-
Helenka Vondráčková je pre mňa tou najlepšou a najkrajšou pani Speváčkou😍 mám ju veľmi rád a nesmierne ma bolí ak sa jej ubližuje ona si to nezaslúži zaslúži si obdiv a uznanie milujem ju od detstva
-
Pani.Helenke.fandím.od.detstva.a.som.prenáramne.šťastný.že.stále.je.aktívna.a.spieva.milujem.jej.koncerty.sú.náramne.úžasné.a.fantastické .HELENKA.je.famozna.legendárna.Speváčka😍😍🙂.som.fascinovaný.akou.je.nadčasovou.a.jedinečnou.speváčkou.a.vzácnou.ľudskou.osobnosťou😍
-
Pani Helenku milujem temer celý život jej koncerty nemajú chybu je rovnako vynikajúca speváčka ako aj brilantná tanečníčka jedinečná a nadčasová Speváčka a milá srdcová ľudská Osobnosť😍
-
helena-star.blog.cz
Spousta informací,článků, klipů, bonusů a dalšího na co si vzpomenete http://helena-star.blog.cz/ -
Milá pani Helenka ste pre mňa tou najlepšou Speváčkou na svete🙂 fandím Vám od detstva vtedy som to vnímal ináč než v dnešnej dobe každý Váš úspech na koncertoch či už doma alebo v zahraničí ma hrial pri srdiečku v dnešnej dobe je mnoho závisti zloby vždy ma raní ak Vám Helenka ubližujú alebo šíria o Vás fámy ste pre mňa osobne veľkým vzorom precíznej profesionálky🙂 fandím Vám 55rokov a som hrdý že som Vaším fanúšikom Helenka Váš hlas je balzam ktorý liečí a hojí rany prajem Vám z hlbky svojho srdca nech Vám to milá srdečná Helenka ešte vydrží držím Vám palce 🙂ste senzačné charizmatická srdcová Dáma vzácna ľudská Osobnosť
-
Markétka
nej zpěvačka u nás fandím jí její zpěv i vzhled je LUXUS !! *3* -
Blog o Helenke x)
Ak máte radi Helču a zaujíma Vás čo je o nej nové tak určite navštívte stránku helenka-fans.blog.cz -
Helenka je srdcová záležitosť
-
Pani Vondráčková je neuveriteľne nadčasová Pani Speváčka s nádherne zamatovým hlasom😍 milujem ju od detstva neviem si predstaviť svoj život bez Helenky
-
Pani Helenku obdivujem od detstva a som naozaj úprimne rád že ešte stále koncertuje a spieva jej to náramne skvelo má hlások nežne ľúbezný je to ako balzam🙂🙂🙂