-
královna popu
Je to královna popu to nikdo nemůžete popřít, ikdyž se do ní bulvár trefuje co může a dělá z ní buh ví co, její hlas obdivuje celá střední Evropa. Která zpěvačka česká se prosadila za hranicema? Aha? Jenom Helena a par zpěvaček!!! takže klíd s těma blbejma názorama. -
Helena
přeji všechno nejlepší =* -
Nové cd !!!
Nevíte někdo podrobnosti o novém cd Heleny? Jestli bude taneční? to bych si moc přál! *3* -
-
Re: Nové cd !!!
zatím je to prý v hrubé přípravě a žádné bližší informace Helena nikde neřekla měla by si vzít příklad s Cher a jejího cd Believe prostě udělat zapamatovatelné hity na urovni něco jako před sedmi lety Dlouhá noc a cd Vodopád či Helena 2002 a hlavně už nikdy více Ha Ha Ha či stylově roztříštěné cd Zastav se a poslouchej...snad jí to už došlo...že to byla cesta nikam...
-
-
Dobrý den, přeji vám krásný narozeninový den! Jste úžasná zpěvačka a o hodně lepší než Lucka Bílá..já neříkám, že Lucka nezpívá dobře..zpívá úžasně, ale myslím si , že Helena má prostě větší talent! *14*
-
Koncom uplynulého týždňa bola pani Vondráčková do slova zavalená prácou a vyťažená množstvom aktivít,na Slovensku účinkovala na koncerte Noc Nádejí,kde žiarila excelentným výkonom,na STV 1 v relácii Dámsky klub viedla milý a úprimný rozhovor,oslovil ma aj program na českej jednotke 13.komnata H.Vondráčkovej a úplne ma dojal včerajší rozhovor Helenky na Rádiu Blaník,mám ju nesmierne rád a veľmi jej fandím,je to fenomenálna Speváčka,báječný srdiečkový človek,pôvabná a milá Dáma,ktorá ostáva napriek všetkému sama sebou,žena s obrovsky láskavým srdcom,čo dokazuje nielen jej dlhoročná,mravenčia práca pre Nadáciu Naše Díte,ale aj iné charitatívne podujatia.Veľmi si ju vážim a obdivujem ju *3* *3* *3*
-
-
No, Pavole, nevím, jestli jste v obraze, jaké aktivity vyhledává v Čechách, ale momentálne tráví víc času po soudech, než na pódiu... To, že žaluje tak ctnostnou ženu, jakou je Marta Kubišová, snad hovoří za všechno... Je zaslepená mamonem, popularitou, kterou vyhledává jak se dá a to i způsoby, jakými slušný člověk neoperuje... Dáma to není ani náhodou a nyní už není ani půvabná... Další vaše přívlastky ani snad nebudu komentovat...
-
Nezájem.
-
Klidně si jí na slovensku nechejte zde jí pšenka už nepokvete lídé jí zaslouženě nesnáší a na slovensku to není o moc lepší tam musela rušit koncerty taky *15*
-
-
Helena Vondráčková
Milá Heleno.
Ty potřebuješ manažéra,protože Tvůj muž
tomu vůbec nerozumí.Dělá samé keksy.
A Ty to necháš tak daleko dopustit!
Vždyť Tě proklatě ždímá.Co Ty ztoho
vůbec máš? To je hrůza utrpení.
Nenech na sebe házet špínu!
Rozhlédni se pořádně aby sis byla jistá!
Nenávist či jiné věci se k Tobě vůbec nehodí.Rodina je přednější i Tvé
přátelé.Se srdečným pozdravem. -
pomoc
Nemáte prosím písničku Doufám, že víš, jsem zoufala a nemůžu jí nikde najít... -
-
Re: pomoc
kup si.... *13* -
-
Re: Re: pomoc
já,ty,on,ona,ono,my,vy,oni,ony,ona ,KUP SI. *3* *13* *9* *4*
-
-
já jí mám, jestli chceš, tak ti jí pošlu *3* -
kup si CD Zastav se a poslouchej, tam ji najdeš na 100% *3* *1*
-
-
Helena je skvělá zpěvačka a komu se nelíbí,ať se oni nestará!!! Že se soudí, je čistě její věc. Je snad natolik dospělá,aby si mohla dělat co chce!!!!!!! A vy,kteří tvrdíte,že chodila se Štrougalem? TEN BULVÁR VÁS JEDNOU ZABIJE!!! Je to blbost!!! Ale být o trošku chytřejší.tak vám možná něco dojde,ale že jste neinteligentní tvorové,tak je mi líto. NECHTE JI KONEČNĚ ŽÍT,JE TO TAKY JENOM ČLOVĚK!!!!!!!!
-
-
Re:
Ahoj tomu človíčku co psal před 2 lety. Je to jenom závist ať si lidi říkají co chtějí oni jsou jak novináři jen ubližujou.
Helenka Vondráčková je hvězda ať si říká kdo chce co chce. V jejím věku takto krásně zpívat, do toho tancovat. Nooo mě osobně by to zabilo.
Helenko jen tak dál, držte se jste jednička.
Nevnímejte bulvár a zlý lidi. Ty Vám nepřejí nic hezkého.
Hodně štěstí Vám přeje ... *1* *3* *15*
-
-
ty vííííc
-
dnesni doba
Dnes je normalni vypadat dobre-mlade *4*