Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :)
  • Vážená a milá pani Helena prajem Vám k Vašim krásnym narodeninám mnoho zdravia,lásky,radosti a šťastia,len a len to najlepšie,nech sa vám skvele darí v osobnom i profesnom živote a nech Vám to ešte stále tak prekrásne spieva *14* veľmi si Vás vážim a ctím a mám Vás rád ste naozaj výnimočná a úžasná pani speváčka *14*
  • kometka

Helena

starý písničky jsou skvělý ale vidět jí rozhodně nemusim *9*
  • Je nejlepší
  • Pro paní Helenu

Paní Vondráčková moc Vám fandím a strašně Vás obdivuju?? Chodím na Vaše koncerty pravidelně a v televizy si Vás nenechám nikdy ujít?? Ráda bych se zeptala jestli neplánujete další překrásný koncert v Karlových Varech??
  • Helenka

Milá paní Helenko. Mám Vás moc ráda a když Vás vidím zpívat, tak si vždycky řeknu, že se člověk nemusí bát stárnout. Vypadáte skvěle a zpíváte božsky. Moje dcera má ze mě legraci,když mě vidí, jak Vás obdivuji. Ale je to tak. Přeji Vám mnoho lásky, štěstí a ať Vám to pořád tak dobře zpívá. Zdenka. *4* *4* *4*
  • Supraphonline:predajnosť CD:3.miesto Helena Vondráčková-3CD Ne jen o lásce, predajnosť pesničiek v prvej desiatke 8 pesničiek pani Helenky,z toho sedem zo spomínaného 3Cd,pesnička Fuoco Nel Fuoco prvá *4* *14*
    • Jenže tohle není žádné měřítko prodejnost supraphonu tak max. cca ve stovkách a prodejnost v celé republice nelze porovnávat to je směšné tahle pí už netáhne několik let jen letos musela zrušit několik koncertů nebo je byla nucena přesunovat do menších prostor bezcharakternost se jí vrací jako bumerang *4*
  • Podpořte Helenu

Helenu mám ráda už odmalička a nemám ráda když ji závistivci hnusným způsobem pomluvají. Každý má jiný vkus, já vím, ale pořád se to nemusí dít tak hnusně. Takže dnes vyšel titilek Helena Vondráčková je zatraceně sexy. Samozřejmě jsou tam o ní hnusné hlášky. Takže prosím, kdo jí máte rád, tak ji podpořte. *1*
  • narodeniny

Pani Helenke k jej narodeninam vsetko najlepsie...vela krasnych piesni...
  • 20.1.sa nevýslovne teším na koncert milovanej pani Helenky v 02 Aréne bude to zas ten najmilší dar aký si len môžem priať je fantastická a skvelá *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit