-
Pro Simču
Simi ty jsi z Prahy?Já jezdím hodně často na Prosek k ségře.Mohly bychom se někdy sejít a pokecat o Adelu. -
-
Re: Pro Simču
ano to můžem teď budu 14 dnů mimo republiku¨.Potom se ti ozvu sem.
-
-
Příběh rytíře...
Včera jsem vystupovala se zpěvem na jedné akci v Olomouci, kde mimojiné přijel i Václav upír Krejčí, který spolupracoval s heathem na příběhu rytíře a Tomáš Hanák, který hrál v kletbě bratí grimmu...mě to prostě nedalo a musela jsem se zeptat na heatha...Václav upír ani nevěděl že umřel...ale říkal, že i na svůj věk to byl strašně milý a hodný člověk...na nic si nehrál a strašně moc vtípkoval, že se prý spou hodně kamarádili v tu dobu...Taky mi říkal něco o příběhu rytíře..že celé se to natáčelo v ateliérech na Barrandově, že to byla strašně zajímavá zkušenost a režisér byl skvělý tky..a že za to dostal šíleně moc peněz..a ta scéna, jak will hledá nějakého kováře se prý natáčela nejdéle z celého filmu...potěšilo mě to, že o něm tak krásně mluví...:) a když sme si nakonec podávali ruku, řekl jen: držíš ruku, co před pár lety držel i on...:) -
-
Re: Příběh rytíře...
Tak to je moc krásné, to tě obdivuji, že jsi se ho na Heatha zeptala. Jsi moc hodná, že jsi nám sem napsala svoje zážitky. Musel být opravdu moc milý, všichni, kdo se s ním setkali, se na tom shodují. Je to vidět i na jeho fotkách a všelijakých videích, ten jeho okouzlující úsměv musel jít z duše, to nebyl ten profesionální, jako u jiných hvězd. -
-
Re: Re: Příběh rytíře...
Taky bych chtěla si popovídat s někým,kdo ho znal osobně..nejradši bych to byla já ..co bych dala za jeden okamžik,nebo letmý pohled.. -
-
Re: Re: Re: Příběh rytíře...
Já bych za to taky dala všechno ,bohužel jsou i sny které splnit nejdou... -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh rytíře...
Přesně...to bych si také moc přála znát ho osobně...proč jsem nemohla mít to štěstí?? Jiní to štěstí měli a ani o to nestáli ... :(
-
-
-
-
-
VZPOMÍNKA
Taky na něho pořád vzpomínáte jako já?Hm...ani se vám nedivím,byl to krásnej chlap,škoda ho!!! *9* Ivana *14* -
-
Re: VZPOMÍNKA
Já na něho vzpomínám stále. Zase jsem si pouštěla jeho filmy - Imaginárium, Zkrocenou horu, Temného rytíře, a vzpomněla jsem si, jak nedavno v nějakém filmu řekla Sandra Bullock o jedné zpěvačce, že s každou její písní zemřel i kousek z ní, tak svůj zpěv prožívala. Myslím si, že se tohle dá říct i o Heathovi, všechny svoje role strašně prožíval, v každé nechal kus svojí duše, a čím lepší podával výkony, tím na tom byl hůř - stresy, nespavost, nervy, až to nakonec jeho srdce nevydrželo a selhalo díky nějakým pitomým práškům. Říkám si, že kdyby tenkrát neopustil Austrálii, mohl tady být možná dodnes. Ale kdoví, jestli bychom o něm věděli my. -
-
Re: Re: VZPOMÍNKA
krásně si to řekla ... ;) souhlasím s tebou ...postupně to prožíval čím dál tím víc a kvůli tomu začal mít psychické problémy...pořád měl tendenci se zdokonalovat a chtěl být lepší ...plus ty osobní problémy...achjo...kéž by se to nikdy nestalo :( -
-
Heathy...
Heath byl opravdu zapálený do své práce, chtěl aby ho lidé uznávali jako herce, a to se mu podařilo. Je škoda, že toho úspěchu a uznání neužije, zasloužil by si vědět, jak moc ho lidé milují a vzpomínají na něj.Heath je bůh filmu.
-
-
-
-
Anglie
Lidičky, vím, že sem moc poslední dobou nechodím, ale i tak bych se chtěla rozloučit před mým odjezdem do Anglie. Jedu na celý týden a moc se těším. Hlavně teda na pocity v Londýně, kde Heath stál. Určitě bych chtěla v hostitelské rodině na něj zavést řeč, i když moje angličtina... no nevím, nevím, ale určitě ho chci zmínit. Třeba mi o něm něco poví *14* A taky doufám, že kalendář brzo vyjde. Včera jsem koukala na google a německé stránky kalendář normálně prodávají, tak nevím proč to u nás nejde *9*
Takže přátelé, mějte se krásně, budu na vás vzpomínat a za týden nashle *4* -
Heathy...
Kalendář v Bontonu stále nemají, doufejme, že ho brzy dostanou. Naposled mně informovali o tom, že by jim měl přijít během září, tak uvidíme.
Imaginárium je skvělý- DVD se nedá nic vytknout. Oproti Temnému rytíři udělali i jedno velké plus, hodně bonusového materiálu věnovali samotnému Heathovi, což podle mého na DVD Temného rytíře chybí!
Mohli mu nějakej bonus věnovat, k tomu když se jednalo o Jokera, a Heathův skoro poslední film... -
-
Re: Heathy...
Tak to bych byla strašně ráda, kdyby kalendář vyšel, každý den to sleduji, ale zatím nic. Už jsem se pomalu smiřovala s tím, že si příští rok nechám na stěně Heathův letošní kalendář, abych měla aspoň nějaký. A DVD Imaginárium je opravdu skvělé a bonusy jsou moc dojemné, jak hezky tam o Heathovi všichni mluví. Museli mít opravdu moc rádi.
-
-
Film
A ještě musím říct, že film Imaginárium Dr. Parnasse je velmi dobře natočený! *3* *5* Fakt skvělej film, podobný styl jako Tima Burtona, pěkná vzpomínka a taky se mi líbí to na konci věnování *9* *3* *14* *4* -
KALENDÁŘ
Já mám kalendář :oP ale už rok 2010!! :D *3* *3* *3* -
..
Něco novýho okolo kalendáře ? -
-
Re: ..
Zatím o ničem nevím, ale doufám, že vyjde. Moc bych ho chtěla *4* -
-
Re: Re: ..
já taky,ale zatim teda nic no..tak budu čekat dáál
-
-
-
Adelaide
Simčo jestli už ses vrátila ozvi se prosím -
-
Re: Adelaide
Ano přijela jsem v sobotu.měla jsi pravdu bylo tam nádherně.Nelituji ničeho protože to nemělo chybu. -
-
Re: Re: Adelaide
Tak pro ty co tam nikdy nebyli popiš prosím jaký to byl pocit, jak sis to užila, kde všude si byla atd ;) -
-
Re: Re: Re: Adelaide
jo,pro nás,který o tom můžou zatim jenom snít napiš něco ..prosíím.,nějakou zajímavost nebo tak *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Adelaide
Ahoj omlouvám se že píšu tak dlouho byly jsme se ségrou ještě na dovolený švára nečekaně onemocněl tak jsem s ní jela já.O té Austrálii vám asi moc nenapíšu protože jsme užívali klasickou dovolenou.Váleli se po pláži,toulali se po městě a vymetali diskotéky.Opravdu jsme neskutečně lenošili.Ale bylo to nádherný. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adelaide
pro Gábinu.Z Prahy a ty? -
Re: Re: Re: Re: Re: Adelaide
Jo tak takhle jsem se bavila taky.Ono tam nevíš kam dřív jít.Všude je to supééér.Simi odkud jsi?
-
-
-
-
-
-
Patriot
Ve čtvrtek vyjde jako příloha časopisu Patriot. Asi ho většina z vás má, ale já ještě ne, tak se na něj moc těším. Heath je tam skvělý. -
-
Re: Patriot
Super :) a k jakýmu časáku ?? taky ho ještě nemám ;) -
-
Re: Re: Patriot
Je to Bontonfilm a bude stát 99 Kč.
-
-