-
Heath v TV
Ned Kelly- 27.12. TV Prima- 0:05. *4* -
-
Re: Heath v TV
Tak to je super!Další film s Heathym v tv! moc se těšim ! -
-
Re: Re: Heath v TV
Taky se těším. *4* Nedávali ho náhodou touhle dobou minulý rok? -
-
Re: Re: Re: Heath v TV
Jojo dávali, vlastně to bylo stejné datum, jen to začínalo už okolo půl jedenáctý *4*
-
-
-
-
Ahoj všichni :)
Dlouho jsem nepsala a tak se trošku rozepíšu...
Čím rychleji se Vánoce blíží, tím víc myslím na Heatha. Mám ho s nimi spojené nejen proto, že jsou to svátky klidu a míru ale proto, že jsem ho před rokem o Vánocích poznala *4* Myslím na Maty, jak se asi má, jak to snáší a jak se těší na Vánoce. Docela by mě i zajímalo, jak to doma mají, když není se svým taťkou, ale doufám, že se má fajn a i tak si to užívá. Jsem ráda, že v sobotu budou dávat Příběh rytíře. Tady jsem mu úplně propadla už nazačátku a celý film znám skoro nazpaměť jak nadabovaný, tak originál v angličtině.
Tak jsem ve středu naposledy obrátila Heathův kalendář.. Nedávám tomu moc velké naděje, že vyjde nový. Ale možná někde ve skrytu duše doufám.. Ráda bych ho měla, každý měsíc otáčela na novou fotku a celý měsíc se na něj koukala.
Ve škole na angličtině jsme měli zadaný projekt FILM. Tak aby jeho originální verze mluvila anglicky. Zvolila jsem si 10 důvodů. Nepochybuji u Batmana, že by neměl úspěch hlavně u kluků, ale vybrala jsem si raději 10 důvodů, protože je to už starší komedie. A nechci aby se na něj zapomnělo. Takže mi teď u lavice visí můj referát o 10 důvodech a Patrick Verona se na mě celou hodinu usmívá *14* Ještě mě potěšilo, když mi angličtinářka řekla, že film viděla a pochválila dobrou srozumitelnou angličtinu *4* U mých projektech už nepochybuje koho se většinou týkají. Už jsem takhle psala dvě pololetní práce o Heathovi, týkající se popisu a životopisu. Takže by se spíš divila, kdybych další projekt neudělala o Heathovi. :D -
-
Re: Ahoj všichni :)
Napsala jsi to moc hezky, také na Heatha okolo vánoc víc mylsím, pokud to vůbec jde, pouštím si jeho filmy a těším se, které z nich budou dávat v televizi. Ned Kelly mě také potěšil, i když to není zrovna můj nejoblíbenější. Doufám, že se dočkáme i Zkrocené hory. Pořád je to pro mě nejlepší film, jaký jsem kdy viděla. -
-
Re:
O Vánocích už jiný film s Heathem nebude *9* Díval jsem se na celý program, i když je možné, že bude na nějakém na hlavním kanále, ale jinak ne.
-
-
-
Příběh rytíře
11.12. v 15:55 na Nově Příběh rytíře. Trošku blbý čas, ale i tak jsem moc nadšená. Stejně jako loni, kdy kolem vánoc a Nového roku dávali Heathovi filmy... *4* -
-
Re: Příběh rytíře
Jé, to já nebudu doma. *9*
Ale nevadí, pustím si to potom večer *4*
Jsem rád, že zas dávaj něco v TV, myslím, že i o vánocích zas něco dají.
Jinak kdo má pak HBO, tak bude v pátek od 20 hodin dávat Temného rytíře. -
-
Re: Re: Příběh rytíře
Tak to je skvělý!!!!I kdybych neměla čas,tak si ho udělám! *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Příběh rytíře
Už se moc těším!!! Je to první film, který jsem s Heathem viděla, a při kterém se mi vlastně začal líbit. To byl ještě chudáček naživu. Proč to tak nemohlo zůstat? Kolik už by asi natočil nových krásných filmů. Musíme se aspoň radovat z toho, co nám tady po sobě zanechal. A není toho málo. Už se nebudu moct dočkat. -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh rytíře
¨jeee tk to odjíždím se zpěvem na soustředko ...:( ale určitě si to nahraju !! to si nemuzu nechat ujíít :))
-
-
-
-
Re: Příběh rytíře
*Heathovy
-
-
sníh
Jednou jste sem někdo napsal,že vám sníh připomíná Heatha.Sněžíí.
Heath nám sem posílá kousky sebe,dobrou náladu a tu předvánoční pohodu.Protože sníh souvisí se zimou,napadlo mě,jesli nám ho neposílá proto,aby sme se všichni sešli u jednoho ohně,abysme všichni drželi pohromadě,abysme se měli ke komu přitulit,až nám bude zima,zkrátka,abysme udržovali všechny vztahy.Alespoň my,když už on se svou rodinou nemůže. -
-
Re: sníh
S tím sněhem jsem to tady psal já
*4*
Zima, a pak leden je pro mně takové Heathovo období, díky různým důvodům, které mám s ním spojeny.
*4* Leden pak i s tím smutným důvodem *9*
Ale on mi vždy dokáže zlepšit náladu, je to můj andílek. *4* Budu ho vždy zbožňovat
*4* -
-
Re: Re: sníh
to všichni..heath nás tady všechny chrání :) nikdy na něho nepřestanu myslet...uplně všechny věci mám s ním spojené a nechci to měnit ... -
-
Re: Re: Re: sníh
Také jsem si vzpomněla na Heatcliffa, když začal padat sníh, že to má spojené s Heathem. A mám velkou radost, že nejsem sama, a že tady zase tak hezky o něm píšete. Já na něj také myslím každý den, zvláště kolem vánoc. Snad zase budou dávat v TV jeho filmy. Včera jsem koukala na film Bouřlivé výšiny, který je natočený podle románu Na větrné hůrce.
Hetah má jméno podle hlavního hrdiny Heathclilffa, celý film jsem na to myslela. Je to moc silný příběh, zřejmě i na Heathovy rodiče hodně zapůsobil. -
-
Re: Re: Re: Re: sníh
Maminka měla asi ráda román Na větrné hůrce. Myslím, že jsem někde četla, že i jeho sestra Kate dostala jméno podle tohoto románu. Mám ráda Bouřlivé výšiny, je to silný a smutný příběh o lásce.U nás uvedený pod tímto názvem. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sníh
jojo ...podle toho se heath i kate jmenují ;))
-
-
-
-
-
-
Casanova
Tak jestlipak jste včera koukali na Casanovu? Já ano, i když to znám dokonale, byla jsem zase nadšená Heathem, jeho krásným úsměvem a obrovským charisma. Byl tak milý! Škoda, že i tady se na něj už nějak zapomíná. -
-
Re: Casanova
Nedivala protože jsem měla vystoupení ..Ale s našima jsme si to pak pustila na dvd a mamka byla nadšená :) a rozhodně se tady na něho nezapomíná...jen je teď méňe věcí o kterých se můžeme bavit...Ale byla bych ráda kdyby jsme něco zase začali probírat co vy na to ...témat o heathovi je hodně :)) -
-
Re: Re: Casanova
Já se taky bohužel nedívala,ale hned den na to,jsem si Casanovu pustila na pc.A nesouhlasím, s tím,že se na Heatha zapomíná jen to tady te´d nějak zamrzlo .. -
-
Re: Re: Re: Casanova
Tak jsem to také myslela. Já vím, že jeho fanoušci na něj nikdy nezapomenou. -
-
Re: Re: Re: Re: Casanova
Bohužel sem stihla jen konec, ale i tak. Miluju ten film a potěšilo mě, že kamarádka donutila bratra, aby se s ní na Casanovu díval =D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Casanova
to já ho taky miluju :) dívala jsem se s mamkou které se to moc lííbilo :D:)
-
-
-
-
-
-
Kalendář
Lidi,ještě nevyšel kalendář?? -
Story
Kupte si dnešní Story-je tam Heathíček přes celou stránku jako Casanova.Náááádhera. -
-
Re: Story
Jee, děkuju za info, hned zítra koupím *4*
-
-
vražda?
Četla jsem teď na internetu v rubrice Heath Ledger - novinky (mujZpravodaj.cz) článek, kde Randy Quaid (hrál také ve Zkrocené hoře) tvrdí, že Heath Ledger a David Carradin byli zavražděni a i on že se bojí o svůj život. Já tomu vůbec nevěřím, myslím si, že se chce jen zviditelnit. Jistě by se na něco tako
vého přišlo. -
-
Re: vražda?
On to myslel jinak, jako že amerika zabila Heatha. Né že byl zavražděn.
A k tomu kdo ví, odkud tohle tvrzení zas vane...
-
-
Zkrocená hora
Takže jsem měla konečně možnost shlídnout Zkrocenou horu. Jsem nadšená a unešená. Podle mě je to snad nejkrásnější film co sem viděla. Doma nebyl nikdo až na mou mladší sestru a tak jsem měla příležitost se ponořit do celého filmu. Předem sem si přinesla asi tři balíčky papírových kapesníčků, protože jsem předvídala jak to se mnou dopadne. Ano, brečela sem. Ale myslím, že jsem nebyla jediná, komu ukápla na konci slza. Trošku mě překvapilo, že po takové krátké chvilce se to takhle vybarví. Když jsem o tom přemýšlela, Ennis mi hodně připomínal Heatha. Uzavřený, měl rád své soukromí a miloval Matildu jako Ennis své dvě dcery. Už při té scéně jak je Ennis u Almy a jejího přítele na večeři, u stolu sedí i se svými dcerami a měl vyprávět ten příběh, jsem chtěla brečet. Jak hladil jednu dceru po tváři jsem si vzpomněla na Matildu a představila si, že jí takhle mohl za několik let hladit, kdyby se to nestalo..
A snad nejdojemnější bylo jak Ennis naposled říká: "Jacku, přísahám..."Film byl naprosto úžasný. Vážně jsem uchvácena a snad nic bych mu nevytknula. -
-
Re: Zkrocená hora
Zkrocená hora je naprosto jedinečný a úžasný film. Když jsem ho viděla poprvé, úplně jsem byla rozhozená, pořád jsem na něj musela myslet, nikdy se mnou žádný film předtím takhle nezacloumal. Ale to už jsem sem psala několikrát, Heath i Jake zahráli své role naprosto skvěle, všechno jsem jim věřila. Můj zdaleka nejoblíbenější film.
-
-
10 důvodů..zákulisí...
Nevím, zda z vás už někdy tohle krátký video viděl, ale já na něj ještě nenarazil.
Heath zde dává rozhovor během natáčení 10 důvodů, proč tě nenávidím, a je tu trochu poodhaleno i zákulisí...Konec je vtipnej *4*
http://www.youtube.com/watch?v=vb itSqhNHww&feature=related