-
*5* *14* *7* *10*
-
jsem fanoušek Helenčiny neteře Lucky a pokud vím tak pan Vondráček,jeho manželka Hana a děti Lucka a David a pan patriarcha Vondráček se od paní Heleny odtrhly když si měla brát Michala a pokud vím Vondráčkovic rodina se též přklonila u kauzy Vondráčková vs.Kubišové k paní Kubišové a já se též přikláním k paní Kubišové,minulý režim jsem nezažila ale co jsem četla a co mi říkala mamka s baičkou tak si toho p.Kubišová zažila dost a je to nemorální že se paní Vondráčková soudí
-
Pani Helenka Vondráčková je moja najmilšia a najobľúbenejšia Pani Speváčka už 55 rokov jej fandím a som rád že bude moderovať čro 2 držím jej palce😍🙂🙂
-
Zajímavý blog v lidovkách od Ladislava Vorela o HV.
-
divím se
této osobě ,že nemá soudnost *9* *9* je až někdy směšná -
Co se týká Heleny,byla opravdu dobrá,ale ta doba je už minulost.Souhlasím s příspěvky,ve kterých čteme že slávu a oblíbenost pokazil její nynější manžel.Je nechutné stále poslouchat a dočítat se jak se stále soudí.Jak má stále málo a chtěla by víc a soudí se o miliony.To že má na krku chamtivce který má oblibu v soudech-budiž,ale že se soudila s "kamarádkou" Martou Kubišovou,to je už docela síla.Jistě má na tom Michal podíl,ale copak nemá Vondráčková mozek?Je nesvéprávná? Vrána k vráně sedá a proto nejen M.M.stojí charakter za velké H....,ale H.V.Na její koncert bych nikdy nešla,bylo by mě to protivné a navíc mám ráda dámy které stárnou s grácií a né skoro 70-leté ,které ze sebe dělají 30-leté.
-
foto Helena
Helenko, mám z Vašich vystoupení nějaké fotografie z doby před více jak 30 lety. Pokud máte o ně zájem, pošlu e-mailem na Vaši www stránku. *4* -
Nikde jinde jsem nečetl oodmítnutí vystoipení v opoře není to kachna?
-
Nemusím Helenu Vondráčkovú a naživo spieva hrozne
-
Nemusím Helenu Vondráckovou jako zpevacku, nic moc