Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stankova.lidka

Informace

V TV mini je rozhovor s Jakem Gyllenhaalem a jsou tam dvě fotky ze Zkrocené hory. Jedna kde sedí Jake na autě a druhá, kde je i Heath. *4*
    • Re: Informace

Jakeovi to v tom Perském princi fakt sekne
    • heatcliff

Re: Informace

I tyhle malé fotky vždy potěší, co?! *3*
      • emo-anne

Re: Re: Informace

Tv mini uz mam doma :):):)
  • gallacher

O_o

Nějak vám to tady vázne lidi..
  • emo-anne

Anglie

Právě jsem se vrátila z Anglie a Londýna a skvělá atmosféra tam byla...Byla jsem tam už po několikáté a tentokrát jsem si to pořádně užila....A lidi mají opravdu vkus, tři kluci měli tričko jokera....vypadalo to ůžasně ale bohužel jsem ho nikde nenašla :( Do muzea voskových figurín jsem nešla, 1. byla jsem tam už několikrát a za 2. neměla jsem sebou moc peněz...Ale kamarádi kteří tam byli říkali, že ani Jakea ani Heatha(ani Jokera¨) neviděli...Mrzelo mě to ale věřím, že se tam ještě objeví :) Jinak všude vyseli plakáty Jakeova nového filmu Princ z Persie, zajdu si na něho, protože mám jakea díky zkrocené hoře strááášně moc ráda:) Navíc jsem tam u TOWER BRIDGE hledala místo zčáteční scény Imaginaria, ale nějak sem to nevykoumala....každopádně byla jsem nadšená, že jsem možná stála tam, kde před dvoumi lety ještě stál Heath :(:)...
    • heatcliff

Re: Anglie

Ta scéna na mostě, kdy tam Heath visí, je perfektní a zároveň hrozná, asi víte proč...
      Ale celé to působí tak velkolepě a magicky...Imaginárium je skvělé, v kině jsem byl nadšen, musí msi to zase brzy pustit... *4*
    • eve-lyn

Re: Anglie

Z toho muzea jsem byla docela zklamaná .. Heath ani Jake tam nebyli.. ae tak nevadí ,aspoň sem se tam mrkla.Koukala jsem z busu a hned 1. den tričko Jokera..došel mi dech a hned hele joker!.. *1* .. ALE ani já ho nikde nenašla..
      • emo-anne

Re: Re: Anglie

Jn ja ho tky videla uz prvni den a vypadalo to nadherne ;)
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Anglie

To teda! ... no nic,já si teď Jokera du zapnout *4* .. Božský Heath na scéně *15*
  • DVD

Kdy asi tak může vyjít DVD Imaginária? Už se na něj moc těším. V kině to bylo sice super, ale pořád jsem četla titulky, a tak jsem se nemohla pořádně kochat Heathem i vším ostatním. Jsem zvědavá, jaký bude dabing, jestli bude Heatha a jeho tři náhradníky mluvit jeden člověk, nebo bude každý mít jiný hlas. Nemůžu se dočkat!
  • stankova.lidka

Imaginárium

Dneska jsem tak seděla v čekárně u zubaře a sáhla jsem po prvním časopisu, co jsem uviděla. Hned na začátku byla Sienna Miller. To mě potěšilo a vzpoměla jsem si na Casanovu *4* O pár stránek dál mě čekal článek o Imagináriu. Hned jsem si to všechno musela přečíst a litivala jsem že si to nemůžu odnést domů *15* Co se mi vrylo do srdce byla poslední věta: Ledger tak ukázal, že je mimořádně talentovaný herec, jehož fanoušci si budou rádi myslet, že pouze zmizel za magickým zrcadlem. Už si to nepamatuju přesně, ale tu jednu jedinou větu jsem si četla pořád dokola a celou tu dobu, co jsem byla v čekárně jsem nedala časopis z ruky. *14*
    • kackac

Re: Imaginárium

Přesně tak ! *4* Napsali to tam moc pěkně ! *3*
      • heatcliff

Re: Re: Imaginárium

Ano pravda, přesně krásně řečeno!
  • terkap5

heath

tenhle týden jsem byla na zájezdě v Anglii.Samozřejmě sme šli i do muzea voskových figurýn,myslela sem si že by tam mohl být i Heath,ale nebyl *9* .tak sme se šli kouknout na suvenýry a najednou vidím jokera.To mě dost potěšilo.Další den sme měli rozchod po Londýně,tak sem se šla podívat do nějakého obchodu s pohledama a kalendářema.Normálně tam hned na začátku byl pohled Heatha *14* ,ale kalendář bohužel ne.Zeptala sem se toho pána co tam byl jestli nemají ten kalendář a nějaké fotky Heatha a on mi řekl že kalendář už je vyprodaný ale fotky by tu mohl mít.Tak je začal hledat a u toho mi vyprávěl(tedy co sem s mímy špatnými znalostmi pochytila)že Heath byl opravdu nadanej člověk,výbornej herec,že ho měl moc rád a je škoda že umřel.Také řikal že doktoři jsou idioti,že mu dali ty prášky.Nakonec našel asi 5 krásných fotek,tak sem si je musela koupit.Opravdu mě ale potěšilo že mi tohle o Heathovi řekl úplně neznámý člověk,a že měl Heathe tak rád jako já *3*
    • stankova.lidka

Re: heath

Já jedu do Anglie v září. Už se nemůžu dočkat :D Ale trošku se bojím, že nebudu moct někam zajít, protože když jsem to četla, máme tak nabytý program... No uvidíme, třeba se mi podaří učitele přemluvit, aspoň na chvilku :)
    • eve-lyn

Re: heath

Fakt ne ? .. bože,já tam jedu dneska a prostě byl jedinej na koho se těšim..a von tam není..tak to je na prd.. *9*
      • emo-anne

Re: Re: heath

já tam jedu zítra....ale vím že heath tam nikdy nebyl :(:( doufala sem ze ho tam daji aspon jako jokera ae nee ... :(
        • heatcliff

Re: Re: Re: heath

Promiň, ale to mluvíš o Londýně, že tam nikdy nebyl?
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: heath

ne proboha :) ja vim ze tam byl nekolikrat ...mluvim o muzeu voskovych figurin...nikdy jsem ho tam nevidela ...tkze doufám ze aspon do mistnosti filmovych hrdinu a filmovych postav ho tam daji ;) to by bylo skvelyy...
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: heath

aha já si říkal... *1*
  • Joker

Včera jsem viděla na ulici kluky kteří chodili v maskách na poslední zvonění.Najednou proti mě jde Joker!!!!!!Srdce jsem měla až v krku ,byl tak věrohodný že jsem myslela že zešílím.Jako kdyby šel proti mě Heath.Snad jsem tomu chvíli i věřila a ještě teď to rozdýchávám.
    • l.enik

Re: Joker

Mně se přesně toto stalo loni.Pořád jsem se za tím klukem otáčela a zírala na něho *1*
    • kackac

Kdyby proti mně šel Heath, tak bych to taky nerozdýchala. :D
      • eve-lyn

Re: Re: Joker

V mym případě by to byl asi trapas.. já bych se zastavila a neskutečně bych na toho kluka zírala *1*
    • emo-anne

ty jo ...to si dokažu prrdstavit ....buhvi jestli bych se uhlidala :D
  • daduska

POMOC!!!!!

Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim
  • heatcliff

Zase jednou v Bontonlandu...

Tak jsem dnes byl v Bontonlandu, mají tolik nového zboží, ale kalendář s Heathem na rok 2011 není- zatím, doufám, že nějaký bude!
    A tak jsem si aspoň koupil krásné placky s Jokerem *4*
    • kackac

Re: Zase jednou v Bontonlandu...

To taky doufám, že na příští rok výjde kalendář s Heathem ! ! ! ♥ Jak říkáte je super se celý rok dívat na Heatha, ale také bych za sebe řekla, že by do toho příštího kalendáře mohli dát hezčí fotky. *3*
      • heatcliff

Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

No ten druhý kalendář měli asi jen tady v Bontonlandu, nikde jinde jsem ho neviděl, ani na netu není, jedině na Ebay...
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

Já ho mám z Ebaye a přiznám se, nebyla to levná záležitost. Taky mi prasátko pěkně zhublo, ale nelihuju toho a teď se na mě kouká celý den *4*
    • Re: Zase jednou v Bontonlandu...

Také jsem myslela na to, jestli bude zase nějaký kalendář na příští rok. Moc bych ho chtěla. Je to fajn, dívat se celý rok na Heatha.
      • heatcliff

Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

No taky bych byl rád, doufejme, že nějaký vyjde...
        • Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

Já také věřím, že vyjde, ale mohli by tam vybrat lepší fotky než jsou v tom letošním. Je přeci tolik krásných Heathových fotek, kde mu to moc sluší.
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

jj ....hlavně bych brala fotky z jeho mládí a taky ze zkrocené hory...no takový kalendář zkrocene hory by byl tky ůžasnej :-**
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

já ten druhý kalendář nemám bohužel...v praze jsem neměla čas chodit po obchodech a v olomouci jsem ho zatím nikde neviděla :(
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Zase jednou v Bontonlandu...

To jo, souhlasím, jen Zkrocená hora by byla super...Ale zase fotky v tom letonším jsou také krásné, jde o to, jak kalendář myslíte, jestli ten první, nebo ten druhý, protože v tom druhém jsou nádherné fotky z filmů i akcí...a k tomu tam je ten plakát Heatha jako Ennise.
              No doufám, že kalendář na rok 2011 vyjde, vždyt Heath je i po smrti stále populární, patří mezi ty filmové legendy, to určitě! Uvidíme...
  • stankova.lidka

Pojídač hříchů

Zrovna jsem dokoukala pojídače hříchů (dnes prvně). A mám smíšené pocity. Heath má lepší filmy, ale zase je to trošku jinačí žánr než jsem zvyklá...nebylo to ošklivé, dalo se na to koukat, byla jsem docela zvědavá na konec jak to dopadne :D, ale zase to nebyl žádný trhák. Jen bych chtěla vědět jak by to pokračovalo. Jestli by se zbavil toho pojídače co má v sobě nebo by zase pokračoval stovky let jako jeho předchůdce...ten konec se mi zdál hodně otevřený :) ale film sám o sobě nebyl špatný
    • Re: Pojídač hříchů

Mě osobně film nějak neoslnil, ale Heath ano. Zase do té role dal kus duše, jako vždycky. Ať hrál co hrál, pokaždé to byl skvělý výkon. A s tím koncem máš pravdu, třeba režisér počítal s tím, že když film bude mít úspěch, natočí ještě Pojídač hříchů II, ale nedopadlo to tak.
      • emo-anne

Re: Re: Pojídač hříchů

To máš pravdu...Heath je ve všech svých rolích přesvědčivý a vyjímečný ...ale film byl slaby ..ae dá se na to dívat to určitě už kvůli heathovi ;)
        • heatcliff

Re: Re: Re: Pojídač hříchů

Jojo, Pojídač je jeden ze slabších Heathových filmů, ale ta ponurá nálada filmu je něčím uklidňující, a k tomu Heath je jako balzám na duši, dokázal vždy vytěžit z filmu maximum, i když film mohl být slabší, on nikdy nezklamal, a dal do toho vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit