-
kalendář
Dneska jsem byla v Plzni v Levných knihách, měli tam různé kalendáře celebrit za 39 Kč (právě prý je dostali), ale Heathův tam nebyl. Byla jsem moc zklamaná. Není ani v jejich nabídce. -
-
Re: kalendář
A co knihkupectví na náměstí kousek vedle od Levných knih? Já sem měla v plánu tam jet zítra, ale kvůli nemoci z toho sešlo. *9* -
-
Re: Re: kalendář
Jeětě to zkusím jinde, ale moc nadějí si nedělám. Moc mě to mrzí.
-
-
-
Heathy
Tak to jsem zvědav, zda ho najdu *4*
Ale jsem rád, že se to trochu rozjelo.
Jinak za měsíc a něco to bude rok od premiéry Imaginária v českých kinech, to tak utíká *9* Příjde mi to jako včera, když jsem na něm 21.1. v kině byl a byl to jedinečný zážitek *4*
Nezapomenu na ten okamžik, kdy Heath vylezl zas z toho zrcadla a já měl v tu chvíli pocit, jakoby znovu žil, byl to krásný moment! -
kalendáář
To je super :) hned jak pujdu ze skoly do města tak se tam podíváám ....těším se :))):-*** -
kalendář
je to tento kalendář
http://cgi.ebay.com/H EATH-LEDGER-DR-2011-Oversized-CALEN DAR-plus-stickers-/370457519939?pt= LH_DefaultDomain_0&hash=item5640fd2 743 -
-
Skvělé. O víkendu se chystám do Plzně, tak se určitě hned musím jít podívat. Ale koukám, fotky jsou hodně stejné. A myslím, že kalendáře vyšli zase dva ne? Předtím měl jinou fotku a i samolepky tam u toho byly (nevím jistě). Ale určitě vezmu hned první, který uvidím *4* Děkuju za informaci -
-
Re: Re: kalendář
Super, super zpráva. Hned zítra si ho poběžím koupit. Doufám, že ho dostanu. Už se nemůžu dočkat. Zase celý rok Heathovy fotky na zdi. Mám strašnou radost. Už mám kalendář Jakea, a hned vedle bude Heath (zatím je tam ten letošní). Jsou to moji největší oblíbenci. Heath ještě o trochu větší. Je to prostě můj miláček.
-
-
a tady ho máte i s fotky které v něm najdete
http://www.amazon.co.uk/ gp/product/images/B003ZGUXE4/ref=dp _otherviews_z_1?ie=UTF8&s=kitchen&i mg=1
-
-
kalendář
Tak kalendář Heatha na rok 2011 koupíte za 39kč v levných knihách,profilové fotky.Včera jsem na něj narazila na Palmovce,tak jsem si na vás zpoměla,že z toho budete mít radost,tak doufám že všichni kteří po něm toužíte ho seženete *4* -
Jake
Právě jsem si přečetla na hlavní Heathově stránce v rubrice napsali o mně článek, kde se Jake svěřuje s tím, jak strašně mu Heath chybí, protože si při natáčení Zkrocené hory vytvořili skutečně hodně intimní vztah. To si myslím bylo vidět i na jejich výkonech v tomto filmu. Proto byl film asi také tak strašně sugestivní. Úplně mi to vehnalo slzy do očí. Musím si zase pustit Zkrocenou horu, vždycky to bude můj nejoblíbenější film. -
Achjo
Achjo můj milášek umřel byl tak hezkej......je mi ho fkt líto...:((( *9* *9* -
Příběh rytíře
Tak dívali jste se na Příběh rytíře? Já jo, a byla jsem zase nadšená, i když jsem ho viděla už mockrát. Heath je tam moc pěkný. Už když jsem ho viděla poprvé, se mi moc líbil, to byl ještě naživu. A pak přišla Zkrocená hora a rázem se z něj stal můj miláček č. 1. A tak je to pořád. -
-
Re: Příběh rytíře
Koukala jsem se i se ségrou. Obě ho tam milujeme a nejen tam *4* A spolužačka během filmu psala, že se taky kouká a líbí se jí to. Byla jsem zase ve svém živlu. *4*
-
-
...
jej to je doba co sem tu byla naposledy :D....tak co novyho? ja sem odkaz na Heathuv kalendar nasla jen na anglickych strankach...a asi si ho objednam. -
kalendář..
Našla jsem nějaké odkazy na kalendáře s heathem akorát že na německých stránkách..škoda že to nevychází u náás :( -
-
Re: kalendář..
To mě teda pěkně štve :/ ..
-