-
tak bych řekla, že Helenka jde pomalu,ale jistě do háje. Všem lidem se zprotivila svými nesmyslnými soudy,nikdo ji nemá rád a ještě je tak sprostá,že napadla paní Martu Kubišovou a pana Neckáře,své staré kamarády, je vážně ubohá. Její popularita jde rapidně dolů a může si za to sama.Vinu na tom má i ten její povedenej manžílek,nechápu, kam dala oči.Kdyby měla pořádnou rodinu a děti,tak by měla jiné starosti a nemarnila by čas věčným napadáním svých kolegů a ostatních lidí.Je mi jí líto,svým způsobem nešťastný člověk.Prej zas napadla pro změnu Frekvenci 1,že nehrajou její písničky,to akorát svědčí o tom,že je hamižná a jde jen po penězích. Za chvíli po ní ani pes neštěkne. Já jsem ji nikdy neměla ráda,ale těma soudama se mi zprotivila ještě víc. Její smůla,je na tom bita sama, tak velký úbytek fanoušků a popularity nikdy nevěstí nic dobrého.
-
...na stará kolena kosmický pád,rychlost 25 598km,zranila se jen má důstojnost,takže na pěkný zvířátka koukat jen z dálky,nekrmit,je mi to líto......vsadila-li Helča vabank,přeji jí,aby jí ten rizk vyšel...a když ne,svět se točí dál...........předchozímu anonymovi posílám pohlazení,takové to lidské,vůbec né to ženské....a toho Hyda zab dřív,než....čau a courám se zaspat to....
-
Jaryn
Koukám,jak je tady zase každej chytrej *3* -
-
Re: Jaryn
Tak třeba ty ne,no! *1*
-
-
Helena Vondráčková tak akorát🤮
-
-
Helena Vondráčková aj dnes ukazuje svoje nesmierne kvality je senzačná ja ju naozaj mám nesmierne rád jej hlas je balzam na všetko 😍🙂🙂😍 milujem Pani HELENKU Vondráčkovú vždy jej budem fandiť jej koncerty sú dych berúce fantastické ako aj Helenka sama je jedinečná báječná a má svoje vysoké kvality.: vždy si ju budem vážiť a ctiť🙂😉😍
-
-
vadí-nevadí
Helenku Vondráčkovou obdivuji jako zpěvačku již několik let. Jako člověka jí obdivovat nemohu, ale ani zatracovat, protože jí osobně neznám a pozorování koncertů a vystoupení v televizi není možné brát jako bernou minci vypovídající něco o charakteru člověka. Velmi mě však v poslední době vadí soudní aféry, které se kolem paní Vondráčkové roztáčí. Není jistě náhodou, že aféry začli až po svadbě s posledním manželem. I hloupý člověk tedy odhadne odkud vítr fouká. Že by lidé celou dobu paní Heleně ubližovali a teprve teď se našel ten pravý rytíř, který se jí zastane? Moc tomu nevěřím. Jen mám obavu, že soudní aféry paní Vondráčkové hlavně ublíží. Pokud se bude s každým vždy a pro všechno soudit, tak se jí taky může stát, že za nějaký ten čas s ní už nebude chtít nikdo spolupracovat. Je to sice výborná zpěvačka, ale není již nejmladší a dobrých mladých lidí, kteří mají šanci se ještě zlepšovat je plný šoubisnys. Prostě není nenahraditelná. Uvědomuje si to manžel, když podává novou a novou žalobu? -
-
Re: vadí-nevadí
Možná, že ano.
-
-
Helena je hvězda
Helena je opravdová hvězda. Škoda těch soudních sporů a tahanic... Pokud chcete vidět největší fotogalerii Heleny na internetu, více než 6000 fotek, přčíst spousty zajímavých informací, navštivte její webové stránky: http://www.vondrackova.info Zbyněk -
helena vondráčková, to máte pravdu, ta přežije všechny režimy.
-
Za mlada mala pekný hlas Helena Vondráčková a bola dobrá speváčka kedysi
-
no teda nic moc
-
Milá a vážená Pani Vondráčková veľmi si Vás vážím a ctím držím Vám Helenka palce ste úžasná báječná charizmatická Osobnosť a fenomenálna Speváčka navyše ste aj skvelá tanečníčka či stepárka a vyzeráte báječne🙂 prajem mnoho zdravia lásky a pohody