Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1979

Tak mě jen tak napadlo, že už se blížíme k 2000 příspěvkům v této diskusi, a rok 1979 je rokem Heathova narození, jen myslím že 1979. příspěvek by měl být něčím zvláštní a krásný. Je to jen nápad...Heath byl naprosto úžasný, a já stále nevěřím tomu, že už tu prostě není mezi namá, i když ho máme všichni v srdíčku *9*. Ráda si čtu všechny vaše příspěvky, všechny jsou krásné a psané od srdce.
    • emo-anne

Re: 1979

jj to by bylo pěkný :) tkvé číslo v diskusi už tu pak nebudeme mít;-)
  • emo-anne

rozhovor

TAAAK ted jsem nasla na youtube uplne nahodou rozhovor v aute s heathem po premiere pribehu rytire....tento sem ete nikdy nevidela.....kouknete se : http://www.youtube.com/watch?v=OoWQ 7FLbdVY heath je tam krasnej a veselej ;-)
    • stankova.lidka

Re: rozhovor

Krásný, sice jsem tomu za mák nerozuměla ale mě stačí se na něj koukat a poslouchat jeho hlas *14*
      • emo-anne

Re: Re: rozhovor

přesně a ta jeho mimikaaa jáááááááááj:-***:D
        • Re: Re: Re: rozhovor

Přesně tak jak píšeš....ta jeho mimika,ty gesta....to jak krásně a roztomile se dokázal zatvářit....to uměl jen ON - Náš milovaný Heath !! *3* *3* A strašně moc se mi líbil ten jeho smích...i když jsem nevěděla čemu se směje tak jsem se musela smát s ním *14* *14* Prostě byl ůžasnej....škoda že "byl" ..... *4*
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: rozhovor

Já věřím že furt je....ve filmech, v rozhovorech, na fotkach,, v matilde, v nás;-);-);)
            • spnetka

Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor

přesně tak, máš pravdu *14*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: rozhovor

Ještě,že existuje internet,youtube,videa..Ačkoli jsem tomu taky moc nerozuměla,nevadí mi to,jak už jste psali...stačí jen poslouchat a kochat se.. *4*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: rozhovor

Je zvláštní a krásné, jak nám jedna osobnost může zpříjemňovat běžný život, - kéž by to Heath věděl. *9*
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: rozhovor

Já věřím,že to vidí.Že na nás všechny dává pozor.A je rád,že jsme nazapoměli a doufám,že nezapomenem.
  • Batman

V pátek dávali v televizi Batman začíná a jeho pokračování je Batman Temný rytíř. Tak doufám, že by ho mohli v dohledné době dát. Byla bych strašně moc ráda, protože jsem ho viděla jen jednou, měla jsem ho z půjčovny, a moc bych ho chtěla vidět znovu. Stejně si koupím DVD. Heath je tam úplně senzační.
    • petrahladilova

Re: Batman

to nebude tak rychlo to si ještě počkáme než bude temný rytíř v telce... *5*
      • Re: Re: Batman

Ano to je pravda,to si ještě počkáme....snad příští rok se dočkáme *7* Na HBO sice už několikrát Temného rytíře dávali,ale ještě to bude myslím nějakou dobu trvat než bude u nás... *9*
        • Re: Re: Re: Batman

Jak jste říkali, na HBO už ho hodněkrát dávali, dokonce někdy nedávno, ale je to dabované, a dabing je prostě....není nad originál v angličtině. Heathovo podání Jokera je tam fantastické a to se vším všudy a tím myslím JEHO HLAS. Opravdu doporučuji raději anglickou verzi s titulky. Ale posudte sami. Nad Heathův hlas a podání Jokera prostě není. *4*
  • stankova.lidka

Casanova

Tak jsem dokoukala Casanovu. Je to hezký film. Benátky jsou nádherné...Snad ze všeho se mi líbil bonus jak Heath poznamenal že sebou rád mrská a hází - to mě pobavilo *14* Ten film je taková pastva pro oči. Moc hezké *4*
    • kackac

Re: Casanova

Heath je v Casanovovi uplně úžasný ! ! ! *3* *14* Film mě hodně zaujal a podle mě je to Heathův nejlepší film ! *14* Pokaždé mi zvedne náladu a na všechno škaredé zapomenu.
      • spnetka

Re: Re: Casanova

taky jsem konečně zkóukala Casanovu a hned dvakrát *1* *1* báječný film a ještě báječnější Heath *14*
    • heatcliff

Re: Casanova

Jojo, Casanova je film, který člověka neomrzí, a zlepší mu náladu, už kvůli tomu nádhernému prostředí. A Heath byl prostě oddaný herec, a dělal to se vším všudy, když hrál, tak prostě pořádně se všemi stránkami té role, no prostě jednička! *5* A hlavně k němu to úplně sedí, a jak říká na začátku filmu: Jde mi o okamžik, který potrvá věčnost- člověk mu to věří s každým pohledem, ideální Casanova!
      *1*
      • Re: Re: Casanova

Casanova je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, a asi jsem ho viděla po Zkrocené hoře nejvíckrát. Je fakt, že je to film pro dobrou náladu. Mám ho moc ráda. A v bonusech je Heath úplně krásný, zvláště jak zpívá, tancuje a dělá blbiny se svou partnerkou.
  • mileyxd

Je to on nebo ne?

Čaute lidi....chci se zeptat těch kteří už viděli Imaginárium....tak teď si nezvpomínám když ke konci je tam Heathova postava oběšena tak to hraje on a nebo ne?..sry ze se na to ptam jenze si to nedokazu ted vybavit presne jestli je to on a nebo nekdo z tech hercu kteri ho pak hraji......diky za odpoved
    • heatcliff

Re: Je to on nebo ne?

Ten koho oběsí, to je Colin Farrell, třetí herec, který dohrál Heathovu roli.
      • Re: Re: Je to on nebo ne?

Herci Johnny Depp,Jude Law,a Colin Farell se po dotočení Imaginária vzdali svých honorářů ve prospěch Heathovy dcerušky.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Je to on nebo ne?

Jojo, je to krásné gesto, Heath by si toho určitě moc vážil. *9*
  • Heat v kriminálce

nevíte někdo co je pravdy na tom že jeden díl Kriminálky New York je natočen o Heathově smrti?
    • Re: Heat v kriminálce

Kdysi jsem četla, že mají v plánu jeden díl o Heathovi natočit..jestli nakonec existuje, nevím :) Zkus se podívat na imdb.com a na popis dílů.
    • Re: Heat v kriminálce

Prý o tom psali v novinách
      • heatcliff

Re: Re: Heat v kriminálce

No nikdy jsem o tom neslyšel.
        • Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Já o tom teda také nic nevím...Ale kdyby to byla pravda,vůbec bych se nezlobila *5*
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Jj je fakt,že jsem to už taky někde četla.Přesněji ne,že je natočen o Heathově smrti,ale je tím inspirován.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

No bylo by asi lepší zjistit, že Heath spáchal sebevraždu, tak bych věděl, že sám chtěl život ukončit. Ale když pomyslím na to, že byl neuvážněný, vzal prášky a šel si zdřímnout, a nevěděl, že se neprobudí, je mi z toho pěkně úzko! *9*
            • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Re: Heat v kriminálce

Je pravda že Heathův brzký odchod je jeden velký otazník. Už se nikdy nedozvíme jak to vlastně bylo, jak na tom byl, co se mu honilo tu noc hlavou...
    • gallacher

Re: Heat v kriminálce

taky o tom nic nevim.. :/
    • heatcliff

Re: Heat v kriminálce

A jak jsi k té zprávě přišla? Já jsem teda o tom nic neslyšel...
  • s...............

HELE LIDI PROC UMREL................. *7*
    • gallacher

Re: s...............

ale je to nestastna nahoda.. *9*
      • Re: Re: s...............

ale to je škoda did má malý dětsko
        • gallacher

Re: Re: Re: s...............

No nam to povidej,my se stim nemuzeme smirit uz dva roky a to jsme ho ani osobne neznali,to si predstav co to muselo udelat z jeho rodinou a kamaradama.
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: s...............

no to jo no....a nikdy se s tim nesmirime...ae v nasich srdcich a ve svych rozhovorech a filmech je naporad:-**
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: s...............

presne
    • emo-anne

Re: s...............

jestli chces slyset to co se mu stalo no tk spolikal blbou kombinací prášků a jeho srdičko to nevydželo :(:(
  • kackac

DVD...

Mám ohromnou radost !!! *1* Dneska mi konečně přišly ty objednaný DVD - Zkrocená hora, Casanova a Patriot. Myslím, že je půjdu hned zkouknout !! *3* *3*
    • gallacher

Re: DVD...

se mas,taky bych se na to hned podivala a hlavne s titulkama protoze nekdy mi ten dabing rusi uplne ten dojem z filmu a hlavne miluju Heathuv hlas...Oni sou vsechny filmy lepsi s titulkama protoze si to vic uzijete nez kdyz do toho gdaka nejakej ceskej daber a vetsinou rika uplne neco jinyho nez tam bylo puvodne..
      • emo-anne

Re: Re: DVD...

heath ma nejnadhernejsi hlas co sem kdy slysela :-**
        • gallacher

Re: Re: Re: DVD...

klidne by mi i vypravet pohadky,krasne uklidnujici,nadhernej hlas.
    • emo-anne

Re: DVD...

Hned bych sla s tebou!!!:) Až budu doma tak si zase neco pustim po dlouhe dobe ;-)
  • gallacher

..

Docela dobry film,takovi prumer v Heathovych filmech,HEathuv vykon neni potreba ani komentovat,protoze je jasny ze byl skvely....hlavne ta cast jak si na konci zpiva,uzasny..
    • kackac

Re: ..

Ten konec je vážne super jak tam Heath zpívá. *3* Legendy z Dogtownu mě bavily víc než Beze mě: ... . Heath je tam skvělej jako vždy ! *14* Není co dodat. *3*
      • gallacher

Re: Re: ..

jo to mě taky,sice Beze mě,je dobrej film,ale vetsinou sem se nudila,nejak me to nezaujalo....U legend z dogtownu sem se aspon parkrat pobavila,vetsinou to byli utrzky z Heathem..jak si zpival,nebo hazel prkna ze strechy nebo tanvoal na party..
  • heatcliff

Legendy...

Tenhle film mě nijak nenadchl. Heath se mi tu líbi, nakoneci ta jeho image *1* , působila celkem dobře, prostěopět předvedl, že to s hraním uměl, ale jinak samotný film, nevím...Asi už to mockrát vidět nemusím...
    Ale Heath je jednička! *15*
    • emo-anne

Re: Legendy...

Tak to každý má jiný názor...mě se ten film líbí dost...je to i možná otázka věku nevím...každopádně mě ten film dost baví;)
      • heatcliff

Re: Re: Legendy...

No tak zase ty jsi starší jen o rok,-)bez urážky. A myslím, že to není otázkou věku, ale jde tu spíše i o to téma, které mě nelákalo. Prostě já mám filmy s Heathem, které jsou pro mě nej, ale tenhle to rozhodně není, můj názor, ale když se ti líbí, vůbec ti to neberu.:)
        • emo-anne

Re: Re: Re: Legendy...

jj šk ja vím každej ma jinej styl;-);-) heath by byl jedinecnej ajik kdyby hral nejakou malinkatou roli;-)
        • heatcliff

Re: Re: Re: Legendy...

Ale co,- Heath je prostě Heath,))) *3*
          Můj první zážitek byl Ennis Del Mar, a Zkrocená hora, tady jsem ho poznal, prostě je to pro mě srdcovka *14* Zkrocená hora je jedinečně nádherná...Navždy!
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Legendy...

to je pravda,kazdy ma jiny nazor a muze si ho rict...Film dobej,Heath skvělej jako vzdy,co vic komentovat,me zase nejak nezaujala Zkrocena hora..
            • Re: Re: Re: Re: Re: Legendy...

No to máš pravdu. Znám dost lidí, kteří viděli Zkrocenou horu, a nijak zvlášť to na ně nezapůsobilo. A přitom spoustu lidí to oslovilo tak, že se z toho nemohli vzpamatovat. Každý je jiný. A to je dobře.
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy...

I kdyz je to film skvelej,herci uzasni,reziser skvelej,ale nejak me to nechytlo,to ja radsi Pribeh Rytire kde se zasmeju nebo Casanovu,a nebo šíleného Jokera...Ale je to jedno,protoze mam rada Heatha vsude a vzdycky..
          • Re: Re: Re: Re: Legendy...

Mně se ten film docela líbil, Heath tam byl zase úplně jiný, než na jakého jsem zvyklá, ale vychutnávala jsem si hlavně jeho, jak hraje zase celou duší. Všem svým postavám dokázal dát úžasnou opravdovost. Ale jak říkáš, můj nejoblíbenější film to také nebude. Pro mě je to jednoznačně Zkrocená hora, která se mnou tak otřásla, že mi, dá se říct, změnila život.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy...

No se mnou Zkrocená hora také otřásla, to je prostě Heathův nejlepší film.
              Je to nádherný a hrozně smutný příběh, ale je to prostě krása! Jako to dokazuje už to, že se mnou nikdy v životě žádný film nezámaval, že bych na něj myslel, nikdy! A Zkrocená hora se mnou udělala nevídané, bylo to úplné pobláznění, prostě film filmů...Je pravda, že každý má jiný vkus, a každému se líbí něco jiného ,ale jak se nemůže líbit Zkrocená hora, tím nechci nikoho z Vás urazit, jen ten film je Heathovým koncertem ve všech smyslech, nevím...Ale samozřejmě každý má jiný názor, jen nechápu to, kdyby jiný film, ale jak se nemůže líbit Heathovému fanouškovi zrovna Zkrocená hora, což je film, který nemá ve svém tématu konkurenci, a k tomu to je jedinečný film, takových filmů není mnoho...Zvláštní, ale jak vidím nemusí se líbit, no co no...Pro mě je Zkrocená hora srdcovka srdcovek
              *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit