Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Helenko moc se omlouvám za svého kamaráda Luky1987,že Vás tady uráží. On se polepší,má takové špatné období-prostě se mu nedaří tak u něho propukla závist.Nezlobte se na něho.S pozdravem Listopad.
  • Milá paní Helenko,přeji Vám i nadále vyprodané Lucerny a stále takovou profesionalitu,se kterou se lidem dokážete rozdávat.Bohužel nejen media zaměnila svobodu slova za nactiutrhání.Bránila bych se také,být na Vašem
    místě.Je mi líto,že někteří z Vašich kolegů Vám ve Vašich sporech fandí mlčky,i když ví, že se bráníte i za ně. Ale stále je mnoho lidí,kteří obdivují a oceňují Vaši všestrannost,Váš poctivý přístup i Vaši hvězdnost bez hvězdných manýrů. Přeji Vám ať jste stále šťastná i ve svém osobním životě!
    • O vyprodané Lucerně si může tahle zpěvačka bez svědomí nechat zdát velké části příznivců se za soudy zhnusila to se ukázalo několikrát např. zrušená státní opera a propadák ve slavíkovi a nactiutrhání ? s tím musela jako známá zpěvačka počítat když si brala člověka který seděl má dluhy a byl 4x rozvedený a proč by jí někdo v demokracii fandil mlčký ? co je to za hovadinu ? i ti kteří jí jako fandí-pochlebují si říkají pak doma jistě svoje... její jediná záchrana je rozvod protože šťastná být už dávno nemůže *7*
  • Je perfektní

Helena je prostě profesionálka , je vidět , že na sobě celý život tvrdě pracovala a zasloužila by si více ocenění. Je pravda , že v Čechách se bohužel úspěch neodpouští a v hloubi duše závidí. Heleno pokračujte ve své profesi co nejdéle.Věřím , že je spousta lidí, které Vaše písničky těší a hladí po duši stejně jako mně. Přeju Vám hlavně pevné zdraví, štěstí a hodně lásky. Věra
    • Re: Je perfektní

plně souhlasím.
  • Klaním se Vám

Helenka je pro mě vítězskou na první čáře nějaká Aneta L. nebo Lucie B.na Vás nikdy nebude mít a Vy Heleno Vy jste ze všech ta nejlepší
  • Helenka je jednoznačně naše NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA. Neuvěřitelně dlouhou dobu si drží extrémně vysoký standard, neustále na sobě velmi tvrdě pracuje. Bohužel, v posledních letech ji podle mého názoru potápí současný manžel MM, díky kterému přišla o mnoho dlouholetých přátel a příznivců a získala obrovské množství nepřátel.
    • Obávám se,doctore007,že neznáte význam slova extrémně ani standard.Nechci vás v žádném případě urazit,ale o pěveckých hodnotách HV by se dalo dlouze diskutovat!Zpěvačka s největším rozsahem je Petra Janů,pro vaši informaci.A morálně by to prohrála snad s každým!
      • Největší rozsah ještě nedělá nejlepší zpěvačku. A Helena má, co Petra Janů nikdy neměla a mít nemůže. Kouzlo, půvab, křehkost a to nevysvětlitelné cosi, co dělá hvězdu. Že probíhá spousta sporů, je pravda, i to, že ji to v očích mnohých poškozuje. Jenže, když vezmete jeden případ za druhým,HV má pravdu. A já jí fandím, dokonce ji obdivuji.
        • Hmmm, křehkost a půvab a něco cosi... To ano, to cosi žádná jiná nemá *15* Můžete jmenovat jednu kauzu, v keteré má HV pravdu?
  • Překvápko

Jsem mile překvapen pozitivními příspěvky. Po těch útocích v bulváru a po některých vyjádřeních jsem si myslel, že tu budu bojovat za Helenku proti všem. Jsem moc rád, že tomu tak není. Není u nás profesionálnější zpěvačky, zpěvačky, která pro svoje fanoušky obětovala všechno. Zpěv, stepování, tanec, inteligentní vystupování, nejvyšší úroveň obhajovaná tolik let. Není takové umění zazářit a zhasnout. Přeji ještě spoustu krásných písní, životní vitality a radosti pro většinu z nás.
  • Helena

Helenka je super.
  • Jardo jestli Jsi to opravdu nepsal,tak jsem moc ráda a tím pádem se omlouvám!!!
  • Helena je SKVĚLÁ

Dneska jsem byla v Třebíči na fotbale proti Amfoře a byla tam Helena Vondráčková. Je to skvělá a příjemná žena. Když jsem požádala o její podpis, tak mi ho hned dala a strašně mile se usmívala. Je vážně SKVĚLÁ *4*
  • Prosím o radu

NEvíte někdo jak se jmenuje skladba kde Helena zpívá: Jsi pro mě víc než slunce snad......je mráz a chlad.....než smím ti říct. Je to ve spojitosti s Jurajem Herzem. Děkuju moc!:) *5*
    • hzk5k

Re: Prosím o radu

písnička se jmenuje Ty víš - z filmu Dotek motýla a je na albu Skandál (kolekce HV 15) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit