-
Helenka Vondráčková je pre mňa srdcovou záležitosťou zbožňujem pani Vondráčkovú a bolí ma ak sa jej bezprecedntne ubližuje to si fakt nezaslúži iste každý má svoj názor😍 ľúbim Helenku od mojich ôsmich rokov a vždy ju budem mať rád je veľmi príjemná milá ľudská Osobnosť moc si ju vážim a ctím pre mňa je Helenka absolútna TOP Speváčka 😍
-
-
Pro Helenku ...
Helenko, přejeme Ti mnoho pevného zdraví,nechť tvůj hlas ještě dlouhá léta slyšíme ... Nic si nedělej z lidí, kteří Tě pomlouvají, neboť je to jenom závist, která jim škodí a Tobě přidává na kráse a úspěchu ... Buď stále svá ... -
Helenka oslávila svoje narodeniny natočila video k filmu ženská pomsta🙂 je neuveriteľne pracovitá hýri aktivitami neustále na sebe tvrdo pracuje nesmierne si ju vážim a ctím milujem jej precítený lahodný spev a držím jej palce🙂
-
Pani Helenku Vondráčkovú si nesmierne vážim ctím a mám ju narámne rád je pre mňa tou absolútne najsenzačnejšou Pani Speváčkou na celom svete som naozaj prenáramne šťastný že žijem v dobe tejto famóznej a jedinečnej speváčky 🙂Pani Helenka je aj dnes senzačná a ani vek neubral na jej brilantnej a excelentnej speváckej dráhe hlboko sa pred ňou skláňam a úprimne ma bolia ataky voči jej osobe naposledy ma v preveľmi boloelo že je za zenitom tom mi vháäalo slzy do očí lebo vôbec sa to nezakladá na pravde dôkazom bol famozny koncert v Lucerne kde milá Helenka predviedla fenomenálny výkon a aplauz dlho neutíchal🙂moc jej držím palce a potešilo by ma keby sa jej prestalo ubližovať
-
Heleno Vondráčková, čím jsem se provinil, že Tě musím nechtěně poslouchat celý život ? Nic nejde do nekonečna a takové kecy, že Tě posluchači chtějí jsou nesmysl. Měla bys už odejít ze scény nadobro a dát lidem pokoj.
-
-
Souhlasím
-
-
Helenka
Pani Helenka je velmi dobry pani spevacka. Stele jej fandim a to vlastne od veľkej éry Zlatých rokov ked bola v prvej trojke uznávaných a stále aj nadalej uznávaných speváčok pani Gombitovej a pani Zagorovej.Takéto speváčky už viac nie sú. Takže drťžím stále palce tomuto trojlístku- V+G+Z s pozdravom Duško Bratislava *3* -
Obdivujem pani Helenku celý môj život od detstva a som náramne šťastný že je stále aktívna fandím jej a držím je palce 🙂 zbožňujem jej fantastické koncerty prekrásne spieva brilantne tancuje stepuje je absolútnou multitalentovanou Divou🙂
-
Helenko,
moc Vám fandím a obdivuji. Byla Jsem na natáčení Vaší Dlouhé noci a moc se mi to líbilo.O to víc mne mrzí články a tahanice o peníze v různých bulvárech a projevy Vašeho manžela, který Vám jen škodí a odvrací od Vás nejen bývalé kamarády, ale i fanoušky. Léta dřiny a úspěchů,Váš velkolepý návrat na výsluní tímto kazí.Chápu, že je Vaší oporou, ale sundejte růžové brýle! Lidé, kteří ho znají z dřívějška mohou vyprávět, co je to za člověka.Přeji Vám hodně zdraví, síly,štěstí a zůstaňte tak fajn jako dosud.Máme Vás moc rádi, jste prostě skvělá! *14* *14* *14* -
Dříve ty plastiky uměli nějak líp, Ljuba Hermanová např. Teď to snad šije Singer na koleně, Zagorová, Vondráčková, Havlová, Patrasová, maškary.
-
Pro Helenu
Dobry den!Prestavim Vam jmunuju se Vaclav Zvonecek *3* .Je mi 24let.Jsem neslysici ale dobre mluvim.Jsem z Plzne.Strasne Vam moc a moc prosim chci s vama na koncert tancit napr vy budete zpivat a tancovat.Ja strasne red tancuju a posloucham hudbu.Znam Prahu.Chodil jsem do skoly neslysici v Praze v jecne ulici a byl jsem na internate 12let.Strasne vas moc a moc prosim chci s vama na koncert tancovat.Jste moc dobra a vy pekne zpivate.Moje adresa je Vaclav Zvonecek,Źlutická 30,Plzen- kosutka,32329 *3* .Napiste Nam.Dekuji Vam moc.Zdravi Vas VASA *3* *14* *4* *14* *5*