Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
905 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PANÍ HELENKA

SAMOU RADOST,SAMÉ KVÍTÍ,VELKÝ DORT A DOBRÉ PITÍ,ŠTĚSTÍ Ať SE NA VÁS SMĚJE,TO VŠE K NAROZENINÁM VÁM PŘEJE MARCELA Z VÍCEMĚŘIC. JSTE PROSTĚ JEDINEČNÁ. *3*
  • Milá pani Helenka prajem Vám k Vaším milým narodeninám len a len všetko najlepšie veľa zdravia lásky šťastia🙂zdravia pohody v kruhu najmilších nech sa Vám darí v osobnom i profesnom živote
  • CD Zastav se a poslouchej

Nabízím originálku,v případě zájmu,napište! *3*
    • Re: CD Zastav se a poslouchej

No, to je docela trapný, přímo u jejího fóra prodávat její cd - si z toho kdejakej ... může dělat tržiště ... došly drobný na pívo nebo co? si pleteš forum s bazarem - na prodej máš inzerci trubko!
  • krasne Vianoce

MJoja najmilsia Helenka Vas vianocny koncert v Kosiciach bol uzasny neskutocne Vas milujem a zboznujem prajem krasne vianoce *14*
  • alena2

Vazena pani Helenko Vondrackova, moc dekuju za darek, ktery jste mi poslala-fotografii s Vasim podpisem a oceneni mych textu, adresovanych Vam, jako BLBINKY. Ja uz mela strach, ze tomu memu humoru nebudete rozumet ani Vy! Zoufalec-pokusitel Alena(ALE jsem ZENSKA~zoufalkyne pokusitelka mi nezni dost CESKY).

Zdravi ing. Alena Stockova

• Srdečne blahoželám pani Helenke k cene Smago ktorú získala ako ocenenie v Nemecku
  • Paní Vondráčková, upřímnou soustrast. Vím, že i když se k Vám tatínek nezachoval několikrát dobře,omlouvala jste jeho zaslepenost věkem a měla jste ho stále ráda.Hlavně pro to krásné dětství, které Vám s maminkou vytvořili a na které ráda vzpomínáte. Přeji Vám hodně síly a hodně dalších úspěchů. Máme Vás rádi.
  • Pavol

Pre mňa je pani Helenka úžasne srdiečkovo-slniečkový človek a výnimočná a nadčasová Pani Speváčka zbožňujem jej ľúbezne nežný hlas🙂 som je fanúšikom a niektoré príspevky a komentáre vôbec nechápem kde sa v ťudoch berie toľko zloby je to smutné

• Pavol

Excelentná HELENKA v poľskej TV Silvestovskej show🙂

• Hvězda

Měla jsem tu možnost zažít několik jejich úžasných koncertů v Lucerně a spousty dalších vystoupení a k tomu lze říci jen jediné: Je to Hvězda! Nemusí totiž vyhrát slavíka a další pochybné pěvecké soutěže, aby poznala, že jí fanoušci milují. A to fanoušci všech věkových kategorií. Ta atmosféra, kterou umí udělat na svých koncertech a vyburcovat fanoušky, aby stáli pod pódiem, tančili, zpívali s ní a poté bouřlivě tleskali, je prostě užasná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit