-
Ahojky,
oáwčtžuqšzřjeřá -
Nechápu jak nekdo muže tvrdit, že Helena Vondráčková je nejlepší zpevačka, ty její prevzaté odrhovačky se nedají poslouchat
-
-
Aj mne je zle keď ťa musím počuvat a to len čítam tvoje priblble komenty. Jako...Môj zlatý chod sa hrať von dopiesku a neurazaj tu ikonu českej hudby.
-
-
Ahojky,
AHOJKY.HELENA JE BLBÁ!!!!!!!!! -
-
Re: Ahojky,
A ty jsi zřejmě člověk velmi obdařený intelektem, co? *8* silně o tom pochybuju! Co jsi dokázala? V čem vynikáš? Co umíš?
Typuju, že jsi naprostej loser! A ty slinty, co jsi sem natlapala, jsou pouze a jen důsledkem závisti...Je mi tě líto...ubožáku! *16*
-
-
Je to ta paní, jak nikdy nebyla milenkou Štrougala?
-
H. Vondráčkovou už ani nepovažuju za celebritu a osobnost, to, co předvádí poslední léta je vrchol a divím se, že ji ještě vůbec někdo poslouchá. Líbila se mi akorát v pohádce Šíleně smutná princezna, tam jí to seklo, ale z toho charisma už nemá nic, všechno zaprodala bulváru a sama sebe pohřbila kilometr hluboko. V rádiu mi tolik nevadí, protože tam není vidět, ale v televizi nemám vůbec chuť na ní koukat a divím se, že ještě vůbec vystupuje v televizi, že na ní jsou lidi zvědaví (zatím), vadí mi, co provádí paní Kubišové a panu Neckáři, tohle si oni nezaslouží,aby na ně takhle plivala.
Paní Kubišová a pane Neckáři, nechte ji být a vůbec si jí nevšímejte, však ona na to Helča jednou přijde, až zůstane sama a všichni se na ní vybodnou a ještě za váma přileze a bude ráda, když jí odpustíte. -
Helena Vondráčková to jej škriekanie sa nedá počúvať ani naživo🤮
-
Koukám, že můj příspěvek byl nežádoucí... Kdo říká, že Vondráčková byla v době svého dávno ztraceného mládí na potratu, je velmi velmi velmi ošklivý lhář. Kdo říká, že Vondráčková byla milenka s. Štrougala, je taktéž velmi velmi velmi ošklivý lhář... A teď mě ten její vylhaný a ulhaný JUDr. zažaluje, béééé. *12*
-
Miloval jsem ji. Pohrdám Martinem Michalem. Nemám už rád Helenu Vondráčkovou.
-
-
"Hlas celého národa" píš sám za seba a nie za celý národ,Tvoj komentár je absolútne absurdný a scestný... Ja osobne pani Helenku milijem celý svoj život,je stále fantastická nielen doma,ale aj v zahraničí,kde je o jej účinkovanie neutíchajúci záujem,škoda len,že doma má toľko neprajníkov a závistlivcov,treba prestať čítať bulvár a používať hlavne mozog,pani Vondráčková si nesmierne vážim a náramne ju obdivujem,na rozdiel od nemenovaných rýchlo kvasených celebrít je ona vzácna a výnimočná ľudská a umelecká Osobnosť
-
-
Nic proti Helene Vondráčkové nemám jinak
-
BEZ UROVNE
OJO, TO JE TYPICKEJ CESKEJ NAROD POMLOUVAT A POMLOUVAT.-JO,KAZDY MA SVUJ NAZORRRR,ALE MELO BY TO MIT NEJAKOU UROVEN A NE, TO CO TADY PREDVADI URCITY JEDINCI. POMLUVIT A SAMOZREJME ANONYM TO SE BOJI TE ABY SI vAS HELENKA NENASLA NEBO JAk. to vam to neni trapny-asi ne o helene vite asi tak jako ja o matice,a vy takhle, to dete do pryc... UVEDOM TE SI, ZE TADY TIM NEUBLIZUJE TE JEN HELENE A VSEM CO JI MAJI RADI.VIZ TATKA,SEGRA MARTIN,TONDA,TEREZKAATD... RIKAM, DO OCI NIKDO.... KRASNE VANOCE A STASTNY NOVY ROK A MNOHO VYPROD. ARREN