-
Helenin koncert v Bratislave sa prekladá z haly na Pasienkoch na zimný štadion pre obrovský záujem ľudí o koncert a aj ten je už beznádejne vypredaný.Helena je absolútna kráľovná,profesionálka s náramne zlatým srdcom a hlasom,milujú ju všetky generácie,len slepí a hluchí to nechcú počuť a vidieť
-
Já nemám rád helenu vondráčkovu ani jejího muže, jsou mi oba dva svými nesmyslnými soudy děsně protivný,na její koncert bych nikdy nešel a písničky neposlouchám, ale psát nebo spekulovat o tom, že je mm otcem dítěte gavlasové,jak jsem si někde přečetl na internetu, je mi tedy silně proti srsti a nelíbí se mi to.
-
-
Já tomu i věřím o jejich intimním vztahu se mluví velmi dlouho Gavlasová žádného partnera prý nemá tak kdo je otcem? proč to nezveřejní? existují i krevní testy na místě Vondráčkové bych test vyžadovala !!
-
-
Vánoční Lucerna 2008
Byli jste na Helenině vánočním koncertě v Lucerně? To byla senzace, co? Z tak narvaného sálu, z reakcí lidí a především z Helenina ohromného výkonu jsem měl pocit, že jsem na koncertu Zlaté slavice! Helena je prostě skvělá! -
Hodně štěstí!
Milá Helenko, blahopřeji k narozeninám a děkuji za všechny ty krásné písničky, milá vystoupení a všechnu tu radost, kterými jste obohatila nejen naši kulturu, ale hlavně srdce tolika lidiček. Přeji Vám ze srdce dobré zdravíčko, hodně štěstí a rodinné pohody! *3* *4* *14* -
-
Re: Hodně štěstí!
připojuji se a taky přeju všechno nej nej nej k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a lásky a co nejméně těch zlých závistivců, kteří nedokážou odpustit úspěch *4* *14* *4*
-
-
Osobne si Pani Helenku nesmierne vážim ako báječného človeka s prenáramne ľudským srdiečkom🙂ako Speváčka je pre mňa nenahraditeľná každý jej koncert je ako balzam😍😍😍je naozaj úžasne nadčasová a jedinečná zbožňujem ju praktický od svojho detstva🙂🙂aj preto som fakt nevýslovne šťastný že ešte stále aktívne koncertuje obdivuhodná a úctyhodná spevácka kariera🙂Helenka je SRDCOVKA na celý život veľmi ma bolí ak jej niekto ubližuje som naozaj náramne šťastný že medzi nami žije tak skvelý a obdivuhodný človek🙂🙂🙂moc jej fandím a držím palce pani Vondráčková je fantastická tak ako ľudská Osobnosť tak aj ako Nadčasová Speváčka
-
Helena Vondráčková
Milá Heleno.
Nejprve srdečný pozdrav.
Co se všech článků týče to naprostá
katastrofa.To necháš dopustit?
Vím,ale nevím co tím zamýslíš?
Proč si necháš tzv.fackovat?
Buď tak hodná dej všechno dopořádku!
Co i se týče Tvým přátelům,rodině.
Prostě nedovol,aby Tvůj muž dělal
zle i co se týče Tvého jména.
Osobnosti.
Nezlob se,že se tím takhle vyjadřuji.
S pozdravem. *4* -
Stálice
Poslouchám Vás už od svého dětství a pořád se mi líbíte. Moje babička vždycky obdivivala Váš vkus, nápad, jak se obléci. Přeji Vám, ať se Vám daří. -
-
Helenku zbožňujem od detstva mám ju veľmi rád🙂
-
-
Helča
Na svuj věk dobře vypadá a zpívá!!! -
helena vondrackova je nejlepsi zpevacka vsech dob... a at si kazdej uvedomi, jak dlouho tady vydrzela klobouk dolu,jak vypada,jak zpiva, jak se drzi,jaky ma moderni pisnicky proste MEGA-STAR. -a hlavne, nema hvezdny manyry,jako ty hvezdicky ze super-star...
-
Pavla Filova ti vzkazuje, z si nejlepsi