Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :) *14*
  • Milujem pani Helenku je fantasticky nadčasová speváčka a veľmi milá a srdečná dáma *14* moc a moc si ju vážim a ctím *14* držím jej palce a prajem jej z celého srdca len a len to najlepšie *14*
  • DAKUJEM Pani HELENKE za neuveriteľne fantastický koncert v Lucerne,zlatá nedeľa bola pre mňa naozaj zlatá vdaka jedinečnej spevácko-tanečnej show pani Vondráčkovej,absolútne do posledného miestečka Lucerna aplaudovala tejto výnimočnej Dáme temer 3hodiny a standig-ovation znel ešte dlho po konci koncertu,klobúk dolu pred báječnou Helenkou,skvelé boli aj duety s Evou Kleinou a Ondrom Brzobohatým.Zážitok a pôžitok na celý život,nikdy na tento koncert nezabudnem *14*
  • Z celého srdca DAKUJEM pani HELENKE za skvelý víkend 15-17.8.,nikdy nezabudnem na nádherné,neopakovateľné chvíle v kruhu báječných priateľov v spoločnosti našej milovanej speváčky-Helenka ste fantasticky zlatá,nepoznám žiadnu inú takú výnimočne milú a láskavú dámu,ktorá sa tak skvele dokáže venovať svojim fanúšikom ako Vy *4* ,hlboko sa pred Vami skláňam a nesmierne si Vás vážim
  • Prajem milej a váženej pani HELENKE k jej meninám z celého srdca *14* len a len všetko najlepšie *14* mnoho pevného zdravia,lásky,šťastia a pohody *14* nech Vám to pani HELENKA ešte dlho tak nádherne spieva *14*
  • Niekoľkotisícový dav ľudí na preplnenom žilinskom námestí 1.6.vo večerných hodinách od 21.30 do 23.40 hod.neutíchajúco tlieskal českej DIVE Helenke Vondráčkovej,ktorá svojim spevom,tancom a báječnou choreografiou dostávala ľudí do varu,ani po poslednom prídavku sa s ňou nechceli rozlúčiť a potlesk znel ešte aj krátko po polnoci* *14*
    • Vážený pane "Pavol",
      chci říct, že s názorem "JS" na Váš příspěvek plně souhlasím. A dodávám: Tohle je stránka Martina Michala, a ne jeho manželky. Vaše příspěvky na stránkách Osobnosti.cz - konkretně u HV (jako Pavol a taky pod pseudonymem) jsou už opravdu trapné. Vy nevnímáte realitu? Kde to žijete?
      • ....a ještě pro úplnost dodávám, že tu stránku Martina Michala (jako správce a managera) jsem myslel ironicky -aby jste rozuměl......
    • Jenže ty lidi přišli hlavně na městské slavnosti ne jen na Helenku Ondráčkovou. Helenka Ondráčková musí díky svému muži a špatnému charakteru přesouvat své koncerty do menších prostor nebo je rovnou rušit už i na Slovensku taková je realita ani K.Vágner nepozval na slavnost tuhle "Divu" stejně jako loni Hana Zagorová *1* Její skutky jsou neomluvitelné a lidem se dokonale zprotivila *15*
  • *14* skvelé 2CD Best Of Best už mám,je naozaj skvostné *14*
    • Tak se mi zda, ze pod jmenem 123-hv pise pani "uzasna" sama o sobe. Nebo nejaky zdrogovany psychopat :-)
      • Souhlas, jinak nechapu kdo by tuhle prestarlou radobyhvezdu jeste obdivoval. Obzvlaste "preplnene saly" hovori samy za sebe.
        • Pani Vondráčková nie je žiadna radobyhviezda,je to excelentná,nadčasová speváčka,ktorá dosiahla celý rad ocenení a uznaní v niekoľkých krajinách sveta,miluje ju niekoľko generácii fanúšikov,zrejme si ešte nebol na žiadnom jej koncerte.lebo píšeš totálne nezmysly...no a poukazovať na vek dámy,to o človeku vraví samo za seba...,čo sa týka mňa ja pani Helenku obdivujem,vážim si ju a mám ju veľmi rád,už teraz sa teším na koncert v Lucerne
          • To nevím, jestli se dá říct o člověku, který by obětoval všechno i své blízké přátele pro to, aby se zviditelnil. Jenže ani to už dnes není nic platné. Ano, je to naše "pícha".
            • Kdyby jsi aspoň věděl, že ve slově pýcha se píše "Y" Naprosto souhlasím se svými skvělými přateli Martinkou a Pavlem.
            • Jardo proč špiníš paní Helenu když Jsi Ji celý život fandil a vedl fanklub a po odsoupení biješ kolem sebe *16* !!!Takový přístup se mi vůbec nelíbí!!!
              • Reakce na příspěvek:

Martinko. Toto jsem ale opravdu nepsal, nevím, jak jste na to přišli a proč mě obviňujete.
      • Tvoje zdanie je totálny nezmysel,mal by si prestať užívať drogy,zatemňujú Ti myseľ
  • paní helenko všechno nejlepší k vašim narozeninám přeje zdena
  • Pre Kikush77 dávam Ti absolútne za pravdu pani Helenka je Speváčka svetového formátu,problém je,že niektorí diskutujúci si len liečia svoje zakomplexované mindráky,s tým nič nenarobíme,v našich zemepisných končinách,žiaľ,stále prevláda závisť,zloba,zášť.Bol som v divadle Hybernia na Helenkinom narodeninovom koncerte a prial by som Ti tú úžasnú atmosféru zažiť a precítiť.To žiadne slová nedokážu opísať,treba to zažiť na vlastné uši a oči,očarujúci zážitok a pôžitok *14* *14*
  • helevondra

písničky pěkné, texty super....lá, lá, lá, lá, lá, jen ty nepříjemnosti v novinách, to ti hodně ubralo na popularitě- lá,lá-lá. Bbude ten slavíček v kleci, nebo nebude.Kde jsou doby s vystupováním s Jiříčkem Kornem, tenkrát si byla jěště přízemní.Taky promiň, ale zvaž co si oblečeš někdy na svá vystoupení, už nepatříš mezi mladice, i když za hřích by to stálo.lá,lá,lá.... PÁ *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší