-
Miluju tuto dámu *14* *14* *14*
-
-
Aj ja *14* ,pani Helenka je excelentná a nadčasová Pani Speváčka,srdiečkovo-slniečkový človek s náramne láskyplným srdcom a citlivou dušou *14* ,milujem ju ako speváčku a nesmierne si ju vážim ako jedinečnú ľudskú aj umeleckú osobnosť
-
-
Konečne mám doma nové CD Touhy od Helenky,je fantastické,skvelých 12 pesničiek,zamiloval som si najmä 2000 perel,očarujúca a podmaňujúca pesnička *14* ,ale všetky sa skvele počúvajú,Helenkin hlas je úchvatne fascinujúci,milujem ho a rovnako tak výnimočnú Helenku *14*
-
-
Ta tvoje výnimočná Helenka...už naštěstí většinu lidí nezajímá její nové stopadesáté cd si měla odpustit rádia její nové odrhovačky stejně hrát nebudou navíc neví kam by vlezla když nejsou hudební pořady tak vleze i do seriálu ovšem tam jí to nevyšlo hraje jak největší prkno a navíc předvedla jak moc je stará když zrovna není jevištně nasvícená vypadá už stařeji než Eva Pilarová její nesoudnost a podbízení se za každou cenu je v jejím pokročilém věku nevkusné *7*
-
-
Mal som to nevýslovné šťastie navštíviť dňa 3.7.v Divadle Broadway narodeninový koncert pani Helenky,bolo to niečo tak neopísateľne nádherné a dojemné,to človek musí jedine zažiť,lebo žiadne slová nedokážu vyjadriť úžasné zážitky,krásny pôžitok a hrejivé pocity,brilantne excelentný výkon Helenky ostane natrvalo vpísaný do môjho srdca...
-
Pani Helenku si nesmierne vážim,je výnimočnou ľudskou a umeleckou osobnosťou,hlboko sa pred ňou skláňam,je ojedinele svetlým zjavom na scéne pop-music a ako človek je úžasne zlatá s obrovsky láskavým srdiečkom,milá,úprimná a veľmi príjemná dáma
-
Gratuluji k 13.výročí svatby přeji Vám hodně zdraví,štěstí, a lásky do dalších let. Adéla *14*
-
-
Aj ja sa pripájam ku gratulácii a prajem Helenke s Martinom všetko najlepšie *3* *3* *3*
-
-
Helena je bezkonkurenční česká zpěvačka
Heleno jsem rád že stále zpíváte jste stále velmi dobrá zpěvačka a taky stále puvabná žena.Proto si nic nedělejte ze závistivců a nepřejícných lidí kteří vás pomlouvají v nechutných diskuzích na netu jsou to v drtivé většině nespokojení zakomlexovaní lide co sami nic nedokázali a jen kolem sebe plivou.Přeji Vám mnoho zdraví a spoustu dalších uspěchu ve zpěvu. Jinak Vaše nové cd je skvělé škoda jen že již netočíte nové videoklipy s pozravem Petr *4* -
Prajem pani Vondráčkovej nádhernú dovolenku plnú slnečných a krásnych dní *14* ,nech si oddýchne a načerpá nové sily do svojej skvelej práce,nech nám svojím lahodne a ľúbezne znejúcim hlasom rozdáva radosť,šťastie a lásku *14* ,teším sa spolu s ňou,že exekúcia je zastavení a verím,že spravodlivosť a pravda zvíťazí a tá je bez pochýb na strane pani Helenky *14* Držím jej palce,je fantastická speváčka a zlatý človek s láskavým srdcom
-
Helenka
Milej Helenke k jej milym narodeninam vsetko najlepsie,hlavne vela zdravia,a aby stale tak dobre vyzerala nielen na podiach,ale aj v osobnom zivote... *4* -
Helenko váš koncert byl úžasný.
Jste pořád sexy a samozřejmě výborně zpíváte. -
-
Helenka momentálne exceluje v muzikáli Mamma Mia v úlohe Donny a je ako spevácky tak aj herecky fantastická *14* obdivujem ju a veľmi jej fandím
-
-
Ak sa Vám Helča nepáči fajn, ale tu by ste mohli začať preberať jej kariéru a nie jej manžela. *16*