Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Legeny

Tak za minutku jsou na nova cinema Legendy z Dogtownu. Už se na to těším celej tejden a koooooonečně. *4*
  • Legendy

Tak za chvíli Legendy z Dogtownu. Doufám, že budeme koukat všichni společně na našeho Heatha - jako obvykle.
    • heatcliff

Re: Legendy

Já se budu dívat, ještě jsem to neviděl. Tak jsem zvědavý, Heath tam teda vypadá....,-) *1* ale co, je to pořád on, a pořád nádherný a nejlepší.
      • eve-lyn

Re: Re: Legendy

Jasná věc.Všichni přece budem koukat na našeho úžasnýho,tentokrát vzhledem zajímavýho Heatha :) .. Stráášně se těšíím ,až zas uvidim Legendy.. *15*
        • heatcliff

Re: Re: Re: Legendy

Jo hlavně, že tam je Heath,- nemá cenu nic dalšího řešit...,-) *15*
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Legendy

ale je to dobrej filmíík ;-) sak uvidite ...me se teda libil dost....ale uz sem to nevidela min. rok ;) minulej rok sem to poustela furt dokola ;-)
            • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Legendy

jj,je to pěknej film,mě se teda líbí.Ale viděla sem ho jenom 1 nebo 2x,takže ho nemám ještě uplně tak v paměti jako Zkrocenou horu atd.
  • terkap5

H.L.

Dneska sem si pučila od kámošky Zkrocenou horu tak se na to chci kouknout.Ale dneska taky dávají Legendy z Dogtownu že jo?ty sem eště neviděla tak už se na ně těšim *4*
  • heatcliff

To snad není pravda

Včera byl Heath devátý, a dnes je zas desátý a kvůli komu?! Kvůli nějaké huse, která je údajně milenkou Leoše Mareše, nechápu to, jestli tohle jsou osobnosti TOP 10! *8*
    • Re: To snad není pravda

Ale podívej se za jakou cenu je Gábina před Heathem.Přečti si ty příspěvky to je hrůza jaké na ni jsou názory.Za takovouhle cenu bych nechtěla být ani první
    • kackac

Re: To snad není pravda

Taky to nechápu jak nějaká cizí ženská kterou nikdo nezná se tam takhle na rychlo může vecpat ! ! ! *8* *8*

ploc umrel *7*
      • Re: Re: To snad není pravda

Plotože... *16* *8*
        • Re: Re: Re: To snad není pravda

ale ploc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
          • Re: Re: Re: Re: To snad není pravda

Tohle se tu řešilo už milionkrát, najdi si to ve starších příspěvcích nebo google.cz...
      • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

Také si říkám proč?! Je to hrozná škoda, ani to nedokážu popsat! *9*

Podle čeho se to asi hodnotí?
      • heatcliff

Re: Re: To snad není pravda

No jako její profil je navštěvovanější než ten Heathův. Ale prostě mě jen štve, že tam nebyla vůbec, a ted se vecpala do devítky...
  • kackac

TOP 10...

Heatheček už je devátý v TOP 10 !! *3* *14* *3* *1* Mám velkou radost a doufám, že postoupí jěště víc dopředu ! *15*
    • heatcliff

Re: TOP 10...

No konečně! On tam je právem! On je osobnost, né ta banda Cirus, Hudgens, Efron, nebo kdo to tam je...Heath, jedině Heath! *3*
      • kackac

Re: Re: TOP 10...

Jasně že jen HEATH !! *3* Protože žádná osobnost není a nikdy nebude tak skvělá jako je Heath !!! *3* *14* *3*
        • kackac

Re: Re: Re: TOP 10...

Hodně těžko se mi to píše, ale musím se opravit "jako byl Heath" ! ! ! *9* *8*
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: TOP 10...

Byl, je a bude napořád
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: TOP 10...

*9* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9*
            • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Re: TOP 10...

Jojo, v naších srdcích tu je stále,-)!
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: TOP 10...

On je a furt bude osobnost!!! V našich srdích přece furt žije ;-);-)
  • prosba

Našla jsem na YouTube rozhovor Heatha a Jakea s moderátorkou o Zkrocené hoře. Ale protože anglicky rozumím jen hodně málo, chtěla jsem poprosit, jestli by mi někdo z vás, kdo dobře rozumíte, stručně nenapsal, o čem se tam bavili, zvláště ke konci, a co řekl Jake, že moderátorka tak valila oči. Moc by mě to zajímalo. Něčemu jsem rozuměla, ale jen málo. BROKEBACK MOUNTAIN CAST SHOW PT1 OF 3
    • emo-anne

Re: prosba

jj to je super rozhovor....uz to mam skouknuty ponekolikáté:) nejlepší je : let's talk about the kiss guys :D:D
      • emo-anne

Re: Re: prosba

já tomu taky nerozumím celému ale zeptám se někoho za našich...jsou to angličtináři ;-);-) a pak ti to kdyžtak napišu ok?:)
        • Re: Re: Re: prosba

Jo, to budeš moc hodná. Děkuji.
  • stankova.lidka

Patriot

Tak to je taky krásný film, zrovna jsem ho dokoukala. Dnes jsem ho viděla prvně a jsem nadšená. Nikdy jsem neměla ráda válečné filmy - všude plno krve. Ale Heathovi to tam slušelo *14* ano brečela jsem ono to bylo tak dojemné už na začátku když přišel o bratra, potom přišel o ženu a... Je to dobře udělaný film *4*
  • gallacher

....

Uz se tesim az pristi tyden ve stredu pujdu na imaginarium do kna,jsem na to strasne zvedava....a nejvic se tesim az si objednam imaginarium na DVD a buduu to mit doma a budu se na to divat porrad dokola......a taky si objednam Pribeh Rytire,Zkrocenou horu a pak ty ostatni.... *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • seznamka

Heathviko promiň mi,ale nepsal jsem sem s jinými úmysly než že jsem se chtěl podělit o zážitek ze setkání s HL.Jsem ženatý člověk a opravdu si nechci dopisovat s 18letou dívkou.Tím tě samozřejmě nechci urazit promiň mi ale zkus nějakou seznamku chat a pod.internet poskytuje tisíce možností,ale to ty přece víš měj se fajn Evan
    • gallacher

Re: seznamka

neskutecne neskutecny stesti... *3* *3* *3*
    • Re: seznamka

Teda Evane musím říct,že Ti to také moc závidím,že jsi viděl Heatha *3* Splnilo se Ti to,po čem by tady na této diskusi toužil každý....ale už se to bohužel nikomu nesplní *9* škoda veliká *9* *9* .A Tvé manželce se opravdu nedivím,že to rozdýchávala ještě hodně dlouho...A určitě Tebe miluje víc-jinak než Heatha....to je jen platonická láska *3* Já svého přítele také miluji,ale horko těžko bych to také rozdýchávala,kdybych Heatha viděla na vlastní oči *14* Určitě bych řvala jako pubertačka *14* *14* Máš zážitek na celý život....obrovský štěstí žes ho zahlídl *5* *4*
      • Re: Re: seznamka

Helčo strašně jsem se pobavila když jsi reagovala na příspěvek mého muže Evana.Já jsem totiž opravdu řvala jak puberťačka Evan do mě stále drkal ať tak neječím.Odhadla jsi to fakt přesně.Hrozně jsme se teď nasmáli.
  • dada.

Fotky

Nechci provokovat,ale mám jednu připomínku ke vkládání fotek a tapet.Nebylo by možné si napřed pořádně prohlédnout jestli se tam už náhodou ta či ona fotka nenachází?Samozřejmě v tý zaplavě fotek je to obtížné(i já v tom mám dost zmatek a člověk tomu stěží zabrání),ale u tapet se to snad ohlídat dá,ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit