-
Od té doby, co se pořád soudí, u mě dost klesla. Ten Martin Michal ji dost silně táhne ke dnu, vždyť ona taková vůbec nebyla. Heleno, vzpamatujte se, podívejte se, co děláte!!!!
-
ty nadhero, jo tak napucena jo tak si o helence neco zjisti a pak rikej, ze je napucene...
-
helena
Helena je $uperrrrrrrr *4* -
-
Re: helena
JÁ JÍ MILOVALA JAKO MALÁ HOLKA ,BOHUŽEL SE MI ZHNUSILA ,JESTLI NESUNDÁ TY RŮŽOVÉ BREJLE TAK SI NA NI NIKDO ANI NEVZPOMENE *8*
-
-
Milá pani Vondráčková s oneskorením Vám z celého srdca prajem mnoho zdravia lásky pohody k Vaším milým narodeninám🙂a nech sa Vám skvele darí v súkromí aj v profesii🙂
-
:)
Helenka je vážně super zpěvačka nehledě na věk,má úplně nádherný hlas:) -
Helena-moje mládí
V mém pubertálním věku, byla Helenka moje platonická láska a nejlepší spěvačka a toto platí nadále. Vždy a všude jsem hodnotil, že mi poslala na moji žádost asi v jejích 17 letech podepsanou fotografii, kterou dodnes mám. -
Nemám rád Helenu Vondráčkovú
-
Nedám dopustiť na Pani Vondráčkovú je to jedna excelentná a brilantná Pani Speváčka HELENKA je pre mňa absolútne precízna profesionálka jej koncerty to je pohladenie sluchu čarokrásne tančeky stepovanie jednoducho FANTASTICKA HELENKA😍 zbožňujem Helenku moc jej fandím a veľmi si ju vážim a ctím😍😍😍
-
Prosim, kdyby nekdo mel pisnicku "A ty se ptáš co já", mohli byste mi ji poslat na mignonne@seznam.cz Diky
-
Vážená paní Heleno Vondráčková-Michalová,
v posledním mém textu určeném Vám jsem byla trochu kritická k Vám, dnes si dovolím trochu konstruktivní kritiky k národu, který Vás tak miluje a nenechá Vás odejít z prken, která "znamenají svět(lo)",aniž byste zazpívala Malovaný džbánek. K předním umělcům tohoto národa patří mj. i spisovatel Henryk Sienkiewicz oceněný Nobelovou cenou a jehož historický román Quo vadis snad dodnes je povinná četba českých středoškoláků.Takto postižena jsem byla i já, nevím, zda si obsah tohoto historického románu pamatuji přesně, ale v závěrečné partii této poutavé knihy je popisována scéna, jak první křesťané jsou podél cesty ukřižováni a upáleni, je jich kolem stovky, a jejich souvěřící jdou plačící touto cestou. Já nevím, zda jako mladá žena - studentka jste někdy trampovala a při této příležitosti se pokusila připravit si pokrm na ohníčku. Já ano, a to i v pozdějším věku za účasti mých dvou dítek, tehdy školou povinných, a byla jsem jim pro smích: ono to dá hoooodně práce, než kýžený táboráček vzplane. Na základě této zkušenosti, a to i díky mému zesměšnění, uvažuji, jak se nepřátelskému vojsku podařilo podpálit aspoň 70 křesťanů současně, abych mohla přijmout tuto scénu popisovanou v románu Henryka Sienkiewicze za pravdivě vylíčenou. Spíš to považuji za jeden z prvních pokusů o sci fi. Nemůžu jinak, ale po těchto svých úvahách považuji pana Henryka Sienkiewicze za podvodníka, a to i proto, že po opublikování tohoto románu se mu podařilo obdržet Nobelovu cenu, nevím, jak to dokázal. Trochu mě mrazí v zádech při pomyšlení, zda Vaše vzájemné sympatie s Poláky a především s paní Marilou Rodovič nesouvisí s tímto výše ode mě popsaným jevem, který je takového typu, který jsem v kontaktu s občany Polska zažila nejednou. Ale už předem mě toto mé mrazení mrzí, protože jsem si téměř jistá, ze je zbytečné.
Se sympatiemi k Vám, paní Heleno Vondráčková - Michalová, a s pozdravem Vašemu manželovi zdraví ing. Alena Štočková, od Vás doposud oceněna JEN za blbinky, za což jsem Vám vděčná, ale přeci jen mě to trochu mrzí i mrazí.
-
-
Pani Alena napísala ste to skvele ja Si pani Helenku nesmierne vážím a ctím som naozaj šťastný že ešte stále tak nádherne spieva je aj náramne krásna veľmi milá a srdečná skláňam sa pred Helenkou a tajne dúfam že ršte vydrží nejaký ten rok moc ma bolia ataky nehorázne nepravdivé to si naša Helenka nezaslúži 🙂 bolí ma to ako jej dlhoročného fanúšika je totiž kúzelná naša srcová Kráľovná🙂
-