Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

• Vážená paní Helenko, až v nedávné době mě zaujala v jedné Vaší písni strofa BABIČKA-ADMIRÁL(nejsem si jista, zda v mém věku jsem rozuměla dobře, ale z této podoby zmíněné strofy jsem nadšená!!!)Podobně žertovné strofy jsem objevila na http://www.janarychterova.cz/, abych Vás aspoň trochu upoutala, uvádím několik strof z uvedených webových stránek: JSEM SAMÝ  PRŮŠVIH..., z BETONU MUŽ-TO TEDA KUŠ.....,DEM KRÁST!!!!!!.....Zmíněné webové stránky jsou paní Jany Rychterové, nevím, proč na internetu je utajeno jméno Edita Adlerová-tato  zpěvačka tvoří s paní J. Rychterovou duo na CD TWO VOICES a z něj jsou i uvedené, podle mě velmi zajímavé strofy; CD TWO VOICES je nabízeno na těchto webových stránkách. Dovoluji si napsat tento komentář, neboť se domnívám, že máte vytříbený smysl pro humor, a v případě, že Vás jím naštvu, že jste alespoň v představách schopna mi jednu vrazit-to se domnívám na základě fotografie, kterou jste mi laskavě zaslala, a na které jste ocenila moje BLBINKY, kterými Vás obdařuji. Přeji Vám, aby- snad i po přečtení tohoto mého textu-se Vám ve společnosti Vašeho manžela a množství zvířátek, které žijí s Vámi ve Vašem domě v Řitce, ve vesničce nedaleko Prahy žilo a dařilo co nejlépe. Moc Vás zdraví Vaše posluchačka Ing. Alena Štočková.

• Luky1987
    Helena Vondráčková nedelá nic jiného jen se soudí i její zpev nic moc
  • Podpořte Helenu ve slavíku !!!

Jestli máte rádi naší největší hvězdu pošlete jí hlas ve tvaru SLAVICE 23,VONDRACKOVA HELENA,váš věk číslicí a vaše pohlaví M nebo Z na tel 900 06 06
    • Re: Podpořte Helenu ve slavíku !!!

čas je jen do konce listopadu tak pište *4* *3* *4*
  •      Vážená paní Heleno Vondráčková-Michalová,

dnes výjimečně Vás oslovuji vážená,byť vím,že už patrně zvážená jste, ale mám obavy, že jiný přívlastek,než tento,by patrně i pro Vás nebyl přijatelný.Několikrát jsem Vás oslovila,a to nejrůznějšími způsoby,naposled u příležitosti Vašich 74.narozenin,a to včetně dárku,o kterém si nejsem jistá,zda jste ho přijala příznivě.I o ostatních mých zprávách adresovaných Vám mám pochybnosti, zda jste je přijala pro mě příznivě,považuji je za poněkud "ústnaté",a proto jsem,zřejmě mylně,pojala představu,že se mi dostane od Vás odpovědi,a to jak v případě,že jste je přijala pozitivně či s opačnou Vaší reakcí.

Proto si dovoluji napsat tento komentář,a protože už nečekám Vaši odpověď,dovolím si v něm trochu kritického pohledu na Vás. Není mi např. jasné, jak jste v r. 1965 odmaturovala z francouzského jazyka na dvanáctiletce v Chrudimi,a to tak, jak to popisujete na videu uvedeném na internetu,a proč jste neokomentovala svoji maturitní zkoušku z ruského jazyka,která,jak se možná mylně domnívám,byla v r. 1965 pro maturanty na všeobecně vzdělávacích školách povinná.Dále jsem úplně náhodou zjistila, že lékaři-psychiatři v ČR mají šanci být za svoji práci v oboru,pokud ji vykonávají výjimečným způsobem,oceněni medailí MUDr. Vondráčka;je to lékař, který je již po smrti, ale přinejmenším Váš jmenovec.Proto bych Vás ráda seznámila s mým zážitkem s lékařem-psychiatrem,který v r. 1986 pracoval na stejné klinice,jako výše zmíněný Váš jmenovec(podle mého názoru je poněkud kuriózní,a není jediný tohoto druhu i s jinými lékaři/lékařkami-psychiatry)Jako účastnice psychoterapeutické skupiny jsem byla svými spolupacienty seznámena s tím, jak se projevuje vážné psychotické onemocnění, tzv. paranoidní syndrom.Pacientům s tímto onemocním se zjevovali příslušníci policie "jak houby po dešti" o hlavu větší než oni/ony a fyzicky je ohrožovali. Já jsem zhruba po 6 týdnech léčení náhle měla stejné obtíže, ale místo policajtů se mi "jako houby po dešti" zjevovali psychologové.Lékař-psychiatr,na kterého jsem se obrátila s důvěrou,že mi od těchto projevů pomůže,reagoval na mé sdělení o mých potížích VELMI kuriózním způsobem;"Policajt jako psycholog,začíná to na "P", je to paranoidní syndrom!!!",a už mi psal recept na léky stejné,jako užívali mí spolupacienti,kteří měli potíže s viděním policajtů.

Na rozloučenou s Vámi, paní Vondráčková-Michalová,jsem si troufla Vás seznámit s tímto mým zážitkem,protože se domnívám,že Vaše rodné příjmení je špiněno těmi,kteří jsou následníci lékaře-Vašeho jmenovce, a ordinují takovýmto-podle mě-zrůdným způsobem,nehodným titulu MUDr.(Snad Vás po tomto mém sdělení neuráží moje legrácka s Vaším rodným příjmením, mám na mysli podobu Vašeho jména; von Dr. Áčková).

S úctou k Vám Ing. Alena Štočková, matka 2 dnes dospělých dětí;Vaši lítost nad tím, že jste neporodila ani jedno dítko považuji za zbytečnou, za současného stavu zdravotnictví v ČR porodit dítko je VELKÉ dobrodružství!!!!!

• Helena

Helenu mám opravdu moc rád.Ale občas si myslím, méně je více a to hlavně modelech pro mladčí ženy.Jinak je super hvězda.A moc jí fandím.Michal
  • Špatný Názor

Ahojky, Byla Jsem na jejím koncertě v lucerně a změnila jsem na ní názor. Chodím na zpěv a tam musím její písně zpívat:-) Donedávna se mi to hnusilo protože jsem si myslela že je to Nafiflená Babka. Opak je Pravdou nádherně zpívá a je moc vtipná a v pohodě. Musí si ještě odnést zlatého slavíka:-)
  • HELENKA

moc helenku obdivuji je prostě super *4* *4* *4*
  • Srdečne Vás pozdravujeme. Dozvedeli sme sa, že na Slovensku budete účinkovať v programe TV Markíza HITOVICA. ˇKeď že sme sledovali prvú časť tohoto programu, čudujeme sa, že Hviezda Vašeho formátu chce účinkovať v takomto programe, ktorý my nazývame HNOJOVICA. Učínkovanie v stodole a na slame sa hodí len pre pani Mázikovú, ktorá bola ako kobyla a to jej oblečenie to iba potvrdilo. Chcela sa snáď rovnať mladým? Bohužiaľ jej to nevyšlo. Preto popremýšľajte nad účasťou v tomto programe. Lebo Vy ste skutočná dáma a medzinárodne uznávaná. S úctou Vaši fanúšikovia zo Slovenska
  • Nevíte o někom,kdo by koupil 1listek na nedělní (20.12.15)koncert Heleny Vondrackove v Lucerně?Nebo kam bych dat nabídku,aby lístek nepropadl?
  • helena je nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit