přemýšlela, a strašně ráda bych byla heathova příbuzná, nebo aspoň blízká kamarádka...protože tak strašně bych chtěla slyšet všechny ty historky od jeho rodičů, co vyváděl, když byl malý, jaké průšvihy měl ve škole ... :) strašně ráda bych se o tom někde dočetla...
  • Adelaide

Simi už ses vrátila z Austrálie? napiš kdyžtak jak bylo.Strašně bych se tam chtěla taky vrátit nechala jsem tam kus svého srdíčka.
    • emo-anne

Re: Adelaide

Já bych taky moc chtěla tam jet...strašně moc po tom toužím...snad se mi to splní ;)
      • Re: Re: Adelaide

Já taky
  • Ruce pryč

Zítra tento film dávají na FILM BOX EXTRA ve 21hod.
    • emo-anne

Re: Ruce pryč

supeeer :) tk to budu koukat ;)
    • Re: Ruce pryč

Škoda, nemám ani FILM BOX EXTRA ani HBO. Ruce pryč bych moc ráda viděla znovu, ale nikde ho nemají.
      • eve-lyn

Re: Re: Ruce pryč

Já taky nemám ani jeden.. týýýjoo!!! *9*
  • eve-lyn

Temný rytíř

28.srpna na HBO od 21:50 - Temný rytíř
  • emo-anne

matilda

http://justjared.buzznet.com/2010/0 8/14/michelle-williams-quadricycle- matilda-ledger/ zde nějaké nové fotky matildy a michelle ;)
    • perth

Re: matilda

No díky za odkaz *3* Jsem ráda, že můžeme sledovat, jak Matty roste *3* Je to vážně klon Heathe *1* Jinak souhlasím s Eve-lyn, Matty nemůže vědět, jaké to je, mít tátu, možná naštěstí pro ní si ho moc nepamatuje a tudíž se netrápí, ale možná se taky pletu..Je škoda, že odešel tak brzy..
      Můžu to zase posoudit z pohledu maminky, která má taky dcerku naklonovanou z tatínka a která ho bezmezně miluje a kdykoliv se objeví, maminka jde stranou *1* ..Když si představím, jak si mohl Heathy užívat se svou dcerkou, je mi z toho do pláče *9* ..o co všechno přišla..Ale dle těch fotek soudím taky, že se má dobře i její maminka, za což jsem moc ráda *4* Věřím, že Heathy je pořád s nimi, přestože ho nevidí, neslyší a nemohou se ho dotknout..
      No nic, naplat, minulost bohužel nezměníme..posílám ti Heathy pozdrav do obláčků Heathy *4*
      • emo-anne

Re: Re: matilda

ale maty má zase výhodu, že může být s jeho rodinou...vyslechnout si všecky ty historky, které by jsme taky strašně rádi znali :)
    • spnetka

ta je úžasná *1* má kukuč jako Heath...dokonce se šklebí stejně jako on *14* *1*
    • emo-anne

jo a smažte si ty mezery ....vždycky to nějak blbne
      • Re: Re: matilda

Úžasná podoba, celej táta. A jak rychle roste! Za chvíli z ní bude slečna. Jestlipak se také dá na hereckou dráhu, když má oba rodiče takové skvělé herce?
        Třeba bude mít talent po Heathovi.
        • emo-anne

Re: Re: Re: matilda

Věřím že talent mít bude :) a bude ůžasně chytrá, vtipná a charismatická po tatínkovi ..věřím tomu :) je prostě ůžasná :)
          • Re: Re: Re: Re: matilda

Tak tohle je vážně mazec *3* Michelle se na mně nesmí zlobit *1* ale Maty je bez debat Heathuv klon,ona má po něm snad úplně všechno!!!a vůbec bych se nedivila tomu, kdyby šla v tátových šlépjejích!Neskutečná škoda, že ho nikdy nepozná, to by byla dvojka *3*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: matilda

Matilda tak roste, a je Heathovi čím dál více podobná, má snad všechno po Heathovi*1* .
              Vím jistě, že i když Heathyho nepozná osobně, bude ho znát dokonale díky rodině, a Michelle, kteří jí ho budou připomínat neustále!
              *4*
              Také bych chtěl teď znát jeho rodinu osobně, nebo se s nimi setkat, a říct jim, jak si Heatha vážím, a kolik lidí ho miluje.
              Je strašné, že Heatha osobně nepoznám, když ho člověk tak pozoruje, a zajímá se o něj, je divný pocit, že toho člověka vlastně nikdy neuvidí osobně, a nemá ani šanci, co teprv právě jeho rodina, a přátelé, ti ho znali , ale bolest z toho, že ho navždy ztratili, ta je asi nepopsatelná, to ví jen ti, kterých se to týká...
              Heathe, Heathe...Jak jsi byl jedinečný!
              *9* a navždy budeš! *4*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: matilda

Matilda bude určitě talent! *4* Když má tak nadané rodiče rodiče *4* O tatínkovi nemluvě *4*
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: matilda

Všichni sme Heatha znali a mohli ho "pozorovat",chodit do kin na jeho filmy..Matilda sice může říct,že má tohohle skvělýho chlapa za taťku,ale nemůže s ním bejt každý den jako sme byli mi.Nepude nikdy do kina na jeho film,neuvidí ho ráno až otevře očka do nového dne..Nikdy si mu nebude moct sednout na klín,nebo ho snad obejmout.Teď si to možná ještě neuvědomuje ,ale já vim jaký to je,když někomu táta chybí..Heath odešel moc brzo.. *9*
      • heatcliff

Re: Re: matilda

Celej Heathy *1* Škoda, že si na procházku nemůže vyjít i s tatínkem *9*
        Aspoň, že se má dobře, i maminka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit