Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stankova.lidka

kalendář

Tak se musím přidat. Dneska jsem si koupila kalendář Heathyho. Potěšili mě strašně moc. Nečekala jsem samolepky ani popisky na druhé straně. *4* A k Vánocům jsem si nechala udělat polštářek. Z jedné strany je Heath a z druhé je Jack a Ennis jak se objímají. Jsem šťastná, že ho mám. Hned se líp usíná. *14*
    danny: kalendář jsem koupila v Levných knihách v Plzni na náměstí. Takže tam určitě zajdi *3*
  • vánoce

Omlouvám se za pozdní přání veselých vánočních svátků.Byla jsem mimo republiku.Takže Vám všem co jste tu přeji jen to nejhezčí a ať se Vám vyplní alespoň částečně každý váš sen.
    • Re: vánoce

Děkujeme....a Tobě také hezké svátky,i když už je vlastně po nich *9* .....tak alespon pěkného Silvestra *4*
  • vánoce

Omlouvám se za pozdní přání veselých vánočních svátků.Byla jsem mimo republiku.Takže Vám všem co jste tu přeji jen to nejhezčí a ať se Vám vyplní alespoň částečně každý váš sen.
    • Re: vánoce

tobě taky krásný Nový rok a hodně štěstí.Já myslím že my všichni co jsme tu máme jeden veliký sen který nám už nikdy nikdo nesplní.Neboť ho splnit nelze.
  • heatcliff

Heathy je můj dar...

Kalendář na příští rok už mám také, dostal jsem ho samozřejmě jako dáreček *4*
    Pak i další dva dárky s Heathym *4*
    Jinak mají snad všichni zde pěkné svátky *4*
    • eve-lyn

Re: Heathy je můj dar...

jak já vám závidím .. kalendář nemám a ani nic jiného s Heathym .. *9* *9*
  • l.enik

Kalendář

Minulý týden jsem s mamkou chodila po Brně a sháněla vánoční dárky, když v tom náhle ukazuje na výlohu, kterou jsme právě přešly-Levné knihy a za výlohou kalendář Heatha. Já byla štěstím bez sebe. Ani jsem nevěděla, že vyšel. Samo sebou jsme hned vletěly do obchodu a v našem košíku skončily hned dva kalendáře :-) Druhý den už neměli ani jeden...
    Jinak všem přeji do nového roku jen a jen to nejlepší. Mějte se krásně.
  • emo-anne

hvězda....

Asi to bude znít divně, ale je to tak ...Mamka mi koupila hvězdu ...Pravou hvězdu ..co se v dnešním životě už nemůže... Ale hlavní věc proč to sem píšu ..Pojmenovala jsem ji Heath Andrew Ledger a chtěla bych se o ni s vámi podělit...Takže nám každou noc bude svítit hvězdička jménem Heath .. :)
    • Re: hvězda....

Počkej jako jak hvězdu?Já to nechápu.
  • eve-lyn

Šťastné a veseléé

Chtěla bych všem popřát krásné Vánoce a ještě lepší Nový rok s číslem 2011.Doufám,že se nikomu v krku nezapíchne kost,nebo že chytne stromeček a podobné krize *1* . Tak přežijte v klidu a rodinné pohodě dnešní den a za nedlouho se sejdem u obrazovek - Ned Kelly *4*
  • heatcliff

Krásné Vánoce!...

Všem fanouškům na diskuzi přejí Krásné Vánoce, pod stromečkem splněná přání, klid, smích a hlavně vážit si každé chvíle strávené se svou rodinou, či blízkými, protože každý okamžik je cenný. A nesmíme zapomenout, že žijeme jen jednou
    *4*
    A Heath nám bude o nejkrásnějších svátcích v roce žářící hvězdičkou na zimním nebi. Tak na něj občas myslete *4*
  • stankova.lidka

Veselé Vánoce

Štědrý den klepe na dveře a já bych vám chtěla popřát.
    Krásné prožití Vánočních svátků, pohodu, bohatého Ježíška a všechno nejlepší v novém roce. Ať vám Heath dělá samou radost jako dosud. Je tu s námi pořád a navždy zůstane. Šťastné a veselé *4*
    • Re: Veselé Vánoce

Já také přeji všem krásné vánoce a splnění všech přání v roce 2011. Heath bude určitě s námi a my s ním. Budu si pouštět jeho filmy a myslet na něj. Tak se mějte všichni moc hezky!!!
  • kalendář

Tak co, sehnal jste někdo ten kalendář? Já tedy ne.
    • eve-lyn

Re: kalendář

Já taky bohužel ne :(
      • stankova.lidka

Re: Re: kalendář

Já sem ještě neměla možnost jet do Plzně. Ale o Vánocích se tam chystáme, tak se půjdu kouknout, jestli nemají *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit