-
Dva roky s Heathem
Je to neuvěřitelné, jak to utíká.
Přesně dva roky zpátky v tuhle dobu jsem poznal Heatha a byl stržen Zkrocenou horou.
Cítím to stále. Tehdy to byl pro mně jedinečný zážitek, bylo jasné, že to bude má srdcovka. *4* -
-
Re: Dva roky s Heathem
Také jsem si včera vzpomněla na druhé výročí, kdy jsem poprvé viděla Zkrocenou horu a proto jsem si ji pustila v tu samou dobu, jako ji dávali před dvěma roky. Také jsem byla z toho filmu úplně unešená a dlouho jsem se z toho vzpamatovávala. Ještě včera, a to jsem ji viděla už mockrát, jsem byla zase zasažena tím silným příběhem, krásnou přírodou, hudbou a hlavně úžasnými výkony. Od té doby je Heath můj nejoblíbenější herec a ještě mnohem víc. -
-
Re: Re: Dva roky s Heathem
Zkrocená hora je prostě film filmů *3*
-
-
Re: Dva roky s Heathem
Vlastně jsem chtěl ještě dodat, že jsem Heatha zbožňoval od první chvíle, s ním to nejde jinak,-)
-
-
Vše nejlepší
Já také přeji všem tady krásný nový rok, ať se vám vše daří a mějte se moc fajn. A myslete na našeho Heatha!!! -
-
Re: Vše nejlepší
Tak a máme tu nový rok,jsme teprve na začátku a já jsem zvědavá,co tento rok přinese....snad to budou jen dobré věci*4*.Zároven přeji Vám,co se tu scházíte-a prostě všem lidem-hlavně hodně zdraví a LáSKY *4* A at je tento rok lepší než ten předešlý. *3* Mějte se krásně.... *5*
-
-
..
Já Vám všem také přeji všechno nejlepší do Nového roku,vykročme do něj společně pravou nohou pro štěstí,polibkem pro lásku a s teplným čajem v rukou pro zdraví.Doufám,že si dnešní poslední den v roce náležitě užijete ale hlavně přežijete!Já na Heatha NIKDY nezapomenu,je to přeci jen kus života,co ho znám a ty léta se nedají zapomenout.Takže ještě jednou : Vše nej do Nového roku 2011! *4* -
HAPPY NEW YEAR!...
Všem fanouškům na této diskuzi bych chtěl popřát Vše Nejlepší do roku 2011 *4*
Také doufám, že i v dalším roce, který nás čeká, pojede diskuze naplno, přeci jen- jsme tu kvůli Heathovi *4* Já budu Heathovi věrným fanouškem stále, a doufám, že nejsem jediný *3*
Takže ještě jednou Vše Nej v roce 2011. Mějte se. -
-
Re: HAPPY NEW YEAR!...
Rozhodně nebudeš jediný :))) Také všem přeji Šťastný nový rok ...a doufám že to tu brzo zase rozjedeme :))
-
-
Heathy, Michelle, Jake...
Možná už víte, že Michelle získala nominaci na Zlatý Glóbus za film Blue Valentine, který bude u nás v kinech od 24.ledna. Většina kritiků jí předpovídá i nominaci na Oscara, - jsem rád, že je tak úspěšná
*4* Kromě ní, ale na Zlatý Glóbus nominovali i Jaka Gyllenhaala *4*
Tak mně napadlo, že to je kousek party ze Zkrocené hory.
Michelle nedávno poskytla pro televizi ABC i rozhovor, ve kterém mluví o Heathovi a jeho smrti. Je vidět, že má tu bolest v sobě. Jsem ovšem moc rád, že se jí daří tak dobře, a že dostává jako herečka nějaká uznání, ona si to obzvlášť zaslouží, je moc talentovaná na to, aby se o ní málo vědělo *4* -
filmbox
KLETBA BRATŘÍ GRIMMŮ v tv na filmboxu právě teď :)) -
fotky
http://www.michellewilliams-fan.com /photos/displayimage.php?pid=12862& fullsize=1 :):):) -
-
Re: fotky
Já jsem dneska na horách potkala jednu holčičku, která byla Maty strašně podobná. Jen měla světlé oči a nebyly to takové ty Heathovo, ale jinak.. skoro celá ona. *4*
-
-
A nemáte tady někdo skype? :) na pár z vás už mám kontakt a píšu si s vámi ...ale co ostatní? ráda bych si s vámi popovídala...kdyby jste chtěli tk si mě přidejte..jmenuju se handarock...a kdyztak moje icq je 404582944...budu moc rada...já strávila vánoce doma v Olomouci a byl to moc super večer...a na silvestra pokud to vyjde tak bud budu s rodinou a nebo s kamaradama :) -
Svátky
ahoj lidi všichni se tady známe a vlastně vůbec neznáme.napište pár řádků jak jste trávili vánoce a jak budete trávit Silvestra?Pokud samozřejmě chcete.Já jsem trávila Štědrý den u babičky na Šumavě bylo to úžasný je tam perfektní lyžovačka taď jsem doma užívám si volna a dokola si pouštím Heathovy filmy a na Silvestra jedem k tetě do Doks tam jezdíme každý rok moc se těším -
-
Re: Svátky
Tak já Štědrý den strávila doma s přítelem,a byl to fajn-dostala jsem od Ježíška nového mobila,tak mám velikou radost....a Silvestra budeme oslavovat doma v klídku,ještě se ségrou a jejím přítelem...já osobně Silvestr moc nemusím *13* .....a den před tím-ve čtvrtek-máme menší oslavičku z práce,tak na to se těším.Jinak si to všichni moc moc užijte,hodně štěstí,lásky a hlavně zdraví v novém roce 2011,a vzpomínejte na Heatha *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Svátky
Já jsem strávila Štědrý den tradičně jako každý rok a svátky jsem prožila vesměs po návštěvách. Největší radost mám z dárků, kde je Heath. 26.12. to byl přesně rok, kdy jsem mu úplně propadla a teď to prožívám úplně stejně a intenzivně jako před rokem. Silvestr strávím poklidně v obýváku u telky. Taky nemusím Silvestr. Vždycky si uvědomím, jak rychle to zase uteklo. Ale den před tím se chystám s mamkou taky vyrazit na lyže. *4*
Užívejte si posledních dní roku 2010 a do toho nového vkročte pravou nohou. Šťastný nový rok *4*
-
-
Re: Svátky
Já jsem od Štědrého dne v Krkonoších u babičky,a budu tu až do 2ledna.Hrozně ráda lyžuji tak tu trávím všechny víkendy v zimě. -
-
Re: Re: Svátky
Já už od minulého týdne marodím takže ležím celé vánoce v posteli a koukám na filmy s Heathem.Dnes jsem měla jet na lyže a tvrdnu doma.Silvestr budu doma možná mi přijdou dvě kámošky podle toho jak mi bude takže vyhlídky nic moc. -
-
Re: Re: Re: Svátky
Tak to To přeji brzké uzdravení *3* Je to nemilé,že zrovna o svátcích si nemocná....ale snad už je Ti líp *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Svátky
Na Štědrý den a přes svátky jezdíme s mužem pravidelně s přáteli lyžovat do Alp a nejinak tomu bylo i letos.Taťka nám před vánoci dal přednášku o tom že bychom umřeli bez počítače a bez mobilu tak jsme celé 3 dny co jsme tam byli měli vypnuté mobily a notebook jsme sebou ani nebrali abychom mu dokázali že to tak není.Bylo to super a nejvíc jsme se nařehtali když u oběda začal někomu zvonit mobil a měl stejnou melodidi jako můj muž a ten se okamžitě začal šacoval a hledal mobil.Na Silvestra jedem s přáteli a kámoškou Gabčou (kterou jsem poznala na těchto stránkách)do Tater strašně se těším mám tam jednu z nejlepších kamarádek.
-
-
-
-
-
kalendář
Tk už ho mám konečně tky ! :)