Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

:) Príbeh rytiera

Ahojky kukali ste včera Príbeh Rytíre?? ...
  • Candy

všichni tady zminujete filmy jako Zkrocená hora,Temný rytíř atd. ale jsou tu ty méně známe filmy od Heatha,které taky stojí za to zkouknout...Jako je např. Candy.Je to super film a Heath to zahrál skvěle a strašně mu to tu sluší =) Všem doporučuji tento film zkouknout(i když je dost smutnej).Po zkrocené hoře se mi v tomto filmy líbí nejvíc. P.S. Miluju Tě! *14*
    • Re: Candy

milujem ten film.je skvelý herec a do svojej role sa uplne vcítil.Škoda že už neni medzi nami.22.ledna si vždycky ne neho vzpomeniem.
    • heatcliff

Re: Candy

Candy je nádherný film! Patří mezi mé nejoblíbenější od Heatha. Také dokáže nahnat člověku mráz po zádech. Skvělá hudba, autentické scény a prvotřídní herecké výkony. K tomu to Heathovo básnění- slyšet v originále je to zážitek. Měl božský hlas. *4*
      • stankova.lidka

Re: Re: Candy

Já mám trošku problém a tím je ségra. Protože Candy není moc pro ni tak si film pouštím jen příležitostně a to ještě když jsem sama. Ale určitě souhlasím. Je to další film, ve kterém se ukázal jako dobrý herec, co zahraje vše. *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Candy

Jojo, souhlasím, v tomto filmu oba i s Abbie předvedli skvělý výkon ...:) Fakt hodně povedený film..A opravdu příběh z života...Miluju tyhle filmy...Člověk se nad tím zamyslí a uvědomí si, jak dokáže být život těžký a také si uvědomí, co všechno děláme špatně... *4*
  • aliss67

JOkeerrrr

Ahojky :) kto máte Markízu? slovenský kanál ... dnes 20:00 Temný Rytier - The Dark Knight ... koukejtee!! :)) :-*
  • stankova.lidka

Casanova

Tak jsem po dlouhé době zavítala do trafiky, omrknout co je nového. A u pokladny jsem si všimla DVD Casanovi. Sice ho doma už mám, ale i tak to potěší ne? *4*
  • Diář

Taťka byl na Slovensku a někde mi tam koupil diář jsou na něm fotky herců i Heatha. Mám radost.
  • Patriot

25.1. vyjde na DVD Patriot jako příloha časopisu DVDcom za 99 Kč. Já ho ještě nemám, tak si ho asi koupím.
  • stankova.lidka

Ples příšer

Tak jsem se taky koukala. Viděla jsem film prvně a nějak na mě dojem neudělal. Asi to není můj šálek kávy, nevím. A taky mi herec Billy Bob Thorntonrole přijde nesympatický, takže i to mi asi na dojmu z filmu nepřidalo. Každopádně jsem obdivovala Sonnyho od první chvíle. V jeho srdci se skrývalo něco, co jeho otec a děda postrádali. Celkem mě překvapilo, jak to pro Sonnyho skončilo, i přesto že jsem o tom něco četla. Celý večer se mi přehrávala ta jeho poslední věta v hlavě. V tu chvíli jsem ty jeho "rodiče" nenáviděla. Bylo to zase něco jiného než 10 důvodů nebo Zkrocená hora, jsem ráda, že jsem to mohla vidět, ale že bych se na to musela koukat pořád, to asi ne. *4*
  • heatcliff

...

Hathy jako Sony v Plesu příšer je ohromný.
    Zase depresivní postava, ale on takový druh postav zvládal skvěle, člověk mu vše věřil. On hrál vždy s přesvědčením, dokázal udělat ty vymyšlené postavy živými.
    Zbožňuji ho!
    • Re: ...

Heatcliffe jsi gay?Vždy když čtu tvé příspěvky stále víc jsem o tom přesvědčená.Obdivovat ano,ale ty jsi zamilovaný až po uši!!!!!
      • Re: Re: ...

Ty seš asi opravdu nějaká vadná ne?Heathcliffe směj se tomu.Hlupákům se můžem jen smát.
        • Re: Re: Re: ...

Netušila jsem že se vás to všech tak dotkne.V tom případě se omlouvám Heatcliffovi.Jen jsem se zeptala.
          • Re: Re: Re: Re: ...

Ale zeptala jsi dost hloupě.Přemýšlej než něco napíšeš.
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: ...

Tady nejde o to jestli se nás to dotklo nebo ne. Spíš, než se prostě zeptáš, tak si to radši 2x rozmysli, jestli je to dotaz vhodný či nikoli. *3*

Ty poslouchej ty Baunko ty jsi opravdu nepředstavitelná slípka.Heatha tady milujeme všichni a podle tebe je teda i můj bratr gay protože šílí z Ronalda.Nech Heatcliffa napokoji a jestli se chceš mermomocí do někoho navážet tak si najdi jiné stránky a sem nelez. *8*
      • stankova.lidka

Re: Re: ...

Proč by i kluk nemohl mít svou ikonu a idola, ke kterému by mohl vzhlížet?
        • heatcliff

Re: Re: Re: ...

Co k tomu dodat holky.
          Heath byl sakra přitažlivý, ale to proberem někdy osobně... *3*

Jinak- Heatha miluji.

Díky. *3*
          • Re: Re: Re: Re: ...

25.1. sem psala nějaká BAUNKA příspěvek,kde se ptala Heatcliffa,jestli není gay....a hned se tu někteří rozčilovali,ale nechápu proč??! Napsala to slušně,nikoho neurážela....já si to též myslím už dlouho o H.,ale nijak to neventiluji,protože je mi to upřímně jedno.Navíc jí mohl odpovědět,aby tu byl klid.Ale chápu...je to jeho věc,a nikomu z Nás do toho absolutně nic není!!Takže Heatcliffe,nic proti Tobě.... *3* Tvé příspěvky jsou hezké,a jde z nich cítit Tvá láska k Heathovi,ale...nic se nemá přehánět....myslím to dobře,tak se nikdo hned neurážejte,ju?Říkám tu jen svůj názor....
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Právě proto že po tom nikomu nic není jsme se rozčilovaly.Tady se jedná o Heatha a ne o to jestli je někdo gay nebo není.Já osobně čtu Heatcliffovy příspěvky hrozně ráda.Jsou hluboce procítěné a je z nich cítit Heatcliffův obdiv k Heathovi.Myslím si že je obrovský romantik.
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Vždyť je to úplně blbost, diskuze na této stránce by měla být věnována Heathovi a jestli je tu někdo gay, nebo není, je přece úplně fuk, každý máme nějaký idol a je jedno, zda je to holka či kluk.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Mohl jsem klidně odpovědět, jenže tohle téma se tu probíralo tak zhruba před rokem a půl, a tehdy to nebyla milá diskuze.
              Co mé příspěvky vypovídají o mně, nebo spíše, co si z nich usoudí návštěvník této diskuze je mi vážně jedno. A nehodlám řešit to, že si někdo myslí, že píši něco, co přesahuje míru. Píšu, co píšu, a chápu, že někomu se to může zdát jako přehnaná posedlost, nebo kdo ví co, ale když si to někdo vykládá ze špatné stránky, než aby to bral s rezervou a řekl si, že je to možná nadnesené, tak za to já vážně nemůžu.
              Heatha zbožňuji a asi dokážu o sobě říct, že jsem mega fanoušek, ale jistě nejsem jediný na světě.
              A myslím, že nemá nikdo právo mi tady psát, že má být vše s mírou či co. Nepíši tady nějaké nesouvislé, či divné bláboly. Jsme snad svobodní, když má někdo předsudky- za to já nemůžu.

Můžeš mi říct co tu řešíš?Jestli má někdo svého oblíbence tak je snad jedno jestli je gay nebo není.A vůbec co tobě je po tom jestli je nebo není gay?Být Heatcliffem tak tě pošlu víš kam. *10*

Teda to se mi snad jen zdá!!!Protože miluje Heatha tak musí být hned gay jo?To snad nemůžeš myslet vážně.Hm tak díky já miluji Cameron Diaz tak jsem asi teda lesba.

a zalezi na tom?... ja jsem do neho take stale zamilovana az po usi...a i kdyby byl gay..co je na tom...:)
  • Heath

milujeme Tě, zůstaneš v naších srdcích...
  • petrahladilova

výročí

Dnes je to 3 roky kdy nás navždy opustil ten nejbáječnější člověk na světě.Náš milovaný Heath Ledger.Stále vzpomínám a nikdy nezapomenu..Heath navždy v mým srdci..
    • Re: výročí

to ako keby si ho poznala a bola jeho rodina ..pff

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit