-
Dnes večer
Tak dneska se doufám zase všichni sejdeme u obrazovek u Šesti tváří. Už se moc těším na Heatha, je tam tak krásný, jak balí v té restauraci svou budoucí ženu. No a ještě víc se těším na 3.3. na Legendy, protože to pro mě bude zase nový film. -
-
Re: Dnes večer
Taky se těším a na 3.3 se taky těším, protože Legendy z Dogtownu jsem ještě neviděla. *3*
Včera jsem se koukala na Kletbu bratří Grimmů mám to na DVD a Heath je tam tak úžasnej a stejně jako v jiných jeho filmech tam podal škvělý herecký výkon. Taky si to musím pustit v angličtině mám strašně ráda jeho hlas. ! *3* *14* *9* -
-
Re: Re: Dnes večer
Jo,jeho hlas musí snad každej milovat,je tak uklidňující tak zvučnej..i když občas nevim co říká,je mi to uplně fuk,hlavně,že ho slyšim..občas si pustim nějakej rozhovor ,zavřu oči a jenom poslouchám..
-
-
Re: Dnes večer
V té restauraci je Heath fakt skvělý!
Ten jeho uličnický smích, kdo by tomu nepropadl?!
*1* -
-
Re: Re: Dnes večer
Už se těšim na večer.A na Legendy se těšim snad ještě víc,ten film sem viděla jenom jednou a moc se mi líbil.Zase Heath v jiné podobě,jako skejťák a trošku zhulenec.. *15*
-
-
-
New York
Ahoj Evane,19.2.jsi psal na tyto stránky že jsi viděl Heatha.Teď jsem to četla.Prosííím napiš víc,jak ses k tomu dostal a jak to probíhalo.Prosíííím ozvi se. -
kino
Tk nikam nejdu....přestali to hrát po dvou týdnech...důvod neznámý...naštvaná jsem moc....nehorázně mě to mrzí :(:( -
-
Re: kino
V BUDĚJCÍCH TO je to samý začali to promítat když jsem odjela na hory, vrátila jsem se pak to tam bylo ještě 5 dní..a najednou jsem to tam nenašla...a navíc to ty poslední dny dávali jen ve 22.30...takže pro mě v týdnu celkem nemožné....ale včera jsem zjistila že tady v menším městě kde jsem častěji než v budějcích to budou dávat 19. a 20.března.....tak jsem mooc ráda že jsem to nepromeškala..:) -
Uz mam rezervovany listky na 15ho... -
Ale zjistila jsem, že 15. a 16.3 se to hraje v menším kině uprostřed Olomouce...takže sem ráda že aspoň někde poblíž to budou hrááát !!!:) -
-
Re: Re: kino
proto sem to uz nemohla v tom programu najit....sou normalni?....asi ne -
-
Re: Re: Re: kino
jn....raci sem tam nevolala...pujdu asik do toho metropolu...pujdes taky ? :) -
-
Re: Re: Re: Re: kino
asi jo...uvidim,ale chtela bych.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kino
ale vypada to ze bych tam mela jit...super ,uvim imaginarium v kineeee
-
-
-
-
-
-
Imaginárum
A je to!
Imaginárum úžasný,úžasný.Když začal film,přepadl mě pocit štěstí.Asi z toho,že zas uvidím Heatha,ale v tu chvíli mě nenapadlo,že ho vlastně vidím naposledy.Film začal,já sem si přála,aby nikdy neskončil,aby ty 2 hodiny trvaly věčně.Když Heath prošel zrcadlem myslela jsem ,že ho už neuvidím,ale naštěstí se objevil znovu.Potom co film skončil, četla jsem ještě titulky..chtěla jsem vrátit čas a vidět film znovu.Za sálu jsme odcházeli poslední,nikdo už tam nebyl,nikdo nechtěl vidět v titulkách jeho jméno a věnování jeho rodině,snad jenom já.Hned bych šla do kina znovu.
Hned jak jsem přišla domů,popisovala jsem,jak je to úžasný,jak je v Imagináru Heath hezkej,má úžasnej hlas,sou tam krásný barvy.Nakonec řekla máma jednu větu : Je ho škoda..Uplně mě to vehnalo slzy do očí... -
-
Re: Imaginárum
Mě osobně se snad nejvíc líbila scéna kdy Tony zachraňuje Valentinu, projde zrcadlem a...nic. Ten jeho úsměv to bylo prostě něco nepopsatelného *14* A zítra se těším na Beze mě: šest tváří B. D. Dneska jsem zkoukla Příběh rytíře a ještě večer si asi pustím Patriota. Má to u mě premiéru tak jsem zvědavá :) -
-
Re: Re: Imaginárum
A jinak na zítřek na večer se taky strašně těším !!! *3* -
-
Re: Re: Re: Imaginárum
Pardon vlastně na dnešek ! *9* *3*
-
-
To se máš na co těšit ! *3* V Patriotovi jsem Heatha viděla poprvé a můžu říct, že je tam opravdu úžasnej ! *3* *14* *14*
-
-
Už se strašně těším !!! *3* Já na Imaginarium půjdu 14. března, ale už teď se nemůžu dočkat ! Po tom co tady píšete se v tom kině určitě rozbrečím !! *9* *9* Heatha je strašně velká škoda. Je mi po něm smutno. *9* *9* *9* *9* Žádný herec nikdy nebude jako náš HEATH !!! *9* *9* Miluji tě !!! *9* *14* *9* *14* -
-
Vy se tak máte *9* *9*
-
-
Je ho škoda neuvěřitelná! Ale jeho krásná duše tu zůstane navždy. Já si včera pouštěl Ruce pryč, sice v angličtině, ale to mi vůbec nevadilo, protože mi stačilo sledovat Heatha, jeho důvěryhodný herecký talent, jeho krásná gesta, a mimiky, a nepatrně i jeho celého, víte, byl to opravdu jedinečný herec, chci říct, že on dával do těch postav vše, každý pohyb, gestikulaci, vše je tak povedené, a přesné, Heath byl fakt jedinečný druh, naprosto neohrožený! Doufám, a přeji filmovému průmyslu, aby takových herců měl více, protože s Heathem ztratil zlato, nemluvě o herecké kariéře, kterou by v budoucnu Heath měl, kdyby pokračoval v herectví nadále, byl by postrachem všech herců, protože by moc dobře věděli, že Heath Ledger je něco, a taky že pro nás stále bude! *3*
-
-
Kino
Tak je to tady!
Dneska du konečně do kina na Imaginárum.
Teďka se budu celej den těšit na půl 8 večer,a až tam budu sedět,tak se budu těšit na film,ale co potom?..Uvidim určitě krásnej film a budu vědět,že byl poslední, a nebudu chtít z kina odejít.Ale budu muset.Kéž by ten okamžik mohl trvat déle než pouhý 2 hodiny.. -
-
Re: Kino
ty se mas,ja na to chci taky strasne jit,ale nemuzu *8* *8* *8* ... -
-
Re: Re: Kino
Já jdu v sobotu podruhé na imaginarium s kamaradkou:) Strasne se tesim...a pak si udelame s kamoskou filmovy vecer s heathovymi filmy:) Strasně se těšíím!:) A všimli jste si že je heath na 3. místě mezi v hercích ?:) To je super...snad to nezařeknu ;-) -
-
Re: Re: Re: Kino
tak to se mas,ja kamose nemam,tak si delam filmovy vecery sama :D...dneska si jdu do mesta nakoupit bramburky a podobny veci a budu se divat na filmy s Heathem.
-
-
-
Re: Kino
Je pravda že 2 hodiny je strašně málo a ještě když tě ten film baví a líbí se ti, uteče to dřív než myslíš.
-
-
Ruce pryč...
Ted když jsem konečně sehnala Casanovu, bych mooc chtěla Ruce pryč....nemáte to někdo a nebo nevíte kde bych je mohla sehnat? předem mooc děkuji...:) -
-
Re: Ruce pryč...
No Ruce pryč jsou k sehnání jen někde na Arara.cz, nebo na zahraničních stránkách tipu: Amazon, Ebay...
Ale každopádně je to všude v angličtině... -
-
Re: Re: Ruce pryč...
tak to je pěkně naprd....A bylo to třeba někdy v TV u nás..?
-
-
-
Casanova
Tak uz mam taky konecne Casanovu,vcera sem to taky nemohla sehnat,tvrdili mi ze to nema vyjit,ale ja si stala za svym *1* ...a dneska sem si to koupila a bylo to vystaveny predemnou hned jak sem vylezla z autobusu,a doma mi tata oznamil ze to koupil taky,tak to mam dvakrat...nevadi ja zastavam nazor cim vic tim lip :D....jo a jinak sem prohlizela svou kompletni sbirku byvaleho filmoveho casopisu a je tam hodne clanku s heathem a pobavilo me interview o nataceni Casanovi,odpovidal Heath,Sienna a režisér..to bylo fakt neco *1* -
-
Re: Casanova
Tak to já jsem měla výjímečně štěstí, včera jsem se v první trafice zeptala....a hned jsem ho měla....skoro jsem až poposkočila radostí....:) a před chvílí jsem casanovu dokoukala, samozřejmě v aj s titulkama....Heathuv hlas je tak ůžasný že by byla škoda místo něho poslouchat takovej dětskej hlásek(v porovnání s Heathym)co ho daboval, hodně mě nadchlo, když jsem v těch bonusech slyšela že Heathy za sebe nikdy nenechal zaskakovat..nejaký kaskadery apod. doslova řekl že ho to baví....a potom taky když režisér říkal že se nechal inspirovat i nápady ostatních a hodně využíval Heathyho...který jak řekl je (byl) hodně nadaný jak herec i filmař.I když to všichni víme♥...zkrátka jsem při tom filmu teměř zapomněla že tu s námi Heathy už není...a nechala se unášet tím jeho nádherným hlubokým hlasem, kterým kdyby na mě někdo promluvil...tak asi omdlím....:) -
Re: Casanova
To se máš *3* já to tady u nás ne a nemůžu sehnat *9* ale asi si objednám z internetu Legendy z Dogtownu a ještě nějaké filmy *4* -
-
Re: Re: Casanova
ja bych ti to druhy dvdcko klidne prodala kdyby si chtela..
-
-
-
taky mě to napadlo...
říkala jsem si už dřív že když se mi nikdy nepovede mluvit s někým kdo byl Heathymu blízký (rodina,přátelé apod.), tak aspon Ti čeští herci kteří se s ním setkali ve filmech....v Kletbě to byli dva, a v pírkách jeden.....co zatím vím...a určitě jich je mnohem víc...tak uvidím a třeba se mi v životě poštestí se na Heathyho někoho zeptat...přece jen je ta naše republika celkem malá..:) A i kdyby ne, stejně budu Heathyho svým způsobem milovat napořád..... *3* -
Imaginarium..
Už se strašně moc těším !!! *3* 14. března půjdu do kina na Imaginariu dr. Parnasse. Už se nemůžu dočkat. Není to namluvený budou tam jen titulky už se těším až Heatha uslyším ! *3* *14* -
-
Re: Imaginarium..
Já du taky,konečně.Už ve čtvrtek,jak já se těšíím.. -
fakt?já sem taky eště neviděla,a v jakém kině to ted budou dávat? -
Máš se na co těšit *4* Kdybych měla tu příležitost šla bych do kina znovu ale prý by mělo vyjít brzy na DVD tak se těším *14* *4* -
-
Re: Re: Imaginarium..
VÁŽNĚ !!! Jestli se mi to bude líbit a to určitě bude tak si to musím koupit !! *3* *14*
-
-
-
Heath
Tak já už Casanovu mám na DVD,- originálku, takže si to ani kupovat nebudu, i když je super ta radost, když si běžíš do té trafiky.
Jinak jsem si v noci pouštěl poslední interview s Heathem, a on měl fakt tak nádherně hrubý a hluboký hlas, nejradši bych ten jeho hlas poslouchal ke spaní. -
-
Re: Heath
To ti docela závidím že Casanovu na DVD máš. Já jsem dneska byla ve 3 trafikách a nikde Casanovu neměli a docela dost mě to naštvalo ! *10*
Musím si to objednat přes net, to snad budu mít větší štěstí ! -
-
Re: Re: Heath
No víš, já mám Casanovu už dlouho, jako normálně z obchodu,z Bontonlandu.
A tam mě to stálo 199, takže o stovku dražší, ale zase je to originál v plastu, takže jsem i rád, že to mám. -
-
Re: Re: Re: Heath
Když jsem byla na Imagináriu v Olimpii zašla jsem hned do knihkupectví a viděla jsem jak ty píšeš v plastu Candy. Bohužel moje přesvědčovací metody na mamku nezabraly *9*
-
-
Re: Re: Heath
Zkus to zítra, mě to taky radili tak doufám že mít budou... *4* -
-
Re: Re: Re: Heath
Jo mamka mně taky říkala ať se tam zítra jěště stavím, že už by to DVD mohli mít. *3*
-
-
-