Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Imaginarium

Konečně jsem viděla Imaginarium!! *14*
    Je to zvláštní film...ale opravdu se mi hrozně líbil!!! Nádhera! Heathovi to tam sluší jako vždy *4* a krásně to zahrál! Fakt jsem z toho filmu nadšená!! Heath byl, je a vždy bude nejlepší!!!!!! *9* *3*
    • kackac

Re: Imaginarium

Já na Imaginarium půjdu dneska večer ! *3* Už se nemůžu dočkat ! *14* *14*
  • Heath

Teď koukám na Imaginarium.Ach bože, proč musel odejít?
    • eve-lyn

Re: Heath

Znám spoustu odpovědí na tuhle otázku,přesto si jí pokládám každý den.. *9*
      • kackac

Re: Re: Heath

To já taky ! ! ! *9*
        • spnetka

Re: Re: Re: Heath

on neodešel, je v nás všech ♥ *14*
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Heath

To je pravda ale stejnak se mi nelíbí že po Imagináriu všechno skončí, teda myslím novinky *9*
  • gabi..heath..

Prostě ON..♥

Dlouho jsem sem nic nepsala, ale to neznamená že bych si to tu pravidelně nepročítala...a třeba na Heathyho pozapomněla-TO NIKDY!!...asi proto že to co se mi honí hlavou vy napíšete podobně ve svých příspěvcích...a jsou moc krásné a ta básnička je opravdu překrásná...a ještě když je to 1979-tý příspěvek..opravdu pěkné.... je super, že vás je tolik co máte Heatha rádi...a za to bych vám chtěla všem moc poděkovat...Nevím jak vy, ale já třeba z mého okolí neznám moc lidí kteří by Heatha měli rádi jako já...jako užasnou osobnost s neuvěřitelným talentem, která prosluní všechny zatažené dni jen pouhým úsměvem....a po chvilce čtení vašich příspěvků si v tomhle jediná opravdu nepřijdu...:) a to mě vždy poteší..Takže opravdu děkuji..♥ *4*
    • kackac

Re: Prostě ON..♥

To já v mém okolí taky nemám nikoho kdo by měl Heatha rád jako já. *14* *9* Někdy se mi zdá, že ho mám ráda jenom já ale, potom si vzpomenu na Vás a vím, že ho má rádo hodně lidí ! ! ! *3*
    • eve-lyn

Re: Prostě ON..♥

Já taky nezmám nikoho z okolí,kdo by měl tak rád Heatha jako já.Určitě ho ale spousty lidí vidělo,buď jako Ennise nebo Jokera,nebo jako uplně někoho jiného.Jediný,kdo ho má rád téměř jako já je moje kámoška..Ta jediná asi chápe ,možná až mojí posedloust, Heathem. *15*
  • spnetka

10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Heathe jsi naše Slunce, které hřeje,
    zářící hvězda s Měsícem,
    po tvém úsměvu pookřejem,
    ten je za všechny tisíce.
    Jsi pro nás všechno, čím bys mohl být,
    a máme tě moc rádi,
    doufáme, že v nebíčku, jsi šťastnější než tady.
    Děkujeme za to, že jsi tu s námi byl
    a vzpomínku na tě, si zachováme až do posledních sil.

-----Milujeme tě-----
    • leunamet

Re: 10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Nádherné!!! *4*
    • Re: 10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Nádherný!!!
    • stankova.lidka

Re: 10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Krásný 1979 příspěvek *4*
      • Re: Re: 10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Souhlasím, krásný 1979 příspěvěk, díky že jste si vzpomněli. :))
        • kackac

Re: Re: Re: 10 důvodů, proč tě mulujeme ♥

Naprosto souhlasím ! *3*
  • 1979

za 3 příspěvky - nebo tak - tu bude 1979 příspěvků - přeci jen takové číslo už tady v diskusi nikdy nebude. Bylo by fajn, kdyby si někdo vzpomněl a na 1979. příspěvěk (rok Heathova narození) napsal něko moc hezkýho. *3*
  • kackac

...

Asi před týdnem jsem mamčině kámošce půjčila DVD Casanova a už mám strašněj absťák !!! *10* *9* *14*
    • gallacher

Re: ...

se ti nedivim,proto nedavam veci z Heathem nikdy z ruky,i kdyby me meli zabit tak nikomu nic nepujcim :D:D
      • Re: Re: ...

No já mám zase doma dvě DVD Zkrocené hory, protože když jsem ji loni dostala v únoru od kamarádky k narozeninám (jen v češtině), tak jsem se tak bála, aby se mi s ní něco nestalo, že jsem si ještě koupila originál DVD, když jsem ho objevila v Tescu. A také jsem ho chtěla mít v angličtině.
  • spnetka

:)

Heath se nám v "top osobnosti" posunul z desátého místa na deváté *14* jen tak dál *1*
    • gabi..heath..

Re: :)

paráda.. *14*
    • Re: :)

bezvadný *3* musíme ho dostat na vrchol! *1*
    • kackac

To je přece super !!! Musíme držet palce aby se posunoval dál a dál !!! *14*
    • heatcliff

super *3* *5*
  • petrahladilova

...

a taky se blíží Heathovo datum narození,těším se ale je mi z toho i smutno..jo a 4 pírka jsou moc pěkný film... *3*
    • heatcliff

My jsme si minulý rok připili s mamkou červeným vínem, které měl prý Heath rád...
      Tak letos udělám asi něco podobného, nějaký menší rituálek, ale zase budu myšlenkami s Heathem a jeho blízkými, kteří v ten den asi moc happy nebudou... *9* *9* *9* Je jen důležité na Heatha vzpomínat také s radostí, protože on je naší radostí, a dává mě i Vám velkou energii, a takový on byl- slunce *4* , které nám bude svítit navždy...,-) *3*
      • gallacher

Re: Re: ...

jo slunko taky,ale pro me je i Měsíc,protože je pro mě hezčí a je víc magický..
        • heatcliff

Re: Re: Re: ...

No já jsem takový blázen *1* , že snad Heatha vidím ve všem krásném, a kromě slunka, měsíce je také zářicí hvězda na nočním nebi, to určitě! *3* *5*
          Heath je naše vše! *1* *3*
    • gallacher

přemyslím co udělám víznamného 4.4.......asi si upecu neco sladkeho,naliju si neco a budu se divat na heathovi filmy do zblnuti :-) *3*
  • gallacher

...

Dneska na stáncích vychází znovu Čtyři pírka,tak kdo to nemá tak si to muzete opatrit za malou castku.. *3*
    • gallacher

je to krasnej film,heath tam predvedl ze je Pan herec...hlavne ten kaskaderskej kousek na tom koni ,a prej nemel kaskadera,tak to sem fakt hledela..
      • emo-anne

j je to krásný, zajimavý film...Plný lásky, přátelství a hlavně dobrodružství;-) 100% stojí za zhlédnutí a nejen jednou :) Stojí za to zhlédnout i bonusy:)
    • Re: ...

ahoj jaký je ten film čtyři pírka je to pěkný?neviděl jsem to
      • heatcliff

Čtyři pírka je celkem pěkný film, není to nic výjmečného, ale asi se u toho člověk nenudí. A Heath je i zde jako všude skvělým hercem, takže proč to neskouknout...
        • Re: Re: Re: ...

Mně osobně se Čtyři pírka moc líbí, a zvláště Heathův výkon se mi zdá v tomto filmu skvělý.
      • stankova.lidka

Je to krásný film plný napětí a už v polovině držíš Heathovi palce a říkáš si "tak jak to dopadne?" Mně se ten film líbí moc hlavně jak byli v té jeskyni jak se tam začnou smát :D
  • heatcliff

Zkrocená hora nejlešpší film

Ani jsem nevěděl, že Zkrocená hora získala Zlatý Glóbus v kategorii Nejlepší film- Drama-. Tak aspon zde vyhrála, když toho Oscara né, i když ho mít měla!
    • Re: Zkrocená hora nejlešpší film

Rozhodně to byl film hodný Oscara. O tom, co s člověkem dovedl udělat, jsme tady psali už mnohokrát, ale mně osobně, a myslím, že i mnoha dalším lidem, také úplně změnil pohled na homosexuály. Do té doby jsem je vnimala jen jako komické postavičky, které se chovaly přehnaně žensky, a tak vystupovali také ve filmech, jen pro pobavení diváků. Ale po Zkrocené hoře jsem o nich a jejich problémech začala uvažovat úplně jinak. Že prožívají stejně silné city a vášně jako jiní lidé a určitě to mají v životě daleko složitější.
    • heatcliff

Re: Zkrocená hora nejlešpší film

Omlouvám se za to š v nejlepší...,-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit