-
Vy jí akorát závidíte.
-
-
a co by jsem ji měli závidět? To jak se ráda soudí nebo toho jejího blba? nebo že má tisíc plastik? Možná má hezký písničky at se každýmu líbí nebo ne mě ne já bych si je nepustila ani na záchodě *16* *1*
-
-
kde sa berie vo Vás toľko nehoráznej zlosti
-
-
-
Dňa 20.11.som navštívil v Budejoviciach koncert pani Helenky a bolo to neopísateľne krásne a Helenka fantastická *14* DAKUJEM som šťastný,že som na tom koncerte mohol byť *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám, naše krásná, milá královno ♥♥♥♥♥♥
-
-
...vsetko najlepsie k narodeninam...prekrasne duety s Jirkom Kornom a mnohe mnohe dalsie...hudba začla hrát.... *4* *3*
-
Vždycky když vidím,nebo slyším paní Helenku,tak si říkám-je jen o rok mladší než ty...a co vidíš v zrcadle?...Ona, Karel Gott a Waldemar Matuška nám vždycky zpívali tak,že jsme si jejich písničky mohli taky zazpívat a jsou svým vystupováním a zpěvem ikonami naší hudební scény nesmrtelní oni i jejich písničky a nejen u nás.Dělali čest a dobré jméno naší zemi..Díky..
-
Patrik
Je neuvěřitelné jakou má v sobě v šedesáti energii jak je pružná jak jí to zpívá.Kam se na ní hrabe Bílá,Langerová o její neteři ani nemluvě... -
Držím pani Vondráčkovej palce,vážim si ju ako človeka,ktorý ma v živote nesklamal,stále ostáva sama sebou,je priama,čestná,milá a napriek tomu,že to ma ťažké,lebo tých hnusných,hyenických a až absurdných útokov voči jej osobe je mnoho,pričom sa absolútne nezakladajú na pravde,sa nespreneverila svojim zásadam,je úžasne šľachetná o čom vraví jej báječná práca patronky Nadace Naše Díte,ktorú Helenka vykonáva s neutíchajúcou Láskou už 13rokov.Vždy budem stáť pri pani Vondráčkovej.Je pre mňa obrovským šťastím žiť v dobe tejto jedinečnej ľudskej a umeleckej osobnosti
-
-
Taky ji mám moc ráda a přeji jí hodně síly, aby se nedala ničit těmi hysterickými a absurdními výpady proti její osobě. Moc ji obdivuji.
-
Tebe možná nezklamala... ale jinak zklamala všechny slušné lidi včetně rodiny která jí nechce už ani vidět bába v důchodu a kope kolem sebe jak divá hnus ! ztratila většinu oblíbenosti a pořád nic nepochopila *10* ta je vážně vymytá
-
-
Helenka k částce 1,3 milionu přišla tim že spočítala:plakáty,pronájem divadla natištění a dalších věcí v takových věcech je milion a víc jako prd...Pam:Helena má hitů tři prdele(viz rádio vodopád) a takovýto komentář bych napsal i kdybych Helenu nemiloval *14* všichni kdo tady Helenu pomlouváte se zamyslete nad sebou a hlavně nad tím co jste dokázali vy!!!asi nic co? *16*
-
-
asi tak no *4*
-
-
Super zpěvačka,máme ji rádi.Krásná pohodářka,která umí.Poklona.
-
-
Súhlasím,no pani Vondráčková je nielen vynikajúca speváčka,ale aj vzácna ľudská osobnosť,už v nedeľu 17.5.odohrá spolu so svojou sprievodnou kapelou Charlie Band benefičný koncert v KD Uherský Brod o 17 hodine na podporu pozostalým po obetiach tragickej streľby.
Pani Vondráčková má šľachetné srdce a ani teraz neostala ľahostajná k bolesti a smútku iných,hlboko sa pred ňou skláňam -
-
-
Všichni ti co píší ,to co píší, by se měli někdy přijít podívat na koncert paní Heleny a pak by snad pochopili, jaký je to profík a skvělá zpěvačka.Pokud je někdo takto super, umí rozdávat radost a skvělou náladu lidem na koncertech,jen těžko se ubrání mediálnímu tlaku. To co se kolem paní Heleny děje, jen a jen její věc. Nám ostatním nikdo do talíře nevidí,proto snad nemusíme nakukovat k ní.Přeju ji jen to nejlepší a těším se ještě dlouho budeme na jejich koncertech pařit a dobře se bavit. *2*
-
-
absolútný súhlas Helenka je fenomenálna pani speváčka aj dnes moc jej držím palce
-