Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letí to

Vzpomínám.
  • danny

Od rána myslím na to, co se stalo před třemi roky a jsem moc smutná. Chystala jsem se sem o Heathovi napsat něco moc hezkého, ale tady je již tak krásně napsáno všechno, co cítím i já, lépe bych to nedokázala. A tak tedy: mám tě moc ráda Heathe a nikdy na tebe nezapomenu - to ani nejde. Také si na jeho počest pustím Zkrocenou horu, protože tam ho miluji nejvíc.
  • stankova.lidka

Dnes

Myslím, že není nutné opakovat to, co zde už padlo. A co se před 3 roky stalo. Rozhodla jsem se, že dnešek stravím s Heathem, ale ne ve smyslu, že někde v koutě budu ustavičně brečet. Chci aby věděl, že i když tady není, život jde dál. Že i když tu není, dokážeme normálně žít. Tím odchodem to pro nás neskončilo. A nikdy to neskončí. Takže můj program na dnešek: celý den mám na sobě tričko s Jokerem, uložila jsem si do alba nové materiály s ním, večer si udělám čaj a zasednu ke Zkrocené hoře (napočest jeho výkonu - určitě posmrkám celý balíček kapesníčků, ale to k Zkrocené hoře patří. Až tady se konečně vybrečím) a potom se podívám na Ples příšer. Chci aby věděl, že v nás žije dál.
    Heathe odpočívej v pokoji. Vždycky v nás budeš žít. *4*
  • 3 roky..

už je to 3 roky co tu s námi není :((
  • heatcliff

Hvězdička

Heath Ledger- nejzářivější úsměv, oči jako sen, a talent, který dokázal tolik lidí nadchnout, včetně mně.
    Navždy si ho budu pamatovat jako Ennise Del Mara, srdcervoucí postavu kovboje, nebo jako Patricka Veronu, kluka co zpívá na školní tribuně či jako básníka Dana.
    Byl vším, čím chtěl být. Byl jedinečný, krásný a dýchal svobodou. Heath byl svobodný, byl jako vítr, a byl jako slunce.
    A pro všechno čím byl a jaký byl, proto všechno ho miluji, protože jednoduše to byl Heath. Heath, který nikdy neodejde. Heath, který je vůní léta, křehkostí vzduchu, kapkou deště na okně, slunečním paprskem v mém stínu a malou Hvězdičkou na nočním nebi. A Heath byl...je...a bude. Protože byl vším. A já mu za to jaký byl Děkuji.
    • -m.a.t.l.a-

Re: Hvězdička

Nádherně, výstižně popsáno... Úplně mě to dojalo. Taky mám v plánu celý den vzpomínat a dívat se filmy, zejména na Temného rytíře se fakt těším.
      Nechápu, že už je to tři roky, tyjo..Je to jak včera, pořád mi neuvěřitelně chybí.
      Myslím, že není jen hvězdičkou na nebi, třeba se na nás dívá i právě teď. :)
      Pořád slyším ten jeho smích v Temném rytíři a pořád vidím ten úsměv na konci Casanovi.
      R.I.P, Heathe *9*
    • Re: Hvězdička

pockej jak to vsechno muzes vedet..znas ho osobne? *1* vis byl to super herec ale tohle je moc ne *1*
  • heath

cetl sem si vase prispevky avidim ze tady jsou lidi s dobrym srdcem..byl a je to muj nej herec tak tu mate ode me naky video z youtube http://www.youtube.com/watch?v=W_T5 00KcaiY
  • Kalendář

Konečně mám kalendář!!! Dostala jsem ho dnes jako úplně nečekaný dárek, měli prý ho v Plzni v Plazze v Levných knihách. Mám ohromnou radost, jsou tam daleko lepší fotky než v tom loňském. Jen mi radost kazí to, že je to den před smutným výročím.
  • heatcliff

Rok od premiéry Imaginária...

Je to neuvěřitelné! Ale dnes je to přesně rok, od premiéry Imaginária. Pamatuji si, jak jsem se nemohl dočkat a v tuhle chvíli jsem psal myslím tady na diskuzi *4*
    Nechápu, jak to může tak utíkat, příjde mi to jako včera...Musím si Imaginárium zase pustit *4*
    • heatcliff

Re: Rok od premiéry Imaginária...

Navždy si budu pamatovat ten moment, když jsem před rokem seděl v kině a koukal na Heatha, když vypadl znovu z toho zrcadla a řekl Vuala, to byl ten nejkrásnější moment celého filmu... *4*
  • heatcliff

Temný rytíř

Temný rytíř- Markíza, 29.1. od 20.00.
    • heatcliff

Re: Temný rytíř

I když já se asi dívat nebudu, protože bych to ani nevydržel. Poslouchat hrůzu slovenského dabingu, to opravdu né, zvláště u Jokera...
      • Re: Re: Temný rytíř

To je škoda, já Markízu nemám. Také už by ho mohli dát na nějakém našem dostupném kanálu.
  • Ples příšer

V sobotu je na Nova Cinema Ples příšer. Není to sice můj oblíbený film, asi nejméně ze všech Heathových filmů, ale už kvůli jeho skvělému výkonu se budu dívat. Škoda, že je tam Heath jen krátce, ale přesto to zahrál naprosto přesvědčivě.
    • stankova.lidka

Re: Ples příšer

Skvělá zpráva. Já se určitě budu koukat, protože je to film, který jsem ještě neviděla. A jsem na to docela zvědavá. *4*
    • heatcliff

Re: Ples příšer

Skvělé! Po Zkrocené hoře další film. Heath je tam opět geniální, a k tomu ten film je vůbec hodně dobrý. Skvělé herecké výkony, i zajímavý děj. Jen Heathova poslední scéna je strašná... *9* Miluji tu jeho postavu- Sonyho. Je mi ho v tom filmu tak líto. Ale film je to celkem zážitek. Ze začátku jsem ho také moc nemusel, ale po delší době jsem mu přišel na chuť, myslím, že člověku se nemusí líbit hned poprvé, ale to je věc názoru. Těším se na sobotu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit