-
Neviem za čo dostala ocenenie Helena Vondráčková, spieva falošne a teraz jak byl dal
-
Lidi, lidi!!! Jak jste hrozně zlí, nebojíte se?
-
-
Vy sama budete asi hrozně zlá, neboť nedokážete ani nic pojmenovat, nic trefně popsat, nic rozebrat - váš výkřik je jen hysterický výkřik ze Tmy do Tmy. Nebojíte se??? *13*
-
-
Helena Vondráčková🤮
-
Paní Helenko chce se mi ted bez komentáře toto🤮🤮🤮 pálí mě z té vaší ,,popoviny" nějak žáha🤮🤮🤮 a mám z poslechu naší populární hudby asi neskutečně krásného alzheimera😯 a mám konečně raději nekonečně pořádně naježené lišky😯 a to není myslím si už u vás asi populární😯 proto odcházím tu ve vší tichosti dustojně za naježenými liškami😯 Krásný nový rok a méně hudební popoviny ze které nám všem už hodně bohužel je🤮🤮🤮 vám přeji😯, ale mužete zkusit nazpívat někdy třeba i krásný popový duet s mainstreamově nepohodlným a s ,,nepopulárním" Tomášem Ortelem😯🙂 to by jsme všichni myslím si uvítali, víte on to narozdíl od vás nedělá v hudbě jen pro peníze😯😉 váš neváš nikým už tolik naštěstí neovlinitelný a už nezmanipulovatelný lišák Martin Dyntar😇
-
Helenka Vondráčková multitalentovaná excelentná speváčka a úžasná tanečníčka a steparka vznikajúca charizmatická Osobnosť😍😍😍😍😍
-
Nemusím Helenu Vondráčkovou
-
To je hvězda
Helena je sice hvězda. Ale ten její manžílek to je teda dílo. Heleně zahýbá kde může, dluží na každém patníku, i exekuce po něm jde,... Stačí číst noviny!!! Je to ale síla, kam tu Helenu táhne!! Ať ho kopne do koulí a pošle k šípku!!! -
HELENA
... nejprodávanější česká zpěvačka všech dob! -
Helenka Vondráčková je mojou najmilšou Speváčkou jej hlas je balzamom na srdce aj na dušu veľmi si ju vážim a ctím🙂držím jej palce nech nám ešte tak krásne spieva ako doteraz pesnička Dívčí žena tak to je nádhera🙂
-
Já jsem viděl na you tube všechny heleny vondráčkový převzatý hity, je to dost síla, na tom si vytvořila slávu ? Má vůbec nějaké domácí hity nebo je opravdu hvězdou převzatých hitů ? V tom případě by měli být slavní i zpěváci ze super star, kteří také jen přezpívají hity slavných kolegů. No kde to jsme.
-
-
Už len najznámejšie hity: Dlouhá noc, Sladké mámení sú jej :) Predtým sa to proste prespievavalo, ale Helena má aj svoje veci *3*
-