-
Helena Vondráčková
Mám velkou prosbu a vím,že se také trápíš.Co máš něco kvůli bulvárům?
Od toho všeho jsou média.Buď ráda,že mají o Tebe ještě zájem.Vím,že
člověk chce mít i soukromí,ale z
z druhé stránky patříš ještě mezi
Top 10 Českého slavíka i že je Ti
62.let.Mezi Martou a Vaškem fakticky
Tě moc prosím aby všechny sváry
pominuly.Udobřete se!Nemá to cenu
vůbec více rozpytlávat Ještě třetí
stání.Působí to na psychiku ve všech
směrech dosti špatně!
Se srdečným pozdravem. -
-
Re: Helena Vondráčková
Mám naprosto stejný názor. Helčo, Marto, Vašku, zapomeňte na hloupé spory, Vaše přátelství je přece cennější než nějaké peníze. Udobřete se, všem se uleví. A třeba ke společnému vystoupení ještě někdy dojde, snad se ho ještě dočkáme
-
-
bezvadna zenska,nejlepsi zpevacka,ma srdce na pravym miste.A jeji spory,fandim jim.... Nobvinari si musi uvedomit,kde sou meze.Kdy by tahle republika byla trochu pravni stat,tak si dou vsicgni sednout. NOjo,holt se uspeh neodpousti...
-
HELENKA
Je to *4* -
Paní Vondráčková, nikdy jsem nebyl váš velký fanda, vyznávám jiný styl hudby, ale vážil jsem si vás pro vaši profesionalitu. Myslím, že za poklesem vaší popularity stojí váš manžel. Ztrácíte své kamarády, a to je na tom všem asi to nejsmutnější. Vlastně je svým chováním sama odháníte. MM si za vaše peníze kupuje jen drahé hračky, prostě na vás parazituje.
-
Nad věcí
Jste skvělá zpěvačka.Nikdo se nikdy nezavděčí všem.Zpívejte pro nás co vás mámme rádi a budte"diplomat" *4* zdraví Drahuš -
Ať jde k šípku
Už tady smrdí dost dlouho, pořád chce ěnkoho žalovat a soudit se. Její amnžel ji zahýbá s právničkou a jí to asi nevadí,... Ať táhne k šípku!!!!! -
Zkrátka
Nevím, co protí ní všichni máte. Je to nejlepší zpěvačka, nejprodávanější a nejdéle se drží na výsluní! -
Helena sa nedostala do prvej desiatky,ale podstatnejšie je,že jej koncerty sú vždy beznádejne vypredané a sú na nich ľudia všetkých vekových kategorií od 7 do 70 rokov.Helena je slniečko a jej hlas hojivý balzam na srdce aj na dušu.Jej milé pesničky liečia,nech nám ešte dlho spieva a svojím spevom rozdáva lásku,šťastie a radosť *14* *14* *14*
-
Heduz
Ahoj fandime ti a tesime se na tvuj koncert v Plzni,na ktery se tesim. -
Pro paní HELENU
Paní Heleno, jste úžasná!Nejen svými hity ale i vzhledem.Jen tak dál, hlavně hodně zdravíčka!