Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heleno jste hvězda světového formátu a bez manýr.Škoda,že doma někdy není člověk prorokem....Moc vás zdravím.M.
    • Až na toho soudruha Zemana.Myslela jsem,že je Helena inteligentní.
    • Som toho istého názoru pani HELENKA je výnimočne vzácny a svetlý zjav ako speváčka svetového formátu tak aj ako úžasná ľudská Osobnosť skromná s pokorou a s obrovsky láskavým SRDCOM mám ju nevýslovne rád a moc si ju vážim
  • Helena Vondráčková je skutečnou královnou popu ČR. Jak vím od svých zahraničních přátel, je její jméno známo i za hranicemi naší republiky a je tam velmi oblíbená. Která česká zpěvačka se může pochlubit tak dlouhou kariérou a takovým úspěch v zahraničí ? Akorát škoda, že se k ní doma chováme tak macešsky a nedokážeme ji náležitě ocenit. Co jsme to za národ, když Karla Gotta nazýváme "zombiem" ? Lidi bez talentu tu vynášíme do nebes a talenty pohrdáme ?
    • Karel Gott je legenda, to se o paní Vondráčkové říct nedá. Její soudní spory poukazují pouze na snahu za každou cenu se zviditelnit.
    • Luky1987
      Já nemám rád Helenu Vondráčkovou
      • když nemáte Helenu rád, tak na tuhle stránku nechoďte.
  • Pani Helenka spolu s kapelou Charlie Band usporiadajú charitatívny koncert v KD v Uherském Brode na pomoc pozostalým po obetiach tragickej udalosti,finančný obnos bude odovzdaný starostom mesta pozostalým.
    Pani Vondráčková aj so svojou kapelou ukázali svoje úžasne obrovské srdcia,Helenka je človek s obrovsky láskavým srdcom a čistou dušou
  • *14* blíži sa narodeninový koncert pani Helenky na Karlštejne,nesmierne sa teším,už aby bolo 4.júla,neviem sa dočkať,milujem túto jedinečnú dámu celé roky a som šťastný,že stále spieva,jej koncerty sú náramne úžasné,skvelé a ona je fantastická a báječná,hoci pôsobí na scéne popmusic neuveriteľných 50rokov vždy má čo ponúknuť,tá výnimočná a okúzľujúca atmosféra vypredaných koncertov,na ktorých vidno všetky generácie je neopakovateľná *14* *14* *14* vážim si,že môžem žiť v ére tejto výnimočnej a vzácnej ľudskej a umeleckej Osobnosti *14* *14* *14*
  • ahoj jak chodíš na ty plastiky stejně vime že ti je 150 let
    • Re:

Tomu človíčku co psal 16.1. 2006
      Závidíš že ona na to má a ty ne? To víš to je dřina a práce odvedená za kterou si může pořídit co chce dokonce i plastiky.
      150 let jí určitě není ale i přesto na její věk umí dobře zpívat do toho tančit a stepovat.
      To ty by si asi těžko dokázala že?
      Já vjejich letech a dělat to co dělá pani Helenka že zpívá do toho tancuje nebo stepuje já bych tam padla na pusu.
      To chce trénink a jen trénink.
      Nezáviď a makej na sobě pak možná toho taky dosáhneš a budeš vklidu a budeš si moci pořídit taky plastiky čau *10* *5* *16* *8*
  • Konečne sa mi podarilo zohnať vstupenky na muzikál Mamma Mia s pani Helenkou v úlohe Donny a nesmierne sa teším na zajtrajšie predstavenie *3* videl som ukážky s Helenkou *14* je úžasná a jedinečná bude to určite fantastický zážitok aj pôžitok *14* u ž aby bolo 5.3. nesmierne sa teším *3* *14*
  • Helena Vondráčková je dobrá mám jí ráda je dobrá má talent nic proti ní nemám a kdo má tak nic nikam nepíšu Helena je skvělá a hotovo
  • Nový videoklip Helenky... http://www.youtube.com/watch?v=MCl3hZj2SjI
    • Tak tohle má bývalá slavná zpěvačka zapotřebí ??? Je to děsná a úplně zbytečná předělávka Erose R ! a proč jako zpívá italsky ? koho to tady bude zajímat ? to chce v 70 letech prorazit v itálii ??? to je strašná sranda !!! *15* Babi už to konečně pochop že tvoje doba je dávno pryč odchod ze scény jsi fakt nezvládla *7*
      • :D Ona aspoň vie spievať... Ak si jej neter,ktorá má hlas ako sušené slivky dovolí zaspievať Simply The Best od TT. Tak Helenka môže všetko :) Helena spieva pre fanúšikov nie pre Vás,ktorý nemáte čo robiť tak sa ju snažíte len urážať od rána do večera :)
  • Všetko najlepšie. Všetko zdravíčko a šťastíčko sveta *4* Ak dá na toto niekto "nelíbi" prajem mu prežiť tie najhoršie narozky *2*
  • Včerajší galakoncert pani Vondráčkovej v brnenskej hale Sonocentrum bol absolútne bezchybný,úžasne precítený spevácky prejav,báječná choreografia,tanečné kreácie pani Helenky,milé a príjemné vystupovanie tejto jedinečnej stálice,len podčiarkli fantastickú atmosféru v hľadisku,zaslúžené ovácie za strhujúci excelentný výkon a v závere znel pre pani Helenku dlhotrvajúci neutíchajúci standing-ovation...,som naozaj veľmi šťastný,že som sa mohol tohto koncertu zúčastniť,neopísateľne úžasný a podmanivý zážitok a pôžitok *14* VDAKA,drahá a milá HELENKA *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší