Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kackac

DVD ...

Včera jsem si z netu konečně objednala Casanovu, Zkrocenou horu a Patriota. Zkrocenou horu jsem neviděla celou, ale Patriota ano. Casanovu jsem neviděla vůbec. Už se nemůžu dočkat až to příjde ! Pro mě jsou to 3 nejj filmy od Heatha ! *3* *14* *14*
    • Re: DVD ...

Tak to se máš opravdu na co těšit. Skoro ti závidím, že Zkrocenou horu uvidíš celou poprvé. Je to nejkrásnější film, jaký jsem kdy viděla. Casanovu mám také moc ráda, ale také Čtyři pírka, Candy a Temného rytíře. Toho jsem viděla teprve jednou a teď se ho chystám koupit.
  • pro Heathviku

Omlouvám se ti ale nechodím sem zase tak často.V létě roku 2006jsme s dnes už mojí ženou byli na prázdninách v USA.Na pár dní jsme navštívili New York a v kavárně jsme odposlechli že následující den se tu koná nějaká přehlídka či festival a má tam být větší koncentrace hvězd.Samozřejmě jsme byli zvědaví a místo kde přijížděly hvězdy jsme navštívili(najít to byl horor)A právě tady jsme Heatha zahlédli.Trvalo to zhruba 3-4 minuty ale bylo to úžasné vidět někoho, koho jsi ještě včera netušila, že bys ho mohla vůbec někdy v životě potkat.Procházel okolo nás a byl nám takřka na dosah ruky,mával a usmíval se tím svým charakteristickým úsměvem.Pak s bodygardy zmizel.Toť vše.Manželka to rozdýchávala hodně dlouho.Někdy mám pocit že ho miluje víc jak mě. *3* Měj se fajn.
    • Re: pro Heathviku

Evane moc díky že jsi odepsal.to ti fakt závidím jestli se ti bude chtít napiš koho jsi tam ještě viděl diky moc
      • Re: Re: pro Heathviku

Náhodou jsem sem znovu kliknul.Jsi rychlík. To jsi celý den na těchto stránkách?Viděli jsme ještě Cameron Diaz,George Clooneyho,Paris Hilton,Taru Banks a pak tam bylo spousta umělců které jsme ani neznali.
        • Re: Re: Re: pro Heathviku

Evane moc ti diky že jsi mi napsal díky za všechno a někdy napiš vůbec bych se nezlobila,kdybys napsal brzo a napsal něco o sobě.Já jsem z Pardubic a je mi 18 let a studuji Gymnázium jestli chceš můžem si psát nejen o Heathovi. *14*
  • emo-anne

michelle

Ahojky :) K legendám : Viděla jsem je 6krát a je to dobře udělaný film...ale nepatří k těm extra ae stojí za to skouknout :) Na konci si heath zpívááá *14* Ale konec taky není moc veselý.... No beze mě mam na dvd a je to pekný film ;-)Pustím si to ted a budu nad tím premýšlet....jak sem to viděla porpvé musela jsem hlídat sestřenku a moc jsem si to neužila... Včera jsem byla na novém filmu jmenuje se Zakletý ostrov...Michelle tam s leonardem DiCapriem hraje hlavní roli- jeho manželku...je to fkt super film ne moc veselý ale stojí za to ...A michelle tam hraje sice vražedkyni, ale stojí za to skouknout....Určitě na to zajděte;-) Omlouvám se , že to nesouvisí moc s heathem ten film...Ale hraje tam michelle a ta s ním souvisí dost ;-);-)
    • heatcliff

Re: michelle

Taky uvažuji, že na to půjdu, už kvůli Michelle, a když to celkem chválíš, tak to asi bude dobrý.
      • emo-anne

Re: Re: michelle

Je to film na přemýšlení....Ale je to super film ;-) A jak říkáš...byla jsem zvědavá na michelle;-)
  • gallacher

Casanova

Prave jsem se dodivala na Casanovu a nově ještě na bonus jak se to natáčelo.Jsem na Heatha jeste vic pyšná, než sem byla předtím,když jsem slyšela mluvit Siennu Miller a režiséra a scénáristku o Heathovi.Sienna rika ze je to nejen skveli herec ale ze i je s nim velka sranda,scénáristka říkala že Heath je pro ni jediny kandidat na roli casanovi a stelesnuje vše co ženy žádají,sexy,krásny apod...a režisér říká že s ním byla skvělá spolupráce,že se doplnovali a ze je Heath skveli filmar a inprovizovali hodně spolu a že je to skveli herec a uzasny clovek...rozbrecelo me to,nadhera,jsem na tebe moc pysna Heathe...jo a pravy Casanova umrel v čechách....
    • heatcliff

Re: Casanova

Ten bonus jsem viděl už mnohokrát, a je pěkné, jak o něm ostatní hovořili, ale to že byl Heatn skoro všestranně nadaný, a že byl jedinečný, to víme snad všichni?! *3*
      • gallacher

Re: Re: Casanova

to mela byt jako na me narazka nebo co? hele uklidni se laskave,nejsi tady jedinej velej fanousek..
        • heatcliff

Re: Re: Re: Casanova

Nebyla to žádná narážka! Nemám tu zapotřebí provokovat Heathovy oddané fanoušky. Tak se hned nečerti.
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: Casanova

ja sem naprosto v pohode..
    • stankova.lidka

Tak to už se těším až mi to pošleš. Jinak dopis hážu do schránky zítra *4*
      • gallacher

Re: Re: Casanova

Urco se na ten bonus hned mrkni,protoze sem jak to rikali byla asi dva kilometry vysoka a strasne pysna na Heatha, az sem brecela..
  • ZH

Tak pro mě je na prvním asi taky Zkrocená hora...i když i Patriot se mi moc líbí,až na to že je to smutný,a Heath tam umře...Ale až po shlédnutí ZH jsem začala Heatha pořádně vnímat...ten film byl asi pro více lidí zlomový.A já nevím jak vám ostatním,ale třeba v 10 důvodech se mi jak hnědovlasý nelíbil tak,jako blondáček...i když nechci říct,že by mu to tam neslušelo,to néé *13* ,ale víc se mi prostě líbí jako blondáček... *14*
    • stankova.lidka

Re: ZH

Jako blond mi připadal tak uličnicky ale zase když měl vlasy krátké vypadal jako dospělý muž který ví co chce *4*
      • heatcliff

Re: Re: ZH

No jsou tam rozdíly, jak říkáš, v krtaších a hnědých vlasech vypadal dospěle, a jako blond byl takovej kluk z pláže.
        Ale mě se líbil v obojí, i v hnědých vypadal k světu! *3* Měl takové dravé kouzlo, prostě charisma obřích rozměrů...
    • heatcliff

Re: ZH

No právě, že sice jako blonďák byl fakt něco, ale mě se líbil v hnědých strašně moc, třeba ve Zkrocené hoře na začátku vypadá také moc dobře, a hrozně se mi líbí jeho image v Candy, tam pro mě vypadá skvěle, a k tomu to jeho veršování.
      No prostě slušelo mu toho více.
  • heatcliff

Beze Mě

Tak Beze Mě je hold složitý film, a myslím, že svým způsobem je jedinečný, také ho nějak nemusím, ale myslím, že tenhle film je opravdu pro jiné povahy, navíc ten děj je tak zvláštně položený...
    Heath je tam úžasný, a jak bylo zmíněno, dabing špatný, ten hlas má dabér, kterému je tak přes 40, a navíc se to k němu vůbec nehodilo, nejlépe byl Heath nadabován ve Zkrocené hoře Sašou Rašilovem, možná v Candy to ušlo...
    • heatcliff

Re: Beze Mě

Ale zapoměl jsem na scénu s Michelle, která je dobrá, Michelle je tam také skvělá.
      • heatcliff

Re: Re: Beze Mě

A jinak Legendy z Dogtownu nebudou asi pro mě nic extra, protože už samotn étéma filmu mě trochu odpuzuje, surfaře,- no to mě asi moc bavit nebude, ale samozřejmě se na to povídám kvůli Heatha, já z toho filmu viděl jednou jen kousek...Je pravda, že Heath tam vypadá fakt jinak *1*
        Prostě asi se všichni shodneme, že nejlepší Heathovy filmy jsou Zkrocená hora, Candy a temný rytíř, teda aspoň pro mě to jsou tři jeho nej filmy, Imaginárium je sice také moc dobré, ale ty tři u mě vedou.
        • emo-anne

Re: Re: Re: Beze Mě

Legendy jsem viděla asik 6krát...Anekončí to taky nejlíp aspoň ne pro heatha ....ale na konci si zpívá takže je zas slyšet ten jeho nádherný hlas :)
        • Re: Re: Re: Beze Mě

A taky 10 důvodů proč se tě nenávidím... *3* ,ale zpátky k dabingu....podle mě byl nejlépe nadabován v Patriotovi,v Příběhu rytíře ,v Ned Kelly a myslím že i ve 4 pírkách *7* hercem a dabérem Martinem Sobotkou....ten podle mýho k něm sedí nejlépe....a vždycky když tohohle dabéra slyším někoho dabovat tak si vždy vzpomenu na Heathečka.... *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Beze Mě

přesně sem to tady chtěla napsat ale už si mě přeběhla :)
          • Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Ale je to samozřejmě věcí názoru... *5*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Ale Casanova je také pěkný film, na oddech.
              Řekl bych, že každý film Heatha má něco do sebe, a nemsmím opomenout Ruce pryč, což je také zajímavý film, a Heath je tu také jedinečný. 10 důvodů pro mě znamená možná i zásadní období, protože to byl můj druhý film, který jsem s Heathem viděl, takže má u mě místo. Ovšem třeba Pojídač hříchů, to je film, na který stojí se za to dívat jedině kvůli Heatha, a jeho krásnému hraní, protože sám film dobrý není...
              Ale jak jsem řekl, pro mě jsou tři nej- Zkrocená hora, Candy a Temný rytíř.
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: Beze Mě

Máš pravdu, v těch filmech byl také dobře nadabován! A 10 důvodů, tak na ten film se rád podívám, ale pro mě to jeden z jeho nejlepších filmů není, já jsem své 3 filmy řekl, po těch třech bych ještě uvedl Imaginárium, a Ples příšer to je taky moc dobrý film, i když ten moment, kdy se Heath zastřelí, ten teda nemusím. *9*
              Ale prostě já Heatha vidím všude rád, je ale stejně neuvěřitelné, že mě tak dostal!
              Nikdy předtím se mi to nestalo, ale on si mě získal na celé čáře, čím on to dělal?! *1* *3*
  • New York

Evane prosím ozvi se psala jsem ti včera a prosila, abys mi napsal ,jak jsi viděl Heatha.Napiš prosím
  • Casanova

Tak lidičky já už mám taky Casanovu ... *14* .Sehnala jsem ho ve středu hned v první trafice,a ani jsem s tím popravdě nepočítala že ho seženu,protože tady někdo psal že byl snad ve 3 trafikách a nesehnal to.Ale já tak koukala do výlohy,a když už jsem to pomalu vzdávala tak jsem ho naposlední chvíli uviděla a měla strašnou radost *14* *1* Zatím jsem neměla čas si Casanovu pustit,ale už se moc těším,protože podle toho co jsem tu četla je to moc pěkný film...Ale nebudete se na mě doufám zlobit,když řeknu že film "Beze mě: šest tváří B.D." se mi zrovna dvakrát nelíbil...Heath je tam krásnej...o tom žádná...určitě podal 100% výkon,ale ten film mě prostě jinak moc nezaujal....Heath má lepší filmy.Ale je to věc názoru....každýmu se líbí něco jinéh *5* Jinak Gabi ,psala jsi tu nedávno že s Heathem hrál jeden český herec ve 4 pírkách *7* Můžeš napsat který *7* Já o tom ani nevěděla,ten film jsem viděla jen jednou a to asi před rokem a pul,a nevšimla jsem si že tam hrál český herec... *4*
    • kackac

Přesně moje slova. Film mě taky moc nezaujal, ale Heath je tam úžasný ! *3*
      Legendy z Dogtownu budou snad lepší ! *3*
    • gallacher

Ja sem to videla asi pred pul rokem a taky me tonejak nezaujalo,divala jsem se na o kvuli Heathovi,protoze on je jako vzdy uzasnej..TO je proste umeni...
      • Re: Re: Casanova

Jak píšeš tak já se na to taky dívala jen kvůli Heathovi,ale ani jsem to nedokoukala do konce,protože jsem u toho usnula *8* .A taky se mi nelíbilo,jak byl Heath nadabovaný.Ale jinak tam byl Heathík nádhernej...ale jak říkám...film sám o sobě mě příliš nezaujal,a kdyby tam nehrál Náš andílek *4* tak už bych to přepnula hned na začátku...
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Casanova

Koukám že nejsem jediná koho to moc nenadchlo :) Kdyby se na tom nepodílel Heath tak bych u toho taky neseděla. Připadalo mi to jako dokument - asi jsem to trochu nepochopila, potřebovala bych to vidět ještě jednou :D A co se týká dabingu, nesnáším dabing. Vždycky mi titulky vadily ale s Heathem mám titulky raději...slyšet jeho krásný hlas... *14*
          • Re: Re: Re: Re: Casanova

Já mám s Heathem taky raději titulky,ale třeba v Patriotovi nebo v Příběhu rytíře byl nadabovaný skvěle....ale stokrát lepší je slyšet jeho hlas-sexy hluboký,podmanivý hlas *14* *14* Ten film byl životopisný¨¨¨¨
  • heatcliff

Heathy

S tím smutkem to mám stejně, myslím, že v poslední době mi vlnu emocí přináší jedině Heath *9* , - Heath je zlato! *4*
    Tak Beze mě máme za sebou, Heath je tu skvělý, ale je to takový film k zamyšlení po všech stránkách, néjen, že v té době Heath a Michelle procházeli krizí, ale navíc tahle role začala Heatha psychicky velmi vytižovat, a myslím, že v tomhle období začal brát ony prášky *9*
    Ach jo, ten náš Heathy...!,-)
    *9* smutek a *4* radost, on je ztělesněním tohodle všeho.
  • heatcliff

Heath v TOP 10

Teď jsem si všiml, že Heath je opět v Top desítce osobností, to je super!Naposled tam byl někdy v období, když dostal Oscara minulý rok, a teď se tam zas pomalu vrací! *3*
    • stankova.lidka

Re: Heath v TOP 10

To je skvělé *4* zrovna jsem se vrátila z pokoje ubrečená, potřebova jsem si něčím hodit když jsem viděla starší fotky Heathyho plné radosti a života nevydržela jsem... *9*
      • kackac

Re: Re: Heath v TOP 10

To se mi stává skoro každý den a jěště když k tomu hraje nějaká dojemná písnička tak je to ještě horší. *9* *9* Jinak mám velikou radost, že se Heath dostal do TOP 10 a doufám, že se dostane ještě víc dopředu. *3* *4*
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Heath v TOP 10

Můžeme jen doufat *4*
          • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Heath v TOP 10

Taky se mi stávalo téměř běžně,že sem se najednou z ničeho nic rozbrečela,a naposled ve čtvrtek..ale to bylo asi po měsíci.Před měsícem sem si řekla,že by Heath nechtěl,abych už 2 roky brečela kvůli němu,uvědomila sem si,že s tim nic neudělám a můžu si brečet jak chci,nadávat a mlátit do věcí.Tak sem přestala,i když občas se neudržím a slzy prostě tečou a neovlivním to.
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: Heath v TOP 10

jo to se mi stava taky,nekdy mi zacnou tyct slzy samy od sebe kdyz vidim jeho fotku,nebo kdyz otevru oci kdyz se probouzim tak ho vidim nad sebou jak se usmiva a mam hned dobrou naladu....je to ruzne
    • narzis

Re: Heath v TOP 10

jo no:) jsem rada *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit