-
Čtyři pírka
Hned ráno jsem běžela do obchodu pro Casanovu a Top Dívku. Top Dívku jsem sehnala bez problémů, ale Casanovu nikde nemají. Zašla jsem se zeptat snad do všech trafik tady u nás a nikde nic. Tak to zkusím zítra. Snad budu mít víc štěstí. *4* Když nemám Casanovu tak jsem si pustila Čtyři pírka. Ten film jsem dneska viděla prvně a úplně mě dostal. Třikrát jsem zeregistrovala že mám vlhké oči a celou tu dobu jsem Harrymu držela palce. Je to krásný film plný emocí a napětí. -
-
Re: Čtyři pírka
Čtyři pírka je krásný film, tam Heath podal jeden ze svých nejlepších výkonů, alespoň podle mě. Už jsem ho viděla několikrát, a vždycky se mi moc líbí.
-
-
Top dívka
V Top dívce je vzpomínka na Heatha. -
-
Re: Top dívka
a co tam o nem je? velkej clanek nebo jen zminka? -
-
Re: Re: Top dívka
No tak velký jako v Bravu to není.Malá recenze na Imaginárium a jeho nejlepší filmy (podle nich) tj.10 důvodů...,Příběh rytíře,Zkrocená hora a Temný rytíř-ke každému je tam fotečka.Já bych ale s koupí vůbec neváhala,i kdyby tam bylo jen jeho jméno napsáno,takže jsem byla nadšená. -
-
Re: Re: Re: Top dívka
Jak půjdu pro Casanovu tak vezmu hned i Top Dívku *4* Děkuji za ibformaci *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Top dívka
*informaci*
-
-
-
-
-
...
Také bych chtěl jednou navštívit Perth, už proto, že to musí být nádherné město, ale tak si říkám, k Heathovému hrobu nebude jen tak lehký přístup, podle mě!
Vemte si, že to by tam mohl chodit kdokoli, a mohl by tam provádět nějaké špatnosti. Máme přece plno vandalů a vtipkařů, kteří by si rádi zařádili, že?!
Takže nevím, zda je to tak lehké s tím přítupem, přece jen nějaká ochrana tam být musí, když jde o tak známou celebritu.
A jinak také závidím těm lidem, kteří měli tu možnost vidět ho zblízka, někdy si tak říkám, kéž bych mohl jednou udělat rozhovor s Heathovými rodiči, enbo sestrou, zeptal bych se na to jaký Heath byl, vím, že se to nikdy nestane, ale aspoň si promluvit s někým kdo ho viděl, mluvil s ním... -
-
Re: ...
Třeba Tomáš Hanák, ten s ním hrál ve filmu Kletba bratří Grimmů, přímo tam měl roli, kdy byl po boku Heatha, mluvil s ním a byl v jeho těsné blízkosti. Ten by o něm mohl asi vyprávět.
-
-
kledba ....
Včera jsem se dívala na vyhlášení ANNO 2009 a jednu cenu předával nějakej chlápek a říkal,že spolupracoval na filmu Kledba bratří grimmů.Tak jsem jen tiše zaviděla,určitě viděl Heathe *7* já všem kteří ho mohli vidět tak závidím,co já bych za to dala...a samozřejmě jim to i přeju musí to být zážitek fakt na celej život...no ale jednou poletím do Austrálie k jeho hrobu a hlavně říct mu jak ho mám ráda a že tady chybí...vím že tam poletím *3* já to dostanu jako dárek,už jsem byla informovaná... *3* ale to je až za dlouho...tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a nezapomínejte na Heathe,bylo by mu smutno bez nás...tak paa -
-
Re: kledba ....
Taky mi taťka sliboval, že tam poletíme....tak doufám ze to vyjde....musíí....:):) Já taky závidím těm lidem....Kdysi, když jsem byla u babičky, tak dávali na nova cinema nebo na nějakem takovém programu dokument o nějaké novinářce, která jezdila po filmových festivalech a natáčela rozhovory a nedaleko ní stál heath, tak šla k němu a natočila s nim rozhovor :):) Uplně moc sem ji to záviděla :)
-
-
ds
Zdravim! známý mi doporučil jednu stránku, na které získáváte body za různé věci např: přihlášení, zodpovězení otázky nebo shlédnutí videa...body můžete vyměnit za různou elektroniku, skejtové prkna nebo oblečení. Od doby, co se známý zaregistroval, to je 2 měsíce, má už doma PSP a trička... pokud chcete pozvánku, napište mi na e mail ironmaiden133@gmail.com NEBERTE TO JAKO SPAM NEBO REKLAMU, VEMTE TO JAKO INFORMACI, NIKOHO DO NIČEHO NENUTÍM *5* -
Bravo
Tak jsem si koupila Bravo,ale číst jdu až teď ;);) -
-
Re: Bravo
Bravo jsem si taky koupila a už je mám přečtený. o Heathovi tam píšou mos hezky, ale ta fotka jak ho odvážejí mě rozbrečela. *9* Pokaždé když to Bravo otevřu a vidím tu fotky jak Heatha odvážejí mám štrašně divný pocit chce se mi brečet a je mi smutno. Proč zrovna on musel umřít ?!?!?!?! *9* *9* *8* *8*
-
-
Temný rytíř
Tak brouzdám programem - 3. 3. jsou Legendy z Dogtownu na NOva Cinema a den předtím 2. 3. je na HBO temný rytíř, bohužel je to od půlnoci, což je škoda, vím že to zřejmě všichni máte na DVD nebo jste to už viděla, ale jen tak pro informaci. http://tv.seznam.cz/hledej?w=Temn%C 3%BD+ryt%C3%AD%C5%99 -
-
Re: Temný rytíř
A 27. února 2010 v 20:05 na Barrandov TV jde Beze mě: Šest tváří Boba Dylana.
-
-
..
A vydim ze se do diskuze pridali i novy lide,tak Vitejte :-) -
-
Re: ..
omlouvam se *vidim
-
-
..
Jen me tak napadlo,jestli by si nekdo z vas nechtel dopisovat postou,ze by jsme si i vymenovali fotky heatha a filmy a tak,kdyby mel nekdo zajem tak napiste.. -
-
Re: ..
jj to bych byla taky ráda, kdyby se někdo takový našel:) esi chces,tak mi napiš icq nebo mail:)
-
-
Nehrál etě...?
Nehrál on taky v Modré laguně a v Návratu do modré laguny toho Richarda? Mám takový poct, že jsem ho tam viděl... -
-
Re: Nehrál etě...?
Ne to neni Heath...Modra laguna je z roku 1980 a to Heatovi byl jeden rok...a hral ho Christopher Atkins a Navrat do modre laguny tam ho hraje Brian Krause...
-