Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co Ennis přísahá?

Čím opakovaně si film pouštím, tím u toho častěji brečím... I když jsem ho viděla několikrát, pořád nevím co Ennis Jackemu slibuje v závěrečné scéně s košilí než začnou běžet titulky. Ta dvě slova: " Jacku, přísáhám " Jak zapne knoflík a narovná fotku. Co mu přísahá?
    • heatcliff

Re: Co Ennis přísahá?

Myslím, že ta přísaha nemá nějaké určité vysvětlení, jen že mu přísahá, že na něj nezapomene, nebo že ho miluje, myslím, že to záměrně nechali otevřené...
      Je to asi prostě jen symbolické, jako že mu přísahá...
  • heatcliff

Brokeback Mountain Forever...

Tak a máme to za sebou *9*
    Ta konečná scéna je drásající. Husí kůži mám i po zaznění závěrečných titulků.
    Co na to říct...
    Tenhle příběh dokázal otřást mnoha osudy, včetně tím mým. Děkuji hercům a tvůrcům za to co dokázali, předvedli, že v sobě mají víc než herecký talent.
    Heathy byl a je navždy jedinečný, klanil bych se mu k zemi jen proto, jak svou roli vyjádřil jen v obyčejných gestech a pohybech, všechno to odžil do posledního puntíku. Jake, Michelle, Anne...I Oni byli dokonalí! Je mi líto i Jacka, protože je pravda, že chtěl obětovat vše ve prospěch Ennise, a nakonec za svou otevřenost zaplatil životem. A ta věta: Někdy mi chybíš tak, že se to nedá vydržet... Miluji i Michelle jako Almu, ten moment, kdy kdy sedí u stolu a čeká ne Ennise jí naprosto věřím. A Anne jako Loureen je taky přesvědčivá, ten závěrečný hovor s Ennisem je také bez komentáře. No a scéna s košilí...
    To nemluvím o hudbě, prostředí...Ve všem je to odzbrojující.
    BROKEBACK MOUNTAIN FOREVER!
    ...navždy v mých snech...
    • Re: Brokeback Mountain Forever...

Čím opakovaně si film pouštím, tím u toho častěji brečím... I když jsem ho viděla několikrát, pořád nevím co Ennis Jackemu slibuje v závěrečné scéně s košilí než začnou běžet titulky. Ta dvě slova: " Jacku, přísáhám " Jak zapne knoflík a narovná fotku. Co mu přísahá?
    • majka21

Re: Brokeback Mountain Forever...

tento film mozem pozerat dookola...super tema, vynikajuce herecke vykony, niet viac co dodat, iba to, ze zachvilu tu mame opat ten hnusny datum, ktory nam Heatha zobral z tohto sveta :(((
    • Re: Brokeback Mountain Forever...

Napsal jsi to naprosto skvěle, přesně tak jsem to prožívala i já, opět mě tonto film dostal, byla jsem zase úplně zničená z toho strašného osudu, jak mohou být lidé k sobě tak strašně krutí. Nemohoa jsem v noci spát, pořád jsem na to myslela. Heath s Jakeem své role opravdu prožívali, Jake ještě teď říkal, jak strašně mu Heath pořád chybí. A není sám.
  • emo-anne

..

Tak jsem to zase neudržela...Navíc když si představím, že se v téhle situaci ocitl Jake je to mnohem horší ...bože ...Proč se to muselo stát...ten film je tak nádhernej :(
  • heatcliff

Brokeback Mountain...

Už se také moc těším *4* I když zas budu asi v takové smutné euforii *9*
    Myslím, že až jí dnes po delší době uvidím, zítra si jí hned budu chtít pustit znovu *4*
    Takže všem přeji krásný zážitek a nával vlny emocí, to k tomu patří, snad mi rozumíte *3*
    • emo-anne

Re: Brokeback Mountain...

jojo taky se těším ...:)
      • Re: Re: Brokeback Mountain...

Já už se těším celý týden, už jsem viděla i krásnou upoutávku, rozbušilo se mi u ní srdce. Nemůžu se dočkat! Tak v noci se sejdem před obrazovkou!!!
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Brokeback Mountain...

Taky se nesmírně těším.Až uvidím jeho tvář na obrazovce...Jen mě mrzí,že je film tak krátký.. *9* dokázala bych se na něj dívat dny i noci,měsíce i roky a né jen 2 hodiny
    • emo-anne

Re: Brokeback Mountain...

jojo taky se těším ...:)
  • stankova.lidka

Zkrocená hora

Zítra Zkrocená hora a já jsem natěšená jak malé děcko. Vážně se strašně těším až si v noci sednu sama k televizi a budu si Ennise a Jacka vychutnávat plnými doušky. *14*
    • eve-lyn

Re: Zkrocená hora

Já se taky moc těšim.Aspoň nějaká radost před tím smutným datem,který se blíží ..
  • eve-lyn

Kalendář

Lidi,chci se zeptat jestli nevíte ,kde bych sehnala kalendář s Heathem
    • heatcliff

Re: Kalendář

V Levných knihách, pravděpodobně jediný obchod, kde ho momentálně koupit.
      • Re: Re: Kalendář

Dnes mi přišla nabídka kalendářů z Levných knih, ale Heathův tam není, ani nikde na internetu. A v obchodě v Plzni ho také neměli. Moc mě to mrzí.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Kalendář

Je možný, že všude po ČR to tak není. Ale Levné knihy jsou jisté ve většině případů, a pokud ho nemají, zkusil bych jim napsat nebo osobně říct, ať ho objednají, když je v jiných prodejnách, v jiných městech.
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Kalendář

Děkuju mockrát,do konce týdne se ho vypravím hledat.
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

tak jsem ho bohužel nesehnala
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Kalendář

V Olomouci jsem ho sehnala take v levnych knihach:)
  • Príhoda vo výťahu

Konečne som sa osmelila pridať aj ja veľká Heatova fanúšička niečo do tejto skvelej diskusie. Heatha mám rada už od svojich 7 rokov a zatiaľ som nestretla v mojom okolí ľudí ktorý by ho mali radi. Dnes keď som sa vracala domov tak som sa vo výťahu viezla zo svojim susedom. Na mobile sa pozrel koľko je hodín a hádajte koho fotku mal na tapete? Asi ste si nijako domysleli že Heathovu. Čudne som sa naňho pozrela a potom sa on čudne pozrel na mňa. A tak sme na seba čudne pozerali až kým výťah neprišiel na moje poschodie. Bol to pre mňa fakt šok . . .
    • Re: Príhoda vo výťahu

Já mám Heatha také na tapetě mobilu jako Jockera, a tak každé ráno, když zazvoní budík ho vídím, a mám hned lepší náladu. (No, jak kdy).
  • Príhoda vo výťahu

Konečne som sa osmelila pridať aj ja veľká Heatova fanúšička niečo do tejto skvelej diskusie. Heatha mám rada už od svojich 7 rokov a zatiaľ som nestretla v mojom okolí ľudí ktorý by ho mali radi. Dnes keď som sa vracala domov tak som sa vo výťahu viezla zo svojim susedom. Na mobile sa pozrel koľko je hodín a hádajte koho fotku mal na tapete? Asi ste si nijako domysleli že Heathovu. Čudne som sa naňho pozrela a potom sa on čudne pozrel na mňa. A tak sme na seba čudne pozerali až kým výťah neprišiel na moje poschodie. Bol to pre mňa fakt šok . . .
  • Zkrocená hora

V sobotu 15.1. dávají na Nova Cinama Zkrocenou horu!!! Bohužel, pět minut po půlnoci. Ale rozhodně se budu dívat, úplně ve mně hrklo, když jsem to četla. Nemůžu se dočkat.
    • Re: Zkrocená hora

Zrovna jsem to sem chtěla napsat *4* ze nám dávaji ZK.....taky ve mě hrklo,když jsem to četla,super,těším se...
    • heatcliff

Re: Zkrocená hora

*14* Nádhera! To zas budu úplně v euforii,-)
      • eve-lyn

Re: Re: Zkrocená hora

Díky moc za info.Moc,moc se těšíím ! *15*
  • emo-anne

heathy

Já se do Heatha zamilovala už v roce 2004...Ještě jako malá holka... :)))
    • heatcliff

Re: heathy

Teda, tak to už je pár let... *4* Já jsem rád za to, kdy jsem ho poznal a že to byla právě Zkrocená hora *4*
      • emo-anne

Re: Re: heathy

Já ho zas poznala jako takového andílka v Příběhu rytíře :))
      • stankova.lidka

Re: Re: heathy

Já ho miluji teprve rok. Ale prožívám to pořád stejně jako když jsem mu propadla. Neumím si bez něj svůj život představit. Stal se mou součástí a tak to i zůstane *4*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: heathy

Já ho znám od roku 2001 .. Kdy sem poprví viděla Patriota .. je to už hezká řádka let ..Jako malá holka už sem si ho zamilovala a postupem času to sílilo a nepolevilo to ani po jeho smrti ba naopak *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit