Přejít na výpis diskuzí

Helena Vondráčková

OSOBNOST 16.10.2010 
904 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem si přečetl rozhovor v instinktu s helenou vondráčkovou, zajímalo by mě, jak přišla k částce 14,5 mil. Kč a jak přišla k částce 1,3 mil. Kč ve sporu s paní Martou Kubišovou, vždyť je to nereálné, buď lidi na vondráčkovou půjdou nebo ne, fakt je mi divné, jak k tomu číslu došla.
  • Kdyby šla z placu a uvolnila místo mladým, tak udělá líp. Je už trapná a nudná, hlavně že si nechala vycpat kozy silikonec kometa. ahoj
  • Nabídka, či troufalost

Dobrý den.Paní Vondráčková, zajímá mne, zda máte pouza své dvorní textaře, či zda se nebráníte novým nabídkám.Píši texty, jsou to spíš příběhy ze života, žádná,,divočina''.Potěšilo by mne, pokud by jste některá dílka chtěla shlédnout.Děkuji Laďka
  • to je zajimavé heleni manžel a ta právnička gavláskova čekají prí děcko jestli to je pravda pani heleno rozvedte se to bude lepší *5* než koukat natěhotnou ženu než přeskočit prach udělejte to pak bude váš bratr mít rád a všichni vás budou mít rádi to vaktaděkují za pochopení jestli vas to baví mě určitě ne poslouchat se musí
    • To je strašný skandál došlo na slova Heleniny rodiny taky jsem to dnes četla na internetu to už přece nelze tolerovat! Heleno! vzpamatujte se a co nejrychleji se rozveďte nebo vás to zničí nadobro! rodina by jí měla pomoci dřív než bude pozdě... *8* co její starší sestra která tak obhajovala MM to bude dělat i teď ? hrůza !
  • je to prolhaná mrch zase se bojí michala nechá se navádět to už musí být trpělivost ten je zas zruda a ty heleno rači se zdejchni krávo neposlechneš tak zdar
    • Nemôžem sa zbaviť dojmu,že vám tečie žlč aj ušami...
  • Paní Vondráčková, čekal jsem od vás a vašeho muže více inteligence v odpovědích, vybírat si kladné otázky a na ty nepříjemné neodpovídat, umí každý. Překvapilo by mě, kdyby jste začali těmi otázkami na tělo, ale to se nestalo, takže zase píár dua z řitky. Škoda času, to jste fakt nemuseli ani odpovídat, to jsou 100x omleté odpovědi, ty už umíte nazpaměť a my je známe. NEPOVEDENÉ PÍÁR.
  • Pavol, nerozumím, proč HV tak zoufale bráníte, když si to nezaslouží. Tady každý ví, co je zač a pokud se to na Slovensko ještě nedoneslo, tak se o tom jistě brzy dozvíte i tam. Pravda, klidně si jí tam nechte, tady o ní nikdo zájem nemá.
  • Pepes

Je to zasrana krava at se vrati do hrobu cubka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • relevantni otazky jsou?
    Zabila nekoho/neco? ANO. Zabijela hudobni vkus statisicu lidi permanentne a nonstop
    Okradla nekoho? ANO. Okradala lidi o moznost poslouchat kvalitnejsi hudbu /Motorhead, Rolling Stones, Frank Sinatra .../ nez ty jeji triakordovy blaboly
    Pomohla nekomu do basy? nevim
    Udala nekoho/neco? ANO. Udala smer tomu nejdementnejsimu, nejhorsimu a nejzrudnejsimu hudebnimu vkusu.
  • Helena Vondráčková, kdo to je ? Neznám.
    • Kde si žil posledných 50 rokov? nemáš rádio ,alebo TV prípadne internet?
      a ako si sa ocitol na tejto stránke? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit