Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3* *1* *2*
  • Je boží?

ANO.I stará kráva je tvor BOŽÍ.
  • Paní Heleno,
    vyjadřuji Vám upřímnou soustrast. Ztráta tatínka je určitě bolestná záležitost. Vždy jsem ráda poslouchala vaše písničky, zpíváte skvěle. K Vašemu osobnímu životu, bych akorát podotkla, že jste hodně lidí popudila svým sňatkem. Podle mě Váš sňatek Vám vysloveně uškodil i v profesní kariéře, v některých momentech se choval jako hochštapler. Myslím, že jste s ním žádné velké terno neudělala, ale i tak Vám přeji hodně štěstí i zdraví a to i v osobním životě.
  • Myslím, že je nejlepší a jen tak hned se na tom nic nezmění.Je pravda, že nebýt jejího super manažera by i dnes veřejně vystupovala.
  • Helenu se videl na zahrade bez make-upu a klobouk dolu... je nerjlepsi a tim to hasne... i ve svych letech ma vyprodany saly,haly... AREEEEEEENY
  • Pani Helenku si nesmierne vážim a ctím  pre mňa osobne je to náramne milá a srdiečková Dáma a ako Speváčku ju mám  veľmi rád 😍je naozaj obdivuhodná a fenomenálna. Bolia ma niektoré komentáre no len to svedčí o úrovni niektorých pisálkov ...

Držím pani Vondráčkovej palce😍

• Pavol

Helenka Vondráčková je mojou obľúbenou a milovanou Speváčkou😍 obdivujem ju temer celý môj celý môj život  chýbajú mi jej koncerty 

• Nemám nic proti Heleně.Byla fajn než si vzala toho zkrachovalího hamouna.Ten jí stále ponouká a ona mu vše věří. CHudák.
  • Re:tterezka

Ty seš jednoduchá!!!
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3* *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit