-
Dakujem pani Helene za prenádherný koncert v Lucerne konaného dňa 20.12. *14* excelentne očarujúci famozny výkon pani Vondráčkovej si absolútne podmanil publikum vypredanej sály neopisateľne krásny zýžitok a pôžitok *14* a ten úžasný nápad ukážka z muzikálu Mamma Mia kde Helena účinkuje v úlohe Donny tak to bol úplný balzam ešte raz srdečná VDAKA pani HELENKA *14*
-
Benefičný koncert pani Heleny Vondráčkovej,ktorý sa uskutočnil 17.5.v Dome kultúry v Uherskom Brode mal obrovský úspech a pani Helena odovzdala finančný obnos vo výške 156000korún primátorovi mesta,budú odovzdané pozostalým po obetiach,ktoré zahynuli vo februári po nezmyselnom zločine
-
Milá HELENKA k Vaším prekrásnym a premilým meninám Vám z celého srdca želám mnoho zdravia *14*,veľa Lásky,nech máte vždy dôvod na úsmev *14* *14*,nech poznáte len slzy šťastia a radosti *14* *14* ,nesmierne si vážim Vašu jedinečnú prácu,ktorá je aj Vaším neskonalým poslaním,milujem Váš ľubezne znejúci hlas,báječné a milé pesničky,ktoré hladia srdce a dušu,ako speváčku Vás milujem celý život.Helenka ste úžasná a výnimočná pani speváčka a skvelý,srdečný človek.
-
Pani Helenka ste veľmi statočná tak ako to povedala pani Baudyšová na Vašom jedinečnom a fantastickom koncerte v Lucerne,napriek Vašej ťažkej situácii akou je strata milovanej osoby ste si svojím srdečným a brilantným tanečným a speváckym neskonalým umením podmanila a očarila vypredanú Lucernu,stojím pri Vás milovaná Helenka a zo srdca Vám ýelám nech sa Vám ešte dlho darí rozdávať svojím zlatým hlasom a srdcom lásku,radosť a šťastie,v súkromí len to najlepšie *14* *14* *14*
-
Pani Helenku Vondráčkovú milujem od svojich detských rokov a som náramne šťastný že ešte stále spieva lebo aj dnes je úžasná fantastická a excelentná brilantná Pani Speváčka *14* pre mňa je absolútnou SRDCOVKOU *14* moc a moc jej fandím a držím jej palce nech sa jej skvele darí
-
Mám veľmi rád pani Helenku,milujem jej hlas *14* stále je fantastickou speváčkou,už teraz sa nemôžem dočkať jej marcového koncertu v Brne,jej koncerty sú úžasným zážitkom a pôžitkom,nesmierne si túto báječnú dámu vážim a ctím ako výnimočného a vzácneho človeka
-
Petr
žádná česká zpěvačka není tak všestraně talentovaná a žádná česká zpěvačka není tak krásná jako Helena *4* -
-
Re: Petr
Přesně tak,k tomu neni co dodat...je skvěla. -
Re: Petr
Kámo skoč si k vočařovi. Jo ????
-
-
V čitateľskej ankete na musicserver.cz -20 najlepších domácich cd,získala Helenka a jej CD Touhy prekrásne druhé miesto *14* *14* *14* ,čo ma nesmierne potešilo
-
V uplynulých dňoch absolvovala pani Helenka v poľskej TV mimoriadne úspešné promo k vydaniu CD Helena On Broadway na poľskom trhu...v Poľskú si túto báječnú,českú speváčku veľmi vážia a milujú ju. *14*
-
Když Helenu nemusíš tak sem nelez a neurážej ji. Když má někdo výhrady ke Gottovi nebo Bartošové tak hned to mažeš nebo dotyčného zablokuješ.Nastestí je tu Facebook a tam seš úplná nula:))
-
-
Nejsem nula
-
-