-
Všechno nejlepší k narozeninám !!!! *4*
-
Adam
Byl jsem na Vašem koncertu k 60 narozeninám a musím vám napsat byla jste naprosto perfektní jak hlasově tak vzhledem i tancem.Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek na který nikdy nezapomenu a za který Vám děkuji.Zpívejte co nejdéle jste u nás v česku nenahraditelná!!! *14* -
Vypredaná Lucerna 22.12.búrlivo aplaudovala jedinečnej pani Helenke,jej strhujúci,fenomenálny spevácky a tanečný výkon to bol ohromujúci zážitok a pôžitok *14* po vyše dvojhodinovom koncerte musela Helenka pridávať stále pesničky a fanúšikovia ešte dlho po koncerte nadšene v stoji tlieskali svojej milovanej speváčke,natrvalo sa mi tento náramne fantasticky koncert Helenky zapísal do srdiečka *14*
-
Zveme Vás na novou fb stránku o Helence *14* Připravujeme hodně překvapení jak pro fanoušky tak i pro samotnou Helenku *2* Budeme rádi když se přidáte. *14*
https://www.facebook.com/HelenaVondrackovaDaily -
-
Teším sa na novú stránku o Helenke,držím palce *14*
-
-
nejlepší zpěvačka *14* *14* *14*
-
-
Aj pre mňa je pani Helenka najlepšia speváčka *14* *14* *14*
-
-
Od Polky, kera fandi Helenie
Zajmavy pohled polskeho novinare na Helenu v dnesni MF Dnes (10.01)
Když se podívám na Helenu Vondráčkovou, vidím upřímnost a odvahu.
Jistě se pamatujete, jak se o ní v českém tisku rozpoutala diskuse, zda skutečně podepsala antichartu. Diskusi ukončila ona sama. Sdělila médiím, že jakýkoli protest v té době znamenal sebevraždu a že kdyby byla v době anticharty doma a komunisté s tím za ní přišli, byla by jim to podepsala. Obdivuhodné přiznání, které ohromilo mne i čtenáře u nás. Mimochodem: když píšu o hrdinství Kubišové, neznamená to, že odsuzuji Vondráčkovou. Jako reportér se snažím postavy svých textů pochopit. *3* -
Helena forever!
She´s the best star for me. I love her beautiful voice. Helena´s very, very wonderful woman!!! I love Helena! *14* -
Hurá-25.10.sa už teraz veľmi teším na muzikál Mamma Mia v hlavnej úlohe Donny sa predstaví moje najmilšia a najobľúbenejšia speváčka pani Helenka Vondráčková *14* a práve na ňu sa teším najviac-mám ju úprimne nesmierne rád,je senzačná *14* nepochybujem,že bude fantastická
-
"přání k narozeninám"
Dobrý den, moc pochybuju o tom že si tohle přečtete ale kdyby tak... vůbec vás nemám ráda a myslím že ty vaše tahanice po soudech jsou už opravdu trapné. Vůbec nevím o co se tu snažíte ale měla byste toho zavčas nechat!!!!! -
Vše nejlepší k narozeninám hlavně hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Přeje Áďa. *14* *14* *14* *14*